Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Colagen marin Oceancoll Original - 300 gr | Oceancoll

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Colagen marin Oceancoll Original - 300 gr | Oceancoll

Colagen marin Oceancoll Original - 300 gr | Oceancoll

155.00 Lei

SKU: 8437020422130

Cantitate:

Colagen marin Oceancoll Original – Colagen + Vitamina C
Aportul de colagen este extrem de important atunci când vine vorba de regenerarea și menținerea nivelului producției de colagen în organism și în refacerea țesuturilor corpului, deoarece ajută la menținerea pielii netede și asigură oase și articulații puternice. Fortificat cu Vitamina C pentru o absorbtie optima.

Descriere

Care sunt beneficiile Colagenului marin Oceancoll?

Colagenul marin Oceancoll are o mare varietate de beneficii pe termn mediu-lung pentru sănătate, frumusețe și sport.

Beneficiile colagenului pentru sănătatea oaselor, mușchilor si articulațiilor:
Aportul de peptide de colagen marin hidrolizat ajută la prevenirea dezvoltării anumitor boli, cum ar fi osteoporoza sau sarcopenia, deoarece colagenul promovează creșterea musculară și ajută la formarea articulațiilor sănătoase și a oaselor puternice.

Beneficiile colagenului marin pentru piele, unghii și păr:
Consumul frecvent de colagen marin atenuează factorii de stres intrinseci și extrinseci. aceste efecte îmbunătățesc hidratarea, flexibilitatea și elasticitatea pielii, ceea ce duce la mai puțină rugozitate a suprafeței, o netezime mai mare și mai puține riduri. consumul de peptide de colagen ajută, de asemenea, la îngroșarea părului și la întărirea unghiilor fragile.

Beneficiile colagenului marin pentru sportivii și persoanele cu un stil de viață sănătos:
Recomandat pentru acei adulți cu un stil de viață activ și care fac sport frecvent datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă celor care sunt implicați în sport și exerciții fizice. suplimentele peptidice de colagen promovează creșterea musculară și formarea articulațiilor sănătoase, accelerând recuperarea musculo-scheletică după exerciții intense, prevenind în același timp rănirea și promovând repararea țesuturilor.

Studii clinice Colagen marin Oceancoll (clinico-dermatologic)
Studiul clinico-dermatologic a fost efectuat la femeile sănătoase cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani care au folosit colagenul marin Oceancoll (bdf naturlagen™) cu aport oral zilnic (5 g) pe o perioadă de 12 săptămâni.

Rezultatele examinării tolerabilității cutanate, inclusiv determinarea umidității pielii și a adâncimii ridurilor individuale, au arătat din punct de vedere clinico-dermatologic:
· îmbunătățirea adâncimii ridurilor individuale cu 23,57 % după 12 săptămâni
· îmbunătățirea umidității pielii cu 74,53 % după șase săptămâni și cu 115,90 % după 12 săptămâni
· produsul a fost tolerat excelent

Ce este colagenul marin hidrolizat Oceancoll?
Colagenul marin Oceancoll este o proteină hidrolizată de colagen marin făcută din pielea peștilor sălbatici prinși în ape reci și adânci. Această proteină marină conține peptide mici, cu greutate moleculară mică, care au o biodisponibilitate ridicata și sunt ușor digerabile.
Trebuie să începem să luăm colagen incepand cu varsta de 30 de ani?
Corpul nostru începe să scadă producția de colagen natural de la această vârstă, astfel încât suplimentarea cu Colagen marin Oceancoll ajuta la compensarea pierderii acelei proteine atât de esențiale pentru corpul uman.
Pielea noastră nu este aceeași cu 20 de ani sau 30, 40 sau 50, deci trebuie să oferim ajutor suplimentar dincolo de o dietă echilibrată și o viață activă. Este necesar să menținem consecvența în utilizarea colagenului zilnic pentru o perioadă minimă de 60 de zile, deoarece nu vom observa beneficiile Colagenului marin Oceancoll dacă îl luăm din când in când.

Colagenul marin Oceancoll, este un supliment 100% natural, care necesită absorbția și asimilarea de către corpul nostru a acestei proteine care există deja la om. Suplimentele de colagen sunt esențiale pentru menținerea nivelului de colagen al organismului. Acest fapt ne va ajuta să restabilim țesuturile, să menținem pielea hidratată și să asigurăm sănătatea oaselor și articulațiilor.

Este colagenul din pește mai bun decât cel din vită sau alte tipuri de colagen?
Colagenul din pește are un nivel mai ridicat de biodisponibilitate, peptidele de colagen din pește s-au dovedit a fi de 1,5 ori mai ușor de digerat, absorbit și distribuit pe tot corpul. Acest lucru înseamnă că colagenul marin este asimilat mai eficient în organism și prezintă o biodisponibilitate mai mare decât colagenul de origine bovină.
Colagenul marin Oceancoll este în mare parte colagen de tip 1, care este cel mai abundent colagen din corpul uman. Acest tip de colagen este bine cunoscut a fi colagenul principal prezent în oase, tendoane, ligamente, cornee, și în multe țesuturi conjunctive. Colagenul de tip 1 reprezintă 85% din pielea umană, în timp ce colagenul de tip 3 reprezintă restul de 15%.

Colagenul marin Oceancoll este bogat în aminoacizi: glicină, prolină și hidroxiprolină. Acești aminoacizi sunt mult mai bine absorbiți de corpul uman în comparație cu alte tipuri de colagen. Acești aminoacizi stimulează celulele pielii, oaselor și țesuturilor conjunctive, ajutând în același timp la producerea de colagen nou.
Nume produs – Colagen Marin OceanColl Original 300 gr – Supliment Alimentar
Pulbere de Colagen hidrolizat marin pur tip I + Vitamina C. Colagenul Marin OceanColl este o proteină hidrolizată de colagen marină făcută din pielea peștilor de apă rece, de mare adâncime. Regenerează nivelul de producție de colagen si menține sănătatea pielii, parului, unghiilor, articulațiilor si oaselor.
Mod de utilizare: Se adaugă 2 lingurițe (inclusa in pachet) (5.1 gr) in băutura caldă sau rece si amestecați bine pana la dizolvarea completa. Colagen Marin OceanColl Original este fără arome si nu modifica gustul alimentelor la care este adăugat.
Porția de servire: 2 lingurițe (5.1 gr) / zi
Porții per ambalaj: 60 porții
Prezentare: Punga x 300 gr
Greutate neta: 300 gr

Ingrediente (per porția de servire 5.1 gr): Pulbere Colagen Marin Peptide (Naturlagen P3000) 5000 mg, Vitamina C (L-ascorbat de sodiu) 80 mg (100%VNR*).
*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulament 1169/2011.

Contraindicații: Utilizarea de către copiii mici, femeile însărcinate sau care vor sa rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii, persoanele cu status imunitar deficitar, se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101