REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 21-24 IUNIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Calciu + Vitamina K2, 90 capsule | Nôgel.

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Calciu + Vitamina K2, 90 capsule | Nôgel.

Calciu + Vitamina K2, 90 capsule | Nôgel.

105.00 Lei

SKU: 4742023680376

Cantitate:

 

Pentru sănătatea dinților, a oaselor și a mușchilor. Malat de citrat de calciu cu cea mai mare biodisponibilitate. Vitamina K2 patentată, testată clinic, ajută la menținerea oaselor normale.

 

90 capsule

Descriere

Calciu + Vitamina K2, 90 capsule | Nôgel.

 

Pentru sănătatea dinților, a oaselor și a mușchilor. Malat de citrat de calciu cu cea mai mare biodisponibilitate. Potrivit pentru administrare atât pe stomacul gol, cât și în timpul mesei. Vitamina K2 patentată, testată clinic, ajută la menținerea oaselor normale.

 

De ce este calciul important?

 

Calciul este al doilea cel mai frecvent cation intracelular din corpul nostru, adică o moleculă cu o sarcină pozitivă care este o parte extrem de importantă a oaselor noastre. O femeie adultă are aproximativ 1000 g, iar bărbatul 1200 g de calciu în corpul lor, din care 99% poate fi găsit din oase și dinți.

 

Calciul este necesar pentru funcțiile structurale aparținând țesutului osos, dinților și altor țesuturi, metabolismul țesuturilor asigurând permeabilitatea normală a pereților vaselor de sânge, funcționarea normală a mușchilor, coagularea sângelui, reglarea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol din sânge, funcționarea normală a rinichilor și a impulsurilor nervoase.

 

Cea mai frecventă problemă din cauza lipsei de calciu este înmuierea oaselor și a țesutului osos. Vitamina D are, de asemenea, un rol important aici.

 

De ce să alegi Calciu + Vitamina K2 Nôgel?

 

Citrat de calciu malat

Citratul de calciu (CCM), care este o sare de calciu de cea mai înaltă calitate și este potrivită persoanelor de toate vârstele. CCM este potrivit pentru consum fără alimente și, de asemenea, cu alimente. CCM este, de asemenea, potrivit în caz de acid gastric insuficient. Spre deosebire de alte săruri de calciu, CCM este foarte biodisponibil.

 

Calciu și pietre la rinichi

O mare parte a pietrelor la rinichi este alcătuită din calciu și oxalat. Malatul de citrat de calciu este cunoscut și ca o sare de calciu care ne poate oferi protecție împotriva dezvoltării pietrelor la rinichi. Suplimentele de calciu nu cresc riscul de a dezvolta pietre la rinichi. Cu toate acestea, alimentele cu conținut ridicat de sare și oxalat fac. Calciul leagă oxalatul și, astfel, reduce riscul de a forma pietre.

 

Vitamina K2 vitaMK7

Vitamina K2 ajută la legarea calciului în corpul nostru și la menținerea sănătății normale a oaselor. Vitamina K2 testată clinic și patentată, care este produsă prin biofermentare fără aditivi artificiali. Vitamina K este cunoscută pentru capacitatea sa de coagulare a sângelui, dar în zilele noastre știm că vitamina K are și un rol important în sănătatea oaselor. Vitamina K2 utilizată în produs a fost testată clinic și s-a descoperit că crește densitatea minerală osoasă și susține sănătatea inimii și vasculare.

 

Ingrediente naturale

Produsul nu conține stearat de magneziu, conservanți artificiali, coloranți și îndulcitori. Fără lactoză, cazeină, drojdie, soia, OMG, porumb, gelatină și ingrediente de origine animală. În mod natural fără gluten. Conținutul de calciu și vitamina K2 este controlat în laborator.

 

Dezvoltat în Estonia

Toate suplimentele Nôgel sunt dezvoltate în Estonia.

 

Include-l în dieta ta și bucură-te de rezultate!

 

FĂRĂ LACTOZĂ | FĂRĂ GLUTEN | FĂRĂ SOIA | FĂRĂ OMG

 

Ingrediente:

 

calciu (malat citrat de calciu), făină de hrișcă (Estonia), vitamina K2 (menachinonă-7, vitaMK7®), grăsime vegetală (ulei de rapiță hidrogenat, 1%), înveliș al capsulei vegetale: agent de îngroșare (hidroxipropilmetilceluloză).

Cultivate fără pesticide și îngrășăminte sintetice.

 

Mod de folosire:

 

Doza zilnică: 2 capsule/zi - conțin 200 mg* calciu și 50 μg** vitamina K2
*25% din suma zilnică de referință pentru un adult
**67% din suma zilnică de referință pentru un adult

 

În contract cu alte săruri de calciu, citratul de calciu malat este potrivit pentru consum pe stomacul gol și, de asemenea, cu alimente. Calciul este cel mai bine absorbit atunci când doza unică este mai mică de 500 mg. Dacă este necesar, creșteți doza zilnică.

 

Utilizați supliment de calciu în cazul în care cererea crescută de calciu sau când cantitățile de calciu din alimente nu sunt suficiente. Calciul este adesea recomandat de medici în cazul unor modificări ale țesutului osos.

 

Mod de păstrare:

A se păstra într-un loc uscat la temperatura camerei.

 

Producător: Nôgel.

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101