Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Blog
  4. 5 oameni cu abilitati pe care stiinta inca nu le poate explica

5 oameni cu abilitati pe care stiinta inca nu le poate explica

nbsp; Indiferent ca e vorba de savanti care picteaza in doar cateva secunde o capodopera cu ochii inchisi, genii care calculeaza cu abilitatea unui calculator, sau oameni obisnuiti care isi amintesc fiecare aspect al vietii lor pana la cel mai mic d

Indiferent ca e vorba de savanti care picteaza in doar cateva secunde o capodopera cu ochii inchisi, genii care calculeaza cu abilitatea unui calculator, sau oameni obisnuiti care isi amintesc fiecare aspect al vietii lor pana la cel mai mic detaliu, exista pretutindeni in societatea noastra persoane cu capacitati deosebite.

Insa abilitatile lor speciale depasesc cu mult ceea ce savantii pot face, iar stiinta studiaza aceste abilitati de mai multe decenii, desi rezultatele nu se regasesc intotdeauna in publicatiile de specialitate. Iata cateva astfel de exemple care te fac sa pui la indoiala ceea ce credeai ca este imposibil pentru o putere omeneasca.

Ingo Swann si vederea lui fantastica

Vederea la distanta este abilitatea unei persoane de a descrie o locatie geografica aflata chiar si la cateva sute de mii de kilometrii distanta de persoana respectiva. Si sunt chiar mai multi oameni care pot face acest lucru, nu doar unul singur, iar acesta este un fapt dovedit. CIA si NSA, in colaborare cu Universitatea Stanford, au desfasurat un studiu stiintific de analiza a fenomenului parapsihologic, pe parcursul a peste doua decenii, care a implicat si vederea la distanta.

In cadrul acestor experimente, mai multe persoane au fost capabile sa descrie obiecte distincte localizate intr-o camera separata, precum si in alte locatii fizice aflate la mare distanta de corpul lor fizic.

Este ca si cum ti-ai proiecta spiritul in afara corpului in alta locatie, una aflata la mare departare de cea in care te afli.

Dupa cum relateaza un articol publicat in Revista Explorari Stiintifice, unul dintre participantii la studiu, Ingo Swann, a putut vedea si descrie cu succes un inel in jurul lui Jupiter despre a carui existenta nici oamenii de stiinta nu stiau la acel moment. Ingo a mai descris imagini de pe luna si alte anomalii din domeniul parapsihologiei.

Vederea la distanta a fost folosita de agentiile de spionaj, motiv pentru care au si investit cantitati uriase de bani, timp si ani in acest program. Cine stie cate alte informatii secrete mai exista?

Stephen Wiltshire

Stephen Wiltshire, diagnosticat cu autism de la varsta de 3 ani, este un artist care deseneaza si picteaza peisaje urbanistice extrem de detaliate. Este renumit pentru abilitatea de a fotografia vizual o imagine a unui oras timp de cateva secunde si apoi de a o putea reproduce cu o remarcabila precizie.

In acest video il puteti vedea pe Wiltshire desenand din memorie o vedere aeriana a orasului New York:

 

#oameni de stiinta #superputeri

Ce spun cititorii despre "5 oameni cu abilitati pe care stiinta inca nu le poate explica"

Manza Petru08 March 2016 14:25Raspunde

In text se foloseste expresia "locatie" din care cititorul ar trebui sa inteleaga un anumit loc, o adresa, etc. Conform DEX, locatie este un spatiu inchiriat, de inchiriat. Cine redacteaza textele ar trebui sa fie mai atent (atenta ) la exprimare.

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101