LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Blog
 3. Dezvoltare personala
 4. 7 Afirmații magice care să te ajute să creezi viitorul la care visezi

7 Afirmații magice care să te ajute să creezi viitorul la care visezi

Dacă viața ta nu corespunde perfect imaginii din mintea ta, dorinței tale cele mai aprinse, înseamnă că a rămas ceva ce poate fi făcut pentru a vedea schimbări în viața ta.  Întreabă-te și răspunde-ți sincer cât de fericit(ă) ești astăzi. Întrebarea și mai importantă pentru tine în acest moment este: există un mai bine pe care ți-l dorești? Te încurajez să citești cu atenție 7 afirmații menite să aducă magie în viața ta.

Gândurile noastre creează realitatea în care pășim. Cu siguranță ai auzit și tu această afirmație cel puțin o dată în viața ta. Este o afirmație simplă și puternică, dar de la a o aude și înțelege, până la o utiliza, există o prăpastie. În prăpastie sunt toate convingerile care te împiedică să o folosești cu încredere. 

Îți propun câteva afirmații pentru a crea o punte peste convingeri, astfel încât să permiți gândurilor tale să creeze viitorul în care îți dorești să pășești:

 1. Tot ce e mai bun pentru mine vine cu ușurință spre mine acum!

Ne este frică să ne despărțim de ceea ce cunoaștem, pentru că ne gândim că se poate mai rău. Folosind această afirmație ne pregătim să primim mai bine chiar decât ceea ce sperăm să obținem. Eu gândesc mereu că ceea ce urmează în necunoscut îmi rezervă doar surprize pozitive. Chiar dacă aparent trec prin situații neplăcute, foarte repede situațiile se transformă astfel încât eu văd partea pozitivă pentru care îmi stabilisem intenția inițială.

 1. Astăzi accept să primesc și să recunosc răspunsuri la rugăciunile mele!

De câte ori te-ai rugat fără să crezi că dorința ta îți poate fi îndeplinită? Începând cu Biblia, mesajul este clar: cere ca și cum ai fi primit deja și mulțumește pentru dorința îndeplinită. Răspunsurile la rugăciunile noastre vin sub forme diverse, tot ce ai de făcut este să devii atent(ă) că ceea ce vine spre tine sunt răspunsuri care te ghidează pas cu pas spre îndeplinirea dorințelor tale. Indiferent dacă o persoană îți răspunde la o întrebare nerostită cu voce tare sau la radio se vorbește despre un subiect care te interesează, ele reprezintă răspunsurile pe care le așteptai. Intuiția îți vorbește și te ghidează, tot ce ai de făcut este să acționezi cu inima deschisă.

 1. Am răbdare cu Universul care se organizează pentru creația perfectă pentru mine!

Oare un morcov mai poate să crească dacă scoți sămânța din pământ pentru a vedea cum se dezvoltă? Ai plantat sămânța și îngrijești pământul, știind că la momentul potrivit vei culege rodul muncii tale. De ce nu ai răbdare ca dorințele tale să se îndeplinească la momentul potrivit? Acceptă forța mai mare, dincolo de puterea ta conștientă, să facă lucrurile mai bine și mai repede decât te aștepți. Vei fi uimit(ă) de ceea ce se va prezenta în viața ta. 

 1. Ofer ceea ce îmi doresc să primesc!

Există o vorbă "ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". Doresc să completez această zicală cu partea cea mai importantă și nerostită "ceea ce faci celuilalt ți se întoarce înapoi". Nu este suficient să nu faci rău celuilalt, secretul reușitelor tale constă în a-i ajuta pe ceilalți să obțină ceea ce își doresc, în armonie cu legile Universului, iar tu vei vedea cum propriile tale dorințe devin realitate cu ușurință și rapiditate.

 1. Comportamentul celorlalți îmi oglindește direcția spre vindecare!

Dacă ai obiceiul să te agiți când cei din jurul tău nu se comportă așa cum ți-ai dori, e timpul să le mulțumești. Nu opune rezistență acestor persoane, ele au venit în viața ta pentru a-ți arăta ce este de vindecat la tine. Mulțumește-le lor pentru că ți-au permis aceste conștientizări și vei vedea cum situațiile care te supărau vor dispărea ca prin minune din viața ta.

 1. Mă iubesc, mă accept, mă vindec!

Iubirea este cea mai importantă emoție dintre toate. Fără iubire de sine, realitatea este distorsionată. Iubirea vine împreună cu acceptarea de sine, pentru că împreună îți permit să te iubești cu adevărat. Ce rezultă din cele două? Vindecarea. Permite-ți vindecarea profundă, eliberează-te de frici, de dependențe și de atașamente! Ești pregătit(ă) să te eliberezi de situația ta actuală pentru o viață trăită în armonie, cu acceptare și iubire?

 1. Mă eliberez de frici și accept puterea creatoare!

Fricile tale creează realitatea în care ele vor confirma că au fost întemeiate. Ai nevoie de aceeași energie pentru a păși cu încredere spre un viitor plin de glorie. Dacă îți spun că procentul tău de a crea viața ta este de 100% și nu doar 99,99%, tu ce alegi să creezi: un context prielnic pentru frici sau viața pe care o dorești?

Acum este rândul tău. Îți propun două modalități de a folosi aceste afirmații. În ambele cazuri îți recomand să stai în fața oglinzii în timp ce le rostești și să-ți dai voie să te conectezi cu ele. Urmărește emoțiile tale și intensifică încrederea în aceste afirmații în timp ce le rostești, gândește-te cu entuziasm că viața ta se va schimba pe măsură ce folosești aceste afirmații și bucură-te de ceea ce urmează să se întâmple în viața ta.

Weekend Inedit cu Transport Gratuit - Comandă minimă 50 lei! - blogPână la 50% la ingrediente BIO pentru prăjituri delicios de sănătoase! - blogSare celtică blogComandă acum Plasma Marină BIOCEAN - Energie, Hidratare și Nutriție Celulară! blog
 

Prima modalitate: de trei ori pe zi, timp de șapte zile, spune cu voce tare fiecare afirmație. Nu te grăbi și permite să simți în corpul tău impulsurile schimbărilor dorite în viața ta.

A doua modalitate: alege câte o afirmație în fiecare zi și spune de cel puțin șapte ori afirmația aleasă, de trei ori pe zi. Nu te grăbi și permite să simți în corpul tău impulsurile schimbărilor dorite în viața ta.

Împărtășește cu noi impactul acestor afirmații în viața ta. Ce s-a schimbat în doar 7 zile de folosire a afirmațiilor pozitive?

Articol scris de Dorela Iepan - Coach Emotional & Terapie de Cuplu

Autoarea cărții "Relația Perfectă - 28 de zile spre iubire"

Misiune personală: Să schimb în bine viața fiecărei persoane pe care o cunosc.

Cred că viața e menită să fie ușoară, fericită, frumoasă. Pentru că acest lucru este posibil, îmi ajut clienții să descopere și ei frumusețea vieții, cu ușurință spre fericire.

WebsiteFacebook | YoutubeInstagram

 

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101