Incet incet toamna isi intra in drepturi si parca pe nesimtite aerul cald de vara a devenit taios, soarele stralucitor a mai palit iar frunzele au inceput sa cearna un covor lung si colorat pentru marita iarna de care nu ne mai desparte mult timp. Toamna insa nu este numai un anotimp care face legatura intre vara si iarna. Toamna este o perioada a recoltelor bogate dar si o periaoda in care corpul se pregateste pentru iarna grea si friguroasa.
Toamna este un anotimp care este legat in mod direct de sanatatea colonului si a plamanilor de buna functionare a acestora dar si de detoxifierea lor.
Pentru a onora acest anotimp minunat, Viata verde viu impreuna cu Alec Blenche (consilier in alimentatie si stil de viata sanatos) si Stefan Nita ( raw chef) va invita la un atelier cu miros de toamna.
Duminica 12 Octombrie de la ora 11:00 in cadrul restaurantului Rawdia din Bucuresti veti putea participa la prezentarea numita "Atelier de gatit si nutritie de toamna". Vom vorbi despre imunitate, despre natura, despre alimentia in acest anotimp minunat, despre probiotice, despre alimente si culori, despre condimente, despre colon si plamani si nu in ultimul rand vom gati si vom gusta cateva retete delicoase.
Din meniu :
Smoothie pentru imunitate
Ceai energizant
Zacusca raw
Bors de legume si radacinoase raw
Placinta de dovleac raw
+ alte surprize culinare
Participarea se face pe baza de rezervare locurile fiind limitate. Pentru rezervari si inscrieri va rugam sa ne scrieti la adresa de email: programe@viataverdeviu.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon : 0752293828. Va asteptam cu mare drag!