Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. Exista viata dupa moarte?

Exista viata dupa moarte?

Invatatorii spirituali spun ca ”a muri inainte de a muri” este o conditie pentru a merge pe calea iluminarii, insa ce inseamna cu adevarat acest lucru? Verbul ”a muri” implica conceptul de sfarsit, pierdere, doliu, de aceea trebuie sa analizam felul

Invatatorii spirituali spun ca ”a muri inainte de a muri” este conditia de baza pentru a merge pe calea iluminarii, insa ce inseamna cu adevarat acest lucru? Verbul ”a muri” implica ideea de sfarsit, de pierdere, de suferinta, de aceea trebuie sa analizam felul in care percepem moartea si chiar nemurirea pentru a atinge un nivel de intelegere in care acest concept ar avea sens.

Traditiile stravechi spirituale aveau o intelegere profunda despre nemurire, insa, cu timpul, aceasta s-a pierdut sau a fost distorsionat. Mayanii, in Piramida Codexului de foc, la pagina unsprezece, spun ca daca omul ar directiona energia oculta din inima lor catre soare, acest lucru le-ar aduce nemurirea.

Vechii egipteni credeau ca pot ascende corpurile eterice in campuri dimensionale mai inalte ale universului depasind moartea fizica, prin intermediul unui ritual care folosea tehnologia spirituala a piramidelor. Aceste referiri la transcendenta pe care le avem de la populatiile stravechi ne arata ca nu priveau moartea ca pe un sfarsit.

Pentru a recastiga mostenirea spirituala a nemuririi, merita sa analizam din ce sunt facute corpurile noastre si cum imbatranesc.

In ziua de azi, conform modului in care este privita conditia umana, corpul imbatraneste, incepe sa se degradeze si moare. Cu totii stim si traim aceasta experienta in lumea materiala. Corpurile noastre imbatranesc pe masura ce celulele care il compun se conformeaza matricii de convingeri si ganduri pentru a produce sau proiecta ceea ce exista in mintea noastra: imbatranirea si degradarea pe care le acceptam cu totii ca fiind reale.

Celulele care regenereaza corpul se supun acestor convingeri, pe care continuam sa le producem in conformitate cu ceea ce avem in minte; insa, chiar daca trupurile noastre imbatranesc, ele sunt, de fapt, o reprezentare a luminii si energiei.

Cu totii avem o scanteie din Sursa Divina/Dumnezeu/Tot-ceea-ce-exista in aceasta lume si pe masura ce evoluam spiritual, aceasta scanteie devine tot mai puternica. Dar de ce corpul continua sa imbatraneasca si sa moara chiar daca progresam spiritual si acumulam mai multa lumina? Acest lucru se intampla pentru ca inca suntem conectati la o matrice de convingeri care ne spune ca boala si moartea exista si, desigur ca acest lucru se deruleaza in fata ochilor nostri.

Unii vindecatori si invatatori spirituali sustin ca moartea, boala si degradarea sunt doar iluzii sau paradigme, care apar in urma traumei care a aparut in urma perceptiei de separare de Sursa Divina. Adevarul nemuririi a fost tinut departe de oameni mii de ani, ascuns in spatele perceptiilor confuze ale mintilor conditionate ale oamenilor, programate sa accepte separarea de Sursa Divina si falsa realitate a convingerilor bazate pe frica.

Am fost lasati ca credem ca suntem separati, in nesiguranta, nu suntem suficient de buni, suntem defecti, slabi sau incompleti. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu este adevarat; suntem spirite divine eterne si, prin urmare, nu suntem supusi limitarilor, lipsurilor sau conditiei umane acceptate de viata si moarte.

Este posibil sa ne prelungim viata fizica sau sa ne imbunatatim sanatatea fizica daca ne eliberam de conceptele si convingerile apasatoare si negative prin dezvoltare personala si spirituala, chiar daca nu intinerirea este scopul acestei practici. Cu toate acestea, vindecarea prin moarte de o boala incurabila este adevarata vindecare, pentru ca, in aceasta situatie, poate fi acceptare si atingerea punctului zero sau a starii de Acum.

Punctul zero se deschide pentru noi cand traim in starea de Acum, cand exista o completa acceptare si prezenta a tot ceea ce experimentam in viata la momentul prezent. Exista un punct de completa nemiscare cand gandurile nu se ciocnesc cu adevarul naturii spirituale eterne. Invatatorii spirituali ai Ascensiunii ne invata ca Sursa Divina poate fi eliberata pentru a-si manifesta magia in punctul iubirii si acceptarii momentului prezent. De indata ce acceptam ca suntem spirite eterne si nu un corp limitat la existenta fizica si suntem pregatiti sa renuntam la tot ceea ce credem ca stim, apare Constiinta Unitatii.

Se spune ca: ”Mentioneaza-L pe Dumnezeu pana cand te uiti pe tine; pentru a muri inainte de a muri trebuie sa intelegem ca nu exista moarte; nemurirea se intinde in fata noastra la infinit prin existente si forme nenumarate, ca parte eterna si vesnica a Sursei Creatoare.”

Cand renunti la ceea ce crezi ca esti in aceasta viata acum, stiind ca, atunci cand aceasta viata se termina, vei continua sa existi etern, atunci ai murit inainte de a muri. La acest nivel de acceptare completa, incepe magia. Cine stie – poate ca vom incepe chiar sa aratam putin mai tineri!

Sursa utilizata: https://wakeup-world.com/2018/02/06/to-die-before-you-die/

#spiritualitate #viata dupa moarte #a muri #nemurirea

Ce au mai parcurs alti cititori...

9 indrumari spirituale pentru o viata fara limite
Legatura dintre rugaciune si sanatate
6 semne ale trezirii la spiritualitate
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101