REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Vitamine şi Minerale
  4. Vitamina C alcalina pulbere Cx-Vital | AquaNano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Vitamina C alcalina pulbere Cx-Vital | AquaNano
-0.00 Lei

Vitamina C alcalina pulbere Cx-Vital | AquaNano

40.00 Lei040.00 Lei

SKU: 6426556002413

Cantitate:

Forma alcalină are avantajul de a fi bine tolerată de către persoanele cu diverse afecțiuni, precum ulcer sau gastrite.

Stimulează sistemul imunitar și are acțiune antivirală.

 

100g/ 250g

Descriere

Forma alcalină are avantajul de a fi bine tolerată de către persoanele cu diverse afecțiuni, precum ulcer sau gastrite.

Stimulează sistemul imunitar și are acțiune antivirală.

 

100g/ 250g

 

Această formă a vitaminei C tamponată, mai este numită uneori și Vitamina C alcalină. Spre deosebire de vitamina C netamponată, ea nu are gust acru, ci ușor sărat, fiind foarte bine tolerată de către persoanele care au diverse afecțiuni (gastrite, ulcer, etc). Dozarea ei este identică cu cea a vitaminei C netamponate. Datorită implicării ei în foarte multe reacții enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic), este utilizată pentru tratarea pe cale naturală a unor afecțiuni diverse, de natură virală sau tumorală. 

 

Administrare:

Deși doza recomandată pentru utilizare orală este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice se obțin la doze cuprinse în general intre 2-10 g/zi

Utilizarea orală a unor cantități mai mari, de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate, poate induce laxație și poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de către persoanele cu un stomac sensibil sau afectat. 

Chiar și în cazul în care este suportată, administrarea ei se realizează fracționat, în mai multe doze mai reduse pe parcursul întregii zile. În cazul administrării unor doze ridicate de vitamina C, în mod obișnuit se utilizează forma tamponată a vitaminei C (la administrarea pe cale orală), sau preparate injectabile, fie din forma tamponată, fie din forma netamponată.

 

Compoziţie: 

Ascorbat de sodiu 100%, 100g

 

Păstrare: 

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani!

 

Producător: Aghoras Invent

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101