Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Invatam impreuna
  4. Legea fundationala - semintele mintii

Legea fundationala - semintele mintii

Exista o lege care a fost decretata in momentul crearii lumii. Este legea pe care se bazeaza toate lucrurile. Este o lege nemuritoare si adevarata. Legea spune ca fiecare lucru se creeaza dupa propriul sau fel. Este prima lege a cauzei si efectului. “Ce vei semana aceea vei culege”. Acele seminte plantate se vor intoarce la noi in acelasi soi din abundenta.propriul sau fel. Este prima lege a cauzei si efectului

Exista o lege care a fost decretata in momentul crearii lumii. Este legea pe care se bazeaza toate lucrurile. Este o lege nemuritoare si adevarata. Legea spune ca fiecare lucru se creeaza dupa propriul sau fel. Este prima lege a cauzei si efectului. “Ce vei semana aceea vei culege”. Acele seminte plantate se vor intoarce la noi in acelasi soi din abundenta.

Un adevar profund este ca un lucru duce la altul. Alegeri alimentare excelente duc la mai multe alegeri alimentare excelente, obiceiuri excelente duc la mai multe obiceiuri excelente, decizii excelente creeaza pamantul fertil pentru mai multe obiceiuri excelente si tot asa.

Daca semeni acel lucru care este de folos tuturor vei primi lucrul care iti este de folos tie. Daca semeni compasiune pentru toate animalele vei primi compasiunea tuturorsemintele mintii animalelor. Daca semeni traitul frumos vei primi o viata frumoasa. Daca semeni bunatate vei primi bunatate. Daca semeni dragoste si recunostinta vei primi la randul tau dragoste si recunostinta. Avem de ales intre ce fel de fibratii trimitem in cosmos.

Odata ce semintele sunt plantate acestea germineaza si se transforma in realitati. Acestea se creeaza dupa propriul fel.

Semintele sunt substante karmice; acestea au potential, au destin. “Samanta este cuvantul lui Dumnezeu” – (Luca 8:11). Daca iti doreste sa culegi altfel de rezultate, alt destin in orice latura a vietii tale, trebuie sa plantezi seminte noi, seminte diferite astazi. Semintele cresc in plante iar plantele dau fructe, iar fructele imprastie mai multe seminte.

Cel mai fertil sol din lume se gaseste in mintea omului. Orice si-ar dori un om, pana cand idea-samanta nu este plantata in mintea-gradina  si ingrijita si crescuta cu dragoste si incredere, acea dorinta nu se va materializa.  Pentru a avea o calitate mare a schimbarii in viata ta este nevoie de seminte de cea mai mare calitate si de o abundenta de nutrienti atent selectati. Acele idei-seminte ingrijite cu drag si emotie vor creste cel mai repede si mai abundent ajungand probabil sa innabuse semintele mai slabe.

Sentimentele puternice sunt nutrienti de calitate pentru semintele mintii. Sentimentele puternice trimit aceste seminte in vibratie.

Atunci cand traiesti un sentiment , fie ca este negativ sau pozitiv, acel sentiment, acea traire va incepe sa se materializeze in viata ta. De aceea este atat de important sa-ti pastrezi atentia si mintea concentrate pe sentimentele pozitive, pe acele lucruri pe care ti le doresti si nu pe cele de care iti este frica. Atunci cand dorinta emotionala pentru un lucru este atat de puternica incat iti ilumineaza toata faptura, atunci acel lucru incepe sa se infaptuiasca.

Atata vreme cat cineva hraneste sentimentele de fericire, implinire si destin, atunci aceste lucru se vor implini din abundenta. Insa daca buruienile veninoase precum frica, neincrederea, apar si le este permis sa creasca in gradina mintii tale, atunci si acestea se vor inmulti si se vor implini din abundenta. Acestea duc la negativitate, complexe de inferioritate, lipsa stimei de sine si chiar boli mentale.

Cresterea, maturitatea si reproducerea sunt trasaturi ale Naturii. Atunci cand plantam, observam cum lucrurile se creeaza dupa propriul fel. Nu poti cultiva fasole si sa te astepti sa culegi cirese. La fel nu poti planta negativitate si neincredere si sa te astepti sa culegi fericire si optimism.

Am mai discutat despre acest subiect si in materialul “ Vizualizarea: o unealta puternica la indemana oricui". Pentru cine isi doreste sa incerce o simpla practica, incercati ca atunci cand va treziti si chiar inainte sa va culcati , sa va imaginati pe voi insiva in perfecta armonie, sanatate si fericire. Imaginati-va ca sunteti plin de viata. Incercati sa mentineti acesta imagine pentru 30 de secunde cu o dorinta puternica pe care sa o simtiti adanc in suflet. Aceasta practica va semana o samanta. Ingrijita cu nutrientii necesari, aceasta samanta va creste iar puterea armoniei, sanatatii si a fericirii va aparea.

Este minunat sentimentul simtit atunci cand realizezi ca tu esti creatorul propriei tale vieti, realitati , tu esti creatorul propriului tau destin, puterea este la tine, puterea este in tine!

Surse pentru acest articol cuprind:

The Sunfood diet success system, David Wolfe. - semintele

#Bisphenol-A #seminte #Triclosanul

Ce au mai parcurs alti cititori...

Pepenele rosu: un pachet de nutrienti
Fitoestrogenii din semintele de in determina regresia cancerului

Ce spun cititorii despre "Legea fundationala - semintele mintii"

Jon25 May 2015 11:39Raspunde

Un articol cu informatii foarte bune,daca si adolescentii cu ganduri sinucigase l-ar citi,probabil deznodamantul ar fi altul.

28 December 2014 10:32Raspunde

Adevarat!...

grigore veronica05 December 2013 22:21Raspunde

Foarte adevarat si este frumos sa ne amintim acestea. Va multumesc!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101