Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Produse coloidale
 4. Minerale coloidale
 5. Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy

Argint coloidal Nova 110ppm | Pure Alchemy

110.00 Lei

SKU: 6426556777328

Cantitate:

 

 

480 ml

Descriere
 • Argintul coloidal Nova este produs cu apă structurată, de puritate maximă;
 • Supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de argint;
 • Conținut mare de argint - 110ppm;
 • Biodisponibilitate extrem de ridicată, datorită dimensiunii foarte mici a particulelor de argint (mai mici de 2nm).
 • Precum toate sortimentele similare de argint, Nova are un conținut ionic de 30-40% (ușor variabil de la lot la lot).

 

480 ml

 

Argint coloidal Nova - O combinație puternică de proprietăți binefăcătoare!

 

Argintul coloidal Nova combină dimensiunea redusă a particulelor, cu concentrația reală, corectă, pentru a produce un coloid cu suprafața totală activă maximă.

 

Structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un argint coloidal la care nu este aplicată nici o structurare).

 

Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.

 

Ce este argintul coloidal?

 

Argintul coloidal este o soluție de apă care conține particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Conținutul total de argint este exprimat în miligrame pe litru de apă (mg / l) sau în părți pe milion (ppm).

 

Argint coloidal beneficii

 

Iată care sunt principalele beneficii ale argintului coloidal pentru sănătatea organismului nostru:

 • Are un puternic efect antibacterian
 • Ajută în tratarea infecţiilor virale precum: pneumonie, herpes, zona zoster, negi etc.
 • Este un bun antiinflamator
 • Întăreşte sistemul imunitar
 • Ajută în tratarea sinuzitei, răcelilor şi gripei
 • Stimulează vindecarea ţesuturilor
 • Ajută în tratarea infecţiilor oculare şi ale urechiiArgint coloidal prospect

 

Argint coloidal administrare

Dozele de întreținere sunt de 1-2 linguri, de 1-2 ori zilnic. Acestea sunt cantități reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie, mai ales dacă produsul este menținut un timp (câteva minute) în cavitatea bucală.

 

Totuși, în cazul unei infecții severe, un adult (70kg) poate utiliza zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) chiar și peste 500mL de argint coloidal, fără pericole.

 

În cazul copiilor, cantitatea va fi scăzută corespunzător, proporțional cu greutatea corporală.

Astfel:

-copii sub 5 ani: 1 linguriță pe zi. În cazul răcelilor, gripelor, toxiinfecțiilor, 2-3 linguri zilnic

-copii 5-10 ani: 1-2lingurițe/zi. În cazul răcelilor, gripelor, toxiinfecțiilor, 4-5 linguri zilnic

- copii și adolescenti, 10-18 ani: 1-2 lingurițe/zi. În cazul răcelilor, gripelor, toxiinfecțiilor, 50-100ml/zi

- adulți în convalescență, bătrâni: 1-4 lingurițe zilnic. În cazul afecțiunilor acute, 100-200ml/zi

- adulți: 1-4lingurițe/zi. În cazul afecțiunilor acute, 100-200ml/zi

 

Datorită suprafeței specifice mari, mineralele Alchemy ele sunt foarte active și eficiente, rezultatele utilizării lor apărând foarte repede.

 

Structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența energetică și informațională acestor minerale. Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.

 

Produsele nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, într-un loc ferit de razele directe ale soarelui, unele dintre minerale fiind fotosensibile (argintul). Deși produsul nu este sensibil la unde electromagnetice de intensități uzuale, baza de dispersie este apa, mediu care este sensibil informațional, și de aceea este bine a se păstra la o anumită distanță de sursele de unde electromagnetice. Cu toate acestea, ele nu vor fi afectate ca structură fizică de astfel de surse de radiații electromagnetice obișnuite (TV, radio, telefon, laptop).

 

Nu necesită refrigerare după deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o linguriță/lingură. Este de preferat să nu se bea direct din flacon, datorită potențialei contaminări cu salivă. Lingurița, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticlă, ceramică, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrările dentare metalice nu vor fi afectate și nu vor afecta calitatea argintului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele menționate nu va afecta în nici un fel calitatea argintului coloidal.

 

Alergii

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totuși, extrem de rar, uzual mai puțin de 1/10000 de persoane, pot avea reacții alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. În acest caz, argintul coloidal ar trebui mai întâi testat în cantități foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reacția organismului.

 

Herxheimer

Uzual, o simplă aplicare a produsului pe piele, poate genera o reacție alergică, dacă aceasta există. În cazul în care la o asemenea aplicare nu există o reacție, dar totuși argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil să aveți o reacție Herxheimer, datorită unei infecții de care nu sunteți conștient. Observați gravitatea reacției în acest caz, și evoluția ei. În mod normal, dacă acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totuși, păstrați bunul simț în utilizare, mai ales în astfel de situații, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reacției Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamații, stare generală de rău, răgușeală, greață, dureri corporale generale sau doar în articulații.

 

Siguranță și depozitare

Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzează argyria. Conține doar argint pur și apă ultrapură.

Nu necesită refrigerare după deschidere.

Totuși, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care va duce la modificarea culorii produsului în galben, mai mult sau mai puțin intens.

 

Culoare

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia în funcție de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunațe de gălbui, nuanțe de rozaliu, roșiatic, galben, gri sau brun, asta și în funcție de concentrație.

Dacă produsul s-a depus în mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita ușor pentru a-l reface temporar, și utiliza ca atare.

 

Argint coloidal preț

 

Prețul argintului coloidal diferă în funcție de conținutul de particule de argint, exprimat în părți per milion (ppm). Argintul coloidal Nova are cel mai mare conținut de particule de argint - 110ppm. 

 

Află mai multe în articolul Argintul coloidal: beneficii, utilizări, administrare

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101