Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Casă
  3. Aromaterapie
  4. Uleiuri esenţiale
  5. Ulei Esential Marjoram (Maghiran) 100% Organic ECOCERT, 10ml | SOiL

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esential Marjoram (Maghiran) 100% Organic ECOCERT, 10ml | SOiL

Ulei Esential Marjoram (Maghiran) 100% Organic ECOCERT, 10ml | SOiL

66.00 Lei

SKU: 60016522

Cantitate:

• Efect de încălzire
• Acțiune antispasmodică puternică
• Ușurează crampele musculare
• Scade tensiunea arterială

10ml

Descriere

Ulei Esential Marjoram (Maghiran) 100% Organic ECOCERT, 10ml | SOiL

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante.

 

Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor proaspete sau uscate și ale florilor plantei de Maghiran, rezultând un ulei cu un miros cald, ușor picant. Uleiul esențial de Maghiran are proprietăți de încălzire și de relaxare, precum și o acțiune antispasmodică puternică, putând ușura durerile de artrită, crampele musculare și menstruale. Maghiranul este, de asemenea, cunoscut pentru scăderea tensiunii arteriale și pentru reducerea durerilor de cap.

 

SOiL Ulei Esențial Maghiran (Origanum marjorana) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

Proprietăți


• Efect de încălzire
• Acțiune antispasmodică puternică
• Ușurează crampele musculare
• Scade tensiunea arterială


Ingrediente

Ulei esențial organic de Maghiran (Origanum marjorana)


Mod de utilizare

ATENȚIE


Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).
A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Baie:
Adăugați 5 - 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

Masaj:
Adăugați 5 - 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații:
Adăugați 4 - 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare:
Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 - 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

Certificări:
SOiL Ulei Esențial Maghiran (Origanum marjorana) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101