Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Copii și Mămici
  3. Jucării
  4. Broșă Erus, 4,5 cm - Alec Blenche

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Broșă Erus, 4,5 cm - Alec Blenche

Broșă Erus, 4,5 cm - Alec Blenche

99.00 Lei

SKU: brosa-erus

Cantitate:

Broșă manufacturată din lut polimeric.

Stoc Limitat!

Descriere

Broșă Erus, 4,5 cm - Alec Blenche

 

Stoc Limitat!

 

Broșă manufacturată din lut polimeric.

 

Cine este Erus?

 

''M-am născut în Tărâmul Vântului, în Nord, acolo unde, ați ghicit, vântul bate mai tare. Îmi place mult să îmi petrec timpul alături de prietenii mei în natură. Și deși sunt fiul regelui, nu las să se vadă niciodată asta, sunt un copil ca toți ceilalți. Îmi plac mult fructele și legumele iar preferatele mele sunt merele (stiți voi de ce) și morcovii pentru că te ajută să vezi mai bine noaptea și te scapă de frica de întuneric. Îmi mai place de asemenea să mânânc nuci pentru că știu că mă fac să gândesc mai bine. Și cu toții avem nevoie de asta, nu numai noi copiii.


Diminețile îmi place să mă urc în turnul cel mai înalt al castelului și să simt cum vântul îmi suflă puternic în față și în păr. De multe ori mă poti auzi chiuind de bucurie de acolo de sus de zici ca sunt un cocoș năzdrăvan care salută răsăritul.


Culoarea mea preferată este albastru, așa cum este și părul meu. Iar anotimpul preferat este iarna deși îmi place foarte mult și vara când mergem la înot și lenevim pe nisipul cald.


Îmi plac foarte mult copacii, am impresia că sunt înțelepți și că avem multe de învățat de la ei. Felul în care înfruntă orice furtună, rădăcinile puternice pe care le cresc sub pământ și faptul că nu se plâng niciodată de nimic mă învață să fiu și eu la fel de puternic. Adevărul este ca am întâlnit odată un copac care m-a învățat multe lucruri.


Călătoriile în văile magice m-au învățat lucruri importante pe care sper că le veți învățat și voi citind cărțile despre mine și prietenii mei.''

 

În călătoria magică Erus și piretenii lui învață despre ce însemană răbdarea, să fii generos să ai înredere și să iubești.

 

Decoperă aventurile Prințului Erus și a Prințesei Roua în cărțile lui Alec Blenche:

 

 

Producător: ARTizan

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101