Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Produse coloidale
  4. Minerale coloidale
  5. Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

Zinc coloidal Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

30.00 Lei

SKU: 6426556777083

Cantitate:

Young Zinc este o suspensie coloidală de zinc ultrapur, produsă cu apă structurată de puritate maximă (conductivitate mai mică de 0,1 microsiemens/cm), și zinc purificat electrolitic pânâ la 99,9998% (0,999998).

 

480ml

Descriere
Young Zinc este o suspensie coloidală de zinc ultrapur, produsă cu apă structurată de puritate maximă (conductivitate mai mică de 0,1 microsiemens/cm), și zinc purificat electrolitic pânâ la 99,9998% (0,999998).
 
Young Zinc este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de zinc.
 
În mod inerent (datorită reactivității sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicată, zincul intrând foarte ușor în combinație cu moleculele biologice (când este necesar). 
 
Gustul Young Zinc este neutru, practic lipsind, chiar și pentru persoanele foarte sensibile.
 
În cazul zincului, nu este esențială suprafața activă a particulelor (el fiind transformat și asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa în apă. Acesta este și motivul pentru care zincul utilizat are o puritate extremă (99,9998%), în caz contrar existând riscul impurificării cu plumb.
 
Nu în ultimul rând, structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de zinc coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un coloid la care nu este aplicată nici o structurare).
Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.
 
Siguranță și depozitare.
Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.
Nu cauzează dependență. Conține doar zinc pur și apă ultrapură.
Nu necesită refrigerare după deschidere.
Pe cât posibil, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care poate compromite microbiologic produsul.

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia în funcție de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunațe de gălbui, nuanțe de rozaliu, roșiatic, galben, gri sau brun, asta și în funcție de concentrație.

Dacă produsul s-a depus în mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita ușor pentru a-l reface temporar, și utiliza ca atare.

Alergii
Zincul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trăi fără acest mineral. Ca de obicei însă, se poate testa o eventuală existență a unei alergii la produs, pe o porțiune restrânsă (într-o zonă) sensibilă a pielii.
 
Herxheimer
În cazul Zincului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reacție să apară, în ciuda efectului antibacterian, datorită concentrației totuși reduse în acest remediu.
 
Dozaj
Doza de întreținere este de circa 1 lingură, de 1-3 ori zilnic. Deși doza nu asigură un necesar zilnic de zinc, ea oferă posibilitatea conștientizării gradate a modificării stării generale (în sensul unui efect tonic). Totuși, în cazul zincului, dozele prentru copii sunt în mod necesar mai reduse: 1 linguriță, de 1-3 ori zilnic.
 
Recomandăm însă produsul mai ales adulților, datorită unei înțelegeri mai bune a necesității proceselor de conștientizare, firești în cazul utilizării unui astfel de remediu.
Cu toate acestea, el își va face efectul într-o măsură foarte mare, chiar și prin simpla menținere sublinguală, așadar și în cazul copiilor.
 
Culoare
Young Zinc este un produs practic incolor. Uneori poate prezenta depuneri, care se vor asimila foarte bine, dacă produsul este (doar ușor) agitat înainte de utilizare.
 
Efecte:
- antioxidant
- ajută la menținerea sănătății pielii
- suportă regenerarea armonioasă a cartilagiilor
-îmbunătățește metabolismul celular
- tonic al sistemului reproducător
- imunomodulator
480ml
Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101