Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Ingrediente cosmetice naturale
Ulei de Centella Asiatica, 50ml | MAYAM

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei de Centella Asiatica, 50ml | MAYAM

Ulei de Centella Asiatica, 50ml | MAYAM

17.50 Lei

SKU: M-1168

Cantitate:

Conține substanțe recunoscute pentru stimularea producției de colagen și a regenerării țesutului cutanat. Întârzie apariția semnelor de îmbătrânire a pielii și ameliorează aspectul ridurilor. Este benefic și în aplicații anti-vergeturi.

 

50ml

Descriere

Ulei de Centella Asiatica, 50ml | MAYAM

 

Planta este originară din India unde este denumită Gotu Kola și în insulele tropicale din Oceanul Indian și crește în sălbăticie în locuri umede, mlăștinoase și întunecoase. Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedică.

În India Centella este denumită "iarba tigrului" datorită faptului că tigrii Bengal au fost deseori observați că se rostogolesc în zonele unde crește planta, imediat după ce s-au rănit în lupte. 

În Madagascar s-au făcut primele studii privind proprietățile terapeutice și constituenții plantei, în special datorită conținutului ridicat în compuși triterpenici.

Două dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid și madecassic, acestea fiind numite după insula Madagascar.

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii țesuturilor deteriorate, ameliorează problemele venoase sau circulatorii, îmbunătățește fluxul sanguin. S-au constatat rezultate notabile în vindecarea pielii afectate de crăpături, răni de diverse origini, arsuri și în cicatrizarea corectă a țesuturilor.

 

Metoda de obținere: prin macerarea părților aeriene ale plantei în ulei vegetal de floarea soarelui rafinat

Proprietăți organoleptice: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

 

 

Ingrediente (INCI)

Helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract.

 

Proprietățile uleiului de centella

  • regenerator, cicatrizant
  • antirid preventiv și curativ
  • contribuie la sporirea fermității cutanate
  • ajută la vindecarea cât mai estetică a plăgilor și leziunilor
  • stimulează formarea de fibroblaste
  • stimulează sinteza de colagen
  • tonic, ușor circulator, ușor antiinflamator

 

 

Recomandări, aplicații

  • tratamente antirid, anti-aging
  • regenerarea pielii deteriorate după operații, dermatite, acnee
  • stimularea vindecării și cicatrizării cât mai corecte a pielii
  • îngrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, plăgi (închise)
  • vergeturi preventiv și curativ

 

Mod de utilizare în cosmetică

  • se poate folosi aplicat ca atare pe piele, nediluat
  • ca ingredient în prepararea de creme de zi sau de noapte, seruri, emulsii, măști, mixuri uleioase pentu ten
  • ca ingredient pentru balsamuri și creme de îngrijire a pielii corpului
  • ca ingredient pentru prepararea de balsamuri, creme, și unguente pentru regenerarea pielii pe față, mâini, picioare, corp

 

Mod de păstrare

La loc uscat și răcoros, ferit de razele solare.

 

Date de siguranță, precauții în utilizare

Uz cosmetic.



Producător: Mayam

 

50ml

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.