Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Sfaturi practice
  4. Puterea vindecatoare a pietrelor semi-pretioase

Puterea vindecatoare a pietrelor semi-pretioase

Pietrele vindecatoare, cristalele si pietrele semi-pretioase provin dintr-o sursa unica – Planeta Mama. Creata de magma  din miezul interior al Pamantului, pietrele de vindecare au trecut printr-un proces geologic de incalzire, racire si de deplasare

Pietrele vindecatoare, cristalele si pietrele semi-pretioase provin dintr-o sursa unica – Planeta Mama. Creata de magma  din miezul interior al Pamantului, pietrele de vindecare au trecut printr-un proces geologic de incalzire, racire si de deplasare pe drumul lor pana la forma actuala.

Diferitele campuri energetice ale pietrelor pretioase sunt  influentate de forma geometrica, culoarea si vibratiile subtile.

Fiecare piatra este formata din cristale, care sunt in continua miscare si care emit  astfel o semnatura de energie sau de frecventa. Culoarea pietrei semi-pretioase, de asemenea, joaca un rol dinamic in energia de vindecare a pietrei. Jocul de lumina si culoare poate stimula sau calma; purifica sau vindeca.

O conexiune magica si simbolica a existat intotdeauna intre fiintele umane si pietrele semi-pretioase. Au fost gasite dovezi de utilizare a pietrelor semi-pretioase inca din al patrulea mileniu inainte de Hristos. Civilizatiile antice, precum chinezii, egiptenii, sumerienii, grecii, romanii, sau samanii si vracii  au folosit pietrele semi-pretioase pentru vindecare in mai multe moduri – le-au transformat in pulberi sau elixire, le-au purtat, carat sau plasat pe corp si in  cadrul unor ceremonii sau ritualuri. Aceste cunostinte stravechi au fost transmise pana in zilele noastre si popularitatea in crestere a vindecarii holistice a redeschis calea utilizarii in viata moderna a pietrelor in procesul de vindecare.

Cristalele si pietrele au fost folosite din antichitate pentru vindecare, intr-o varietate de moduri, utilizandu-se in trei forme:

Stadiu Dur

Pietre brute aflate in starea lor naturala asa cum au fost rupte sau extrase prin minerit. Lasate in starea lor naturala, suprafata este neregulata si aspra si contine, astfel, cea mai mare cantitate de energie de vindecare. Ele pot fi plasate pe corp pentru a transmite si concentra energiile de vindecare.

pietre semipretioase

Sursa foto : https://goo.gl/hSjGBb

Stadiu Lustruit

Pietrele sunt slefuite cu apa si nisip, oferindu-le astfel o suprafata neteda si rotunjita. Aceasta stare permite cu usurinta utilizarea lor. Sunt folosite ca pietre de contact si sunt purtate in buzunar sau geanta. Finisajul neted permite utilizarea lor pentru vindecare prin atingerea, mangaierea, frecarea sau plasarea direct pe corp.

Sub forma de bijuterii

Bijuteriile realizate din pietre semi-pretioase contin energia vitala a pietrelor. Metalele pretioase si culorile utilizate in design vor spori puterea pietrelor. Bijuteriile cu pietre semi-pretioase pot fi create pentru nevoile specifice de sanatate sau pentru a crea vibratii armonioase si de a ajuta, cu intentii pozitive de protectie, prosperitate, pasiune, de recuperare, claritate, dragoste, sanatate, pace si alte binecuvantari.

Pietrele zodiei sunt un exemplu de bijuterii cu pietre semipretioase utilizate pentru cresterea bunastarii. Cu originile in Egiptul antic, fiecare din cele 12 zodii ale anului are atribuita o piatra pretioasa sau un cristal.

Campul de  energie al pietrelor semi-pretioase
Toata materia, de la nivelul sub-atomic la fizic si pana la corpuri cu vibratie inalta, contine energie dinamica.
Fiecare piatra este formata din cristale minuscule, care se afla intr-o miscare constanta, emitand o frecventa de energie.
Asa cum suntem influentati de tot ce se afla imprejur, de vreme, de hrana pe care o consumam, de culoarea pe care o purtam, la fel suntem influentati si de pietrele semi-pretioase, pretioase si cristale.
Deci, atunci cand purtam cristale si pietre semi-pretioase sau le avem in spatiul nostru vital, acestea vor emite vibratii de energie, care aduc un sentiment de bine la toate nivelurile.
Pietrele semi-pretioase se intalnesc in mai multe forme si culori. Culoarea lor diferita rezoneaza cu sistemul energetic al organismului si, desi efectul lor energetic este mult mai difuz decat in cazul cristalelor, acestea sunt extrem de utile pentru armonizarea mediului sau pentru purtarea sub forma de bijuterie. La fel ca in cazul culorilor si al cristalelor, pietrele semi-pretioase ofera o conexiune simbolica si energetica cu natura.

#pietre pretioase #putere #vindecare

Ce au mai parcurs alti cititori...

Proprietatile vindecatoare ale uleiurilor esentiale
Cum alungi energiile negative din fiecare incapere a casei
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101