Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Blog
 3. Minte
 4. Descopera personalitatea ta pereche

Descopera personalitatea ta pereche

Potrivit sistemului Enneagram, exista noua tipuri de personalitati.Pentru a afla in ce categorie te incadrezi, poti face urmatorul test: https://www.enneagraminstitute.com/guide-to-all-riso-hudson-tests/ Acum ca ai aflat ce tip de personalitate

Potrivit sistemului Enneagram, exista noua tipuri de personalitati.Pentru a afla in ce categorie te incadrezi, poti face  testul de la urmatoarea adresa:

https://www.enneagraminstitute.com/guide-to-all-riso-hudson-tests/

Acum ca ai aflat ce tip de personalitate ai, afla din lista de mai jos cu ce tip de personalitate ai cea mai buna compatibilitate.

 1. Liderul. Liderul este nascut sa conduca. Uraste sa nu detina controlul si sa nu poata decide in legatura cu orice situatie. Se impaca cel mai bine cu altruistul, care va avea grija de lider cand acesta va fi descurajat si deprimat. Altruistul reduce stresul liderului.
 2. Pacifistul. Pacifistul are o inclinatie naturala spre a evita conflictul si a cauta armonia. Poate fi, intr-o anumita masura, introvertit. Compatibilitatea cea mai buna este cu loialul, care il linisteste pe pacifist. Se poate baza pe el ca ii va fi alaturi, fara sa puna presiuni.
 3. Entuziastul. Entuziastul iubeste aventura si toate lucrurile noi. Iubeste sa-si faca planuri si este creativ, deschis si extrovertit. Se impaca bine cu investigatorul, care-l ajuta sa-si calmeze entuziasmul.
 4. Loialul. Dupa cum o spune si numele, loialul este loial partenerilor si prietenilor. Nu are incredere prea usor in oricine, dar odata increderea castigata, ramane fidel. Combinatia cea mai buna este cu pacifistul. Pacifistul il ajuta sa treaca mai usor peste problemele grave care pot aparea in orice relatie.
 5. Investigatorul. Investigatorul este un introvertit. El prefera sa citeasca si sa-si exprime gandurile in scris. Perechea ideala pentru el este entuziastul. Acesta il ajuta sa iasa din carapace si sa aprecieze partea placuta a vietii.
 6. Individualistul. Individualistul vrea sa iasa in evidenta. Sa fie unic. Perechea cea mai potrivita pentru el este reformatorul, care il ajuta sa-si atinga telurile si sa se simta special, in acelasi timp. Altruistii tind sa devina prea dependenti de individualisti.
 7. Carieristul. Carieristul urmareste doar succesul. Munceste mult si se concentreaza pe urmatorul scop de atins. Are nevoie sa fie admirat pentru succesele lui si tinde sa fie extrovertit. Personalitatea cu care se potriveste cel mai bine este entuziastul, care deseori se bucura cu entuziasm de succesele sale. Impreuna, entuziastul si carieristul fac un cuplu puternic.
 8. Altruistul. Altruistul are nevoie sa fie util altora. Iubeste sa iubeasca. Partenerul ideal este liderul, care il protejeaza pe altruist de epuizare. Liderul il incurajeaza pe acesta sa fie mai ferm.
 9. Reformatorul. Reformatorul este un perfectionist. Ii place sa faca lucrurile mai bine. Ii place o viata bine organizata. Face echipa buna cu individualistul. Reformatorul tinde deseori sa intre in rutina, iar individualistul il impiedica sa faca acest lucru si il ajuta sa gaseasca metode noi si unice de a-si atinge scopul.

Surse:

https://en.wikipedia.org/wiki/Enneagram_of_Personality

https://www.enneagraminstitute.com/guide-to-all-riso-hudson-tests/

#personalitate #test de persoanlitate

Ce spun cititorii despre "Descopera personalitatea ta pereche"

bubi10 July 2016 02:07Raspunde

testul ala nu exista

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101