LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Rezonanta Schumann ne poate influenta ADN-ul

Rezonanta Schumann ne poate influenta ADN-ul

nbsp; Te-ai simtit vreodata deconectat de pamant? E o intrebare care probabil ca te ia prin surprindere, mai ales ca multi dintre noi credem ca pierdem contactul cu pamantul cand petrecem prea mult timp in casa sau conectati la tehnologie. Adevarul

Te-ai simtit vreodata deconectat de pamant? E o intrebare care probabil ca te ia prin surprindere, mai ales ca multi dintre noi credem ca pierdem contactul cu pamantul cand petrecem prea mult timp in casa sau conectati la tehnologie. Adevarul este ca nu ne putem deconecta cu totul de pamant si de ritmurile sale firesti pentru ca, daca am face-o, am sti cu siguranta.

Asta nu inseamna ca nu avem beneficii ca urmare a timpului petrecut in natura, si ca nu ar fi bine sa mai renuntam la telefon din cand in cand si sa ne plimbam prin parc cu picioarele goale, insa este vorba de o conexiune pe care o avem cu planeta la un nivel mult mai profund, una de care probabil nici nu ne dam seama.

Legea biogenezei spune ca viata nu poate fi creata din nimic, intotdeauna viata a generat la randul ei viata. Aceasta declaratie profunda deschide o intreaga discutie stiintifica despre cine sau ce a dat nastere existentei umane.

“Omne vivum ex vivo – tot ce e viu apare din ceva viu”

In 1952, profesorul si fizicianul german W.O.Schumann de la Universitatea Tehnica din Munich a incercat sa raspunda la intrebarea daca pamantul are sau nu o frecventa proprie - un puls.

Presupunerea despre existenta unei astfel de frecvente a pornit de la ideea ca, atunci cand o sfera exista in interiorul altei sfere, se creaza o tensiune electrica. Si pentru ca pamantul incarcat negativ exista intr-o ionosfera incarcata pozitiv, trebuia sa existe o tensiune intre cele doua, generand o anumita frecventa a pamantului. Pornind de la aceste presupuneri, printr-o serie de calcule, el a putut ajunge la o frecventa despre care credea ca este pulsul pamantului. Aceasta era o frecventa de 10hz.

Insa, abia in 1954 Schumann, impreuna cu un alt om de stiinta (Herbert König), a confirmat faptul ca rezonanta pamantului se mentinea la o frecventa de 7.83 Hz. Aceasta descoperire a fost ulterior testata de cativa oameni de stiinta si confirmata. De atunci, se foloseste termenul de Rezonanta lui Schumann ca termen de referinta stiintifica pentru descrierea sau masurarea pulsului ori a ritmului pamantului.

Desi existenta Rezonantei lui Schumann este un adevar stabilit stiintific, sunt, totusi putini oameni de stiinta care inteleg pe deplin importanta pe care aceasta frecventa o are in relatie cu viata. In anii 1920 un alt om de stiinta german, Hans Berger, a construit un aparat EEG care a facut posibila prima inregistrare a unei frecvente transmise de creier. Desi aceasta este o descoperire impresionanta in sine, abia cand o asociem cu rezonanta lui Schumann ii putem intelege cu adevarat valoarea mult mai profunda.

Dr. Anker Mueller, o colega a lui Hans Berger, a dat peste rezultatele cercetarilor lui Schumann, publicate in revista Technische Physik. Citind despre rezultatele lui Schumann despre frecventa pamantului, dr. Anker Mueller a fost uimita sa descopere ca frecventa pamantului se potrivea exact cu frecventa creierului uman. Herbert König, care a fost succesorul lui Schumann la Universitatea din Munich, a descoperit si demonstrat ulterior ca exista o relatie clara intre Rezonantele lui Schumann si ritmurile creierului.

El a comparat testele EEG, facute pe oameni, cu campurile naturale electromagnetice din mediu (1979) si a descoperit ca frecventa principala produsa de oscilatiile lui Schumann este extrem de aproape de frecventa ritmurilor alfa.

Procesele naturale electromagnetice din mediu (I-IV), in comparatie cu testele EEG pe oameni. Oscilatiile lui Schumann (I) si ritmul a-EEG, precum si fluctuatiile conditionate local a campului electric (II) si ritmul d-EEG, arata o similitudine impresionanta in variatia lor temporala. – Herbert König, 1979

Studiile desfasurate de E. Jacobi la Universitatea din Dusseldorf arata ca absenta undelor lui Schumann creaza probleme de sanatate fizica si mentala in corpul uman. Profesorul R.Wever, de la Institutul Max Planck de Fiziologie Comportamentala din Erling-Andechs, a initiat un studiu pentru care a construit un buncar subteran complet izolat de campurile magnetice.

A implicat apoi studenti voluntari care au trait in acest buncar timp de patru saptamani, fiind izolati ermetic in acest mediu. Pe parcursul celor patru saptamani, profesorul Wever a observat ca ritmurile circadiene ale studentilor au divagat si acestia au suferit de stres emotional si migrene. Avand in vedere ca erau tineri si sanatosi, nu au dezvoltat probleme de sanatate grave - ceea ce probabil ar fi fost diferit in cazul unor persoane in varsta sau cu sisteme imunitare compromise.

Wever a introdus apoi frecventa lui Schumann in mediu, iar rezultatele au fost uimitoare. Dupa doar o expunere scurta de 7.8 Hz (frecventa care fusese exclusa), starea de sanatate a voluntarilor s-a stabilizat. Acest lucru a demonstrat o legatura directa intre om si pulsul pamantului. Acest lucru a fost confirmat si mai tarziu in 2011 de Luke Montanye care a facut o descoperire in timpul cercetarilor asupra memoriei apei.

Sa revenim la declaratia ca tot ce e viu provine din ceva viu. S-a considerat tot timpul ca viata provine din forme materiale, precum ovule si spermatozoizi sau spori si diviziune celulara. Profesorul a aratat ca secventele de ADN comunica intre ele prin intermediul frecventei. Apoi, a putut demonstra ca frecventa de comunicare este atat de avansata incat putea organiza nucleotidele, ingredientele din care este alcatuit ADN-ul, astfel incat sa formeze un ADN cu totul nou.

Desi si alte studii anterioare au putut demonstra acest lucru, Montanye a facut un lucru diferit pe care niciun alt studiu nu l-a putut face. El a inlaturat tot ADN-ul din apa si a introdus o frecventa. Acea frecventa a fost de 7.83 Hz, Rezonanta lui Schumann. Cand aceasta a fost introdusa, eprubetele de testare au produs spirale noi de ADN. Cand frecventa nu era prezenta, nu se forma ADN nou. Avem astfel o legatura intre Rezonanta lui Schumann si creatie.

rezonanta schumann
Sursa foto : http://goo.gl/yRv78j

Desi Rezonanta lui Schumann a putut fi confirmata prin masuratori la momentul descoperirii sale, in prezent este mult mai greu sa detectam rezonanta din cauza faptului ca atmosfera noastra este inundata de radiatii create de om si de tot felul de frecvente. Acest lucru indica faptul ca tehnologiile fara fir din ziua de azi slabesc semnalul nostru natural de care atat corpul cat si mintea au nevoie pentru a functiona sanatos.

Ar putea fi aceasta o explicatie pentru cresterea cazurilor de cancer in ultimele decenii? Daca luam in considerare Rezonanta lui Schumann si importanta acesteia pentru sanatate si creatie, ne putem da seama ca poluarea energetica a aerului cu siguranta nu face niciun bine.

Sursa utilizate pentru acest articol:

http://www.dpl-surveillance-equipment.com/articles/article_34.html

http://www.fosar-bludorf.com/archiv/schum_eng.htm

Schumann Resonators – http://www.schumannresonator.com/

http://www.collective-evolution.com/2015/12/31/this-experiment-proves-why-staying-in-tune-with-the-earths-pulse-is-key-to-our-wellbeing/

#pamant #rezonanta schumann #rezonanta #frecventa
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101