Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Cosmetice
  3. Igienă
  4. Quinton Izotonic Spray Nazal Daily, 100ml | Laboratories Quinton

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Quinton Izotonic Spray Nazal Daily, 100ml | Laboratories Quinton

Quinton Izotonic Spray Nazal Daily, 100ml | Laboratories Quinton

60.00 Lei

SKU: 8437004649157

Cantitate:

Soluție isotonică pentru igienă nazală, destinată în special adulților.

 

Spray 100 ml

Descriere

Soluție izotonică pentru igienă nazală, destinată în special adulților. Stimulează sistemul natural de apărare: curață cavitatea nazală, evitând stagnarea si răspândirea germenilor infecțioși.

 

Quinton Izotonic Spray Nazal Daily conține apă de mare extrasă de la adâncimea de 30 metri, dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton și zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Soluția este dublu micro-filtrată la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Aceste atuuri au făcut ca produsele Quinton să fie de peste 100 de ani ajutorul de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților și copiilor, dar și adulților.

Mai multe informații despre eficacitatea acestui produs găsiți pe site-ul plasma.quinton.ro.

 

Quinton Izotonic Spray Nazal Daily stimulează sistemul natural de apărare al organismului: curăță cavitatea nazală, evitând stagnarea și răspândirea germenilor infecțioși; penetrează în profunzime la nivelul mucoaselor nazale, acolo unde acțiunea micro-nutrienţilor conţinuţi de apa de mare este foarte benefică; hidrateaza și stimulează mucoasa rinofaringiana.

 

Compoziție:

Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece si adusă la izotonie de 9‰ cu apa naturala slab mineralizata, nedistilata. Elaborata într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

 

Indicații:

Quinton Nazal Daily reprezintă un ajutor eficient în prevenirea și ameliorarea următoarele afecțiunile: rinofaringita, rinita și sinuzita obstructivă, uscăciunea mucoaselor nazale.

Co-adjuvant în tratamentele O.R.L. și pediatrice.

 

Pentru afecțiunile acute utilizați Quinton Nazal Plus

 

Mod de utilizare: 

Se pulverizează de mai multe ori pe zi, în funcție de intensitatea simptomelor. In prevenție, poate fi folosit zilnic pentru menținerea igienei nazale.

 

Ambalare: 

Spray 100 ml, flacon cu pulverizator.

Propulsie cu aer comprimat, poate fi utilizat în orice poziție. Permite 450 de pulverizări.

 

Conținutul acestui produs nu a fost expus nici un moment pe durata fluxului tehnologic la căldură sau contact cu metale, conservând astfel potențialul terapeutic natural.

Ambalare în camera cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europeane, ediţia 6.

 

Mod de păstrare: 

Păstrați la întuneric, într-un loc uscat.

 

Precauții: 

Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.

 

Producător: Laboratories Quinton, Spania

Citeste mai multe despre beneficiile si utilizarile Plasmei Quinton

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101