Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

22.00 Lei

SKU: 1059

Cantitate:

Uleiul de jojoba protejează împotriva deshidratării, este emolient, întărește bariera hidrolipidică a pielii. 

Uleiul de jojoba are o compoziție asemănătoare sebumului uman și, astfel, o compatibilitate deosebită cu pielea și părul. Pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru orice tip de ten.

 

50ml

Descriere

Ulei de Jojoba Eco/Bio Virgin, 50ml | MAYAM

 

Uleiul de jojoba sporește vitalitatea, suplețea și frumusețea părului. Acest ulei este destul de diferit faţă de uleiurile vegetale comune, fiind defapt o ceară lichidă. Pătrunde în piele într-un mod interesant şi anume prin foliculii de păr pe care nu-i blochează, se amestecă cu sebumul şi formează o peliculă fină non ocluzivă, lăsând pielea să respire.

Are un profil interesant de acizi graşi (acid gadoleic, erucic, nervonic), conţine o cantitate remarcabilă de polifenoli, dintre care taninii sunt responsabili şi pentru senzaţia uscată după aplicarea pe piele. Poate părea o contradicție de termeni, dar uleiul de jojoba este un ulei uscat.

 

Metoda de obținere: prin presarea la rece a seminţelor

 

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid clar gălbui, vâscozitate medie

Descriere olfactivă:  miros ușor caracteristic

 

Ingrediente (INCI): 

simmondsia chinensis seed oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Alte denumiri: jojoba gold, ceară de jojoba.

 

Proprietățile Uleiului De Jojoba Eco/Bio Virgin

  • protector al filmului hidrolipidic al pielii
  • protejează pielea de deshidratare
  • emolient și nutritiv în profunzime
  • menține suplețea și elasticitatea pielii
  • echilibrant al secreției de sebum
  • catifelează și netezește pielea
  • favorizează pătrunderea principiilor active în piele

 

Recomandări, aplicații

  • este adecvat pentru îngrijirea oricărui tip de piele, a părului și unghiilor
  • îngrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat
  • îmbunătățirea condiției pielii uscate, deshidratate, devitalizate
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor
  • menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii
  • atenuarea ridurilor, întârzierea îmbătrânirii cutanate
  • îngrijirea și regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritații
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • pentru formularea compozițiilor de machiaj
  • hrănirea și echilibrarea scalpului
  • înfrumusețarea și netezirea firelor de păr, îngrijirea părului casant, uscat sau deteriorat
  • cu ulei de chimen negru, ulei esenţial de tea tree sau fragonia pentru ten gras cu tendinţe acneice
  • cu ulei de tamanu și extract de schisandra pentru diverse probleme cutanate
  • cu bisabolol și vitamina E după ras sau epilare
  • cu ulei de ricin, avocado şi cocos pentru hrănirea și fortificarea părului
  • cu ulei esenţial de oregano și mentă pentru scalp cu probleme
  • cu ulei de vanilie și ulei esențial de grapefruit pentru masaj corporal
  • cu ulei de trandafiri macerat şi extract de acmella pentru masaj facial

 

Cum se folosește Uleiul De Jojoba Eco/Bio Virgin

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau păr
  • aplicat pur pe piele pentru demachiere sau îngrijire, inclusiv după epilare sau bărbierit
  • combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient în compoziții cosmetice: creme, loţiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp
  • ca bază pentru formularea compoziţiilor de îngrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritaţii, în special datorită similitudinii cu sebumul uman
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi a cuticulelor
  • aplicat pe păr ca atare sau ca ingredient pentru măşti și creme capilare, balsam de păr, ser pentru vârfuri
  • ca bază pentru parfumuri uleioase
  • ca bază pentru facilitarea pătrunderii în piele a principiilor active din alte ingrediente

 

Mod de păstrare:

fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.

 

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

uz cosmetic, absorbţie rapidă, senzaţie uscată, non-comedogenic*, non-ocluziv
*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Producător: Mayam

 

50ml

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.