Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. TriphaLax, 60 capsule | Herbagetica

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
TriphaLax, 60 capsule | Herbagetica

TriphaLax, 60 capsule | Herbagetica

39.00 Lei

SKU: 6425262013744

Cantitate:

Reglează constipația având un efect blând laxativ, detoxifică colonul, imunostimulator și rejuvenant.

 

60 capsule

Descriere

TriphaLax, 60 capsule | Herbagetica

 

Reglează constipația având un efect blând laxativ, detoxifică colonul, imunostimulator și rejuvenant.

 

TriphaLax conține extract de Triphala standardizat cu 40% Taninuri cu efect blând laxativ, care detoxifiază organismul și curață întreg tractul gastrointestinal, îmbunătățeste digestia și susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor, contribuie la eliminarea toxinelor și a depozitelor de grăsime din intestine. Triphala reglează constipația și nivelul ph-ului din intestine, stimulează peristaltismul (mișcările musculare ale stomacului și intestinelor) eliminând reziduurile alimentare din organism. De asemenea, hrănește microbiomul intestinal și elimină toxinele din ficat susținând astfel digestia.

 

Adjuvant în:

Constipație

Indigestie

Sindromul intestinului iritabil

Helicobacter Pylori

Crampe Abdominale

Detoxifică și tonifică colonul

Gastrită

 

Triphala în sanskrită înseamnă „trei fructe” și este o formulă de aur din medicina ayurvedică din 3 fructe specifice Indiei:

Amalaki (Emblica Officinalis): este foarte bogat în antioxidanți. Este o sursă abundentă de Calciu și vitamina C, conținând de 30 de ori mai multă vitamina C față de portocale. Susține funcțiile ficatului și sistemul imunitar, fiind un purificator natural al colonului.

Bibhitaki (Terminalia Belerica): are un rol detoxifiant și anti-inflamator. Este util în mod special pentru eliminarea acumulărilor de mucus din organism, curățând astfel sistemul respirator la toate nivelele.

Haritaki (Terminalia Chebula): are efect de curățare, laxativ și purifică astfel colonul și reglează greutatea. Îmbunătățește digestia, reduce nivelul de trigliceride și colesterol. Este recunoscut pentru efectul laxativ fiind des utilizat pentru constipație.

 

Beneficii:
Efect blând laxativ

Reglează constipația

Reduce stările de balonare, flatulență

Detoxifică colonul și contribuie la îndepărtarea depozitelor de grăsime și a toxinelor din intestine

Sprijină sănătatea florei microbiene intestinale și îmbunătățește digestia

Stimulator al metabolismului general (prin creșterea absorbției nutrienților la nivelul mucoasei intestinale)

Susține funcțiile ficatului

Antioxidant

Antiinflamator

Antibacterian

 

Formula Triphala este menționată în numeroase texte ayurvedice vechi și a rămas neschimbată de mii de ani. În medicina ayurvedică, Triphala este recomandată și pentru stimularea sistemului imunitar, combaterea balonării (efect carminativ), tratamentul diabetului, diverse afecțiuni ale ochilor, îmbunătățirea circulației, îmbunătățirea funcționării glandelor suprarenale și pentru efectul hepatoprotector.

 

Cele 3 fructe țintesc fiecare diferite sisteme ale organismului, astfel că impreună crează un efect sinergic care curăță și hrănește țesuturile la toate nivelele. Extractul de Triphala conține Taninuri (acid galic), antrachinone, flavonoide, vitamina C, acid linoleic, fosfolipide, polifenoli, glicozide. Această gamă largă de antioxidanti, produși antiinflamatorii, detoxifianți, imunomodulatori și cardio protectori fac din Triphala unul dintre cele mai îndrăgite și utilizate remedii în medicina ayurvedică.

 

Deși foarte cunoscute pentru efectul de detoxifere și purificare, Triphala are și un efect neașteptat mai puțin comunicat. Odată ce Triphala și-a facut “treaba” în tractul digestiv, țesuturile nu rămân doar curățate ci, prin acțiunea hrănitoare, sunt de asemenea și tonifiate, revigorate și rejuvenate.

 

Mod de administrare: câte 2-3 capsule pe zi, înainte de culcare sau dimineața pe stomacul gol.

 

Precauții și contraindicaţii: Nu se cunosc.

 

Producător: Herbagetica

 

Ingrediente

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 3:1 de Triphala (parti egale extrase din 3 mirobalani: Terminalia belerica, Terminalia chebula & Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare nr. 15159/13.09.2021

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101