Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
 Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM

Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM

12.50 Lei

SKU: 1113

Cantitate:

Ulei cosmetic, apreciat pentru textura, finețea și parfumul său. 

Aplicat pe piele o lasă mătăsoasă şi hidratată. 

Este util pentru înfrumusețarea părului.

Se poate folosi şi pe pielea copiilor.

 

100ml

Descriere

Ulei de Cocos Virgin Eco/Bio, 100ml | MAYAM

 

Uleiul de cocos virgin eco/bio se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său.

 

Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și ne dezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.

 

Metoda de obținere: obţinut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt

Nu este ulei fracționat!

Calitate: Ulei de Cocos bio virgin - produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid peste temperatura de 24°C, sub această temperatură se solidifică și devine alb ivoriu

Descriere olfactivă: miros specific nucii de cocos

 

Ingrediente (INCI): 

cocos nucifera oil*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 

Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

 

Proprietățile Uleiului De Cocos Virgin Eco/Bio

  • nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare
  • calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

 

Recomandări, aplicații

  • îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
  • calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritație
  • îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor
  • îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor
  • protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate
  • prepararea săpunurilor, a deodorantelor
  • cu unt de shea în aplicaţii locale pe piele crăpată, aspră
  • cu ulei de vanilie şi parfum de flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac
  • cu ulei de gălbenele şi extract de schisandra pentru aplicaţii ”after sun”
  • cu unt de cacao şi ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor
  • cu unt de murumuru și parfumant creme tropicale pentru un unt de corp exotic
  • cu ulei esenţial de palmarosa, geraniu şi/sau salvie pentru deodorante
  • cu ulei esenţial de ylang-ylang şi silicon vegetal pentru creme capilare

 

Cum se folosește Uleiul De Cocos Eco/Bio

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
  • aplicat pe corp imediat după duş sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii
  • în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal
  • ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijire corporală: unt de corp, lapte de corp, balsam, cremă
  • ca bază pentru prepararea unui gomaj de corp, împreună cu granule exfoliante
  • ca atare sau ca ingredient în balsam pentru buzele uscate
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuri și extracte pentru zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie
  • aplicaţii locale pentru bebeluşi şi copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată
  • sub formă de mască nutritivă pentru părul uscat sau afectat de razele solare, ca atare sau combinat cu alte ingrediente
  • ca ingredient pentru șampoane, balsamuri și creme capilare

 

Mod de păstrare:

fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină.

 

Date de siguranță, precauții în utilizare: 

uz cosmetic, absorbţie bună, senzaţie semi grasă, este considerat comedogenic*

*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se poate folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

 

Uleiul de cocos Mayam este ambalat în cutie iarna, când datorită temperaturilor sub 24 grade C este întotdeauna sub formă solidă, iar în sezonul de vară vine ambalat în sticluță maro, deoarece de cele mai multe ori va fi expediat în stare lichidă. (conform imaginilor de produs)

 

Producător: Mayam

 

100ml

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.