A venit iarna. In plina forta, cu farmecul si cu frigul ei , cu imbracamintea masiva si cu bocancii greoi, cu palariile si manusile, cu zilele scurte si noptile lungi si pline de bauturi calde si aromate.
Este un timp al consvervarii si al odihnei. Este o perioada in care trebuie sa acumulam rezerve si sa reflectam asupra lucrurilor pe care ni le dorim.
Iarna este un anotimp legat in mod direct de rinichi si de forta lor de a depozita energia si esenta pentru a le folosi cu succes primavara pentru a regenera si a reveni la viata.
Viata verde viu impreuna cu Blenche Alec (consilier in alimentatie si stil de viata sanatos) si Stefan Nita (raw vegan chef) va invita Duminica, 14 decembrie, la un seminar de iarna cu gatit interactiv.
Vom discuta despre cum sa ne protejam si cu ce trebuie sa ne hranim iarna.
Vom gati si vom degusta cateva retete delicioase si sanatoase gatite pe loc de Stefan Nita.
Vom raspunde la multe intrebari si vom cunoaste oameni care isi doresc sa traiasca sanatos`, intr-o atmosfera prietenoasa si eleganta, in cadrul restaurantului Rawdia, Bucuresti, str Putul lui Zamfir nr 50-52.
Va asteptam cu drag de la ora 11:00. Pentru rezervari, inscrieri si alte informatii, ne puteti contacta direct la restaurantul Rawdia, pe adresa de email :programe@viataverdeviu.ro sau la tel: 0752293828 (intre orele 10 si 19:00).
Din meniu:
Ciocolata calda cu superalimente si mirodenii
Salata boeuf cruda cu maioneza de legume
Sarmale crude cu mamaliguta
Cozonac crud din fulgi de ovaz, mac si umplutura de cacao
Vreau sa mananc sanatos!