34.00 Lei
SKU: 5906395147816
Frunze de Yerba Mate recoltate odata la doi ani in bazinul Amazonului brazilian. Datorita prezentei cofeinei, Yerba este folosita pentru a creste energia mentala si puterea de concentrare, insa fara a produse efecte secundare precum consumul excesiv de cafea, fiind bautura ideala in momentele solicitante, in care avem nevoie de stimulare si rezistenta mentala. Ceaiul Mate contine foarte multi antioxidanti (cu 90% mai multi antioxidanti decat ceaiul verde) aminoacizi, polifenoli, vitamine si minerale, elemente foarte utile pentru buna functionare a organismului nostru.
150g
Frunze de Yerba Mate recoltate odata la doi ani in bazinul Amazonului brazilian. Datorita prezentei cofeinei, Yerba este folosita pentru a creste energia mentala si puterea de concentrare, insa fara a produse efecte secundare precum consumul excesiv de cafea, fiind bautura ideala in momentele solicitante, in care avem nevoie de stimulare si rezistenta mentala. Ceaiul Mate contine foarte multi antioxidanti (cu 90% mai multi antioxidanti decat ceaiul verde) aminoacizi, polifenoli, vitamine si minerale, elemente foarte utile pentru buna functionare a organismului nostru
Alte beneficii:
-imbunatateste nivelul la care functioneaza sistemul imunitar
-creste energia
-stimuleaza digestia
-ajuta la mentinerea unei greutati optime (ofera satietate)
-detoxifierea organismului,
-reducerea stresului,
-incetinirea aparitiei semnelor imbatranirii
-creste rezistenta la efort fizic
Ingrediente: 100% frunze de Yerba Mate*
* ingrediente provenite din Agricultura organica
Alergeni: Poate contine urme de alergeni, soia, fructe oleaginoase si gluten
Preparare: se prepara prin infuzarea frunzelor uscate ale acesteia in apa fierbinte.
Metoda de fabricare ceaiului mate in America de Sud:
- puneti bombilla* in vas *,
- puneti frunze de yerba mate uscate de la 1/3 la 2/3 din volumul vasului,
- turnati apă la 75-85 ° C pina acoperiti frunzele
* nu amestecați cu bombilla
* Bombilla este paiul specific pentru infuzia de Mate, care este o bautura energizanta traditionala in America de Sud, se prepara prin infuzarea frunzelor uscate ale acesteia in apa fierbinte.
Nu este nevoie ca frunzele sa fie indepartate dupa infuzare, deoarece ceaiul se soarbe printr-un pai confectionat din inox sau bambus numit "bombilla", care are un filtru sau o sita in capatul introdus in bol, impiedicand asfel fragmentele de frunze sa patrunda in interiorul paiului.
Pe masura ce se consuma ceaiul, se adauga apa fierbinte in bol.
Tara de origine: Brazilia
Certificare: PL-EKO-03
Termen de valabilitate: 2 ani
Produse recomandate
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane