Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Alimente
  3. Sucuri, siropuri, băuturi
  4. Aloe-Pur Gel Organic de Aloe Vera, Fără Pulpă, 1000ml | AquaNano

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Aloe-Pur Gel Organic de Aloe Vera, Fără Pulpă, 1000ml | AquaNano

Aloe-Pur Gel Organic de Aloe Vera, Fără Pulpă, 1000ml | AquaNano

60.00 Lei

SKU: 6426556000051

Cantitate:

 

1000ml

Descriere

Aloe-Pur Gel Organic de Aloe Vera, Fără Pulpă, 1000ml | AquaNano

 

Gel organic de Aloe Vera fără pulpă, neprocesat din pulberi și nepasteurizat

Bogat în vitamine și minerale

Efect imunizant, antioxidant, detoxifiant și antiinflamator.
Pentru persoanele cărora sucul/gelul de Aloe Vera le place foarte mult, precum și pentru cele care realizează tratamente pe termen îndelungat, punem acum la dispoziție sub marca AquaNano, un gel organic de Aloe Vera, neprocesat din pulberi, nepasteurizat, doar conservat (cu cantități foarte reduse de conservanți de uz alimentar). Nu în ultimul rând, desigur, acest produs se adreseaza famililor, dar și micilor producători, care doresc să încorporeze în produsele lor cosmetice sau alimentare un gel de Aloe cât mai natural. 

 

 

A se remarca faptul că acest gel este de consistență foarte lichidă, el fiind asemănător, mai degrabă, cu un vin alb, foarte onctuos (atât ca și consistență, dar și în ceea ce privește culoarea).

 

 Nuanța galben verzuie este firească pentru un gel obținut din frunze procesate mecanic, automatizat, caz în care o mică parte din clorofila din frunze apare în produs. 

 

Culoarea nu este dată de latexul secretat de frunze dupa tăiere, latex cu conținut ridicat de aloina (foarte laxativ), aloina fiind separată din gelul propriu-zis. Gustul și aroma sunt specifice, ușor neplăcute pentru persoanele neobișnuite cu el, mulți consumatori fiind la început respinși de tenta "de medicament" a gustului și mirosului acestui produs, care însă devin foarte rapid chiar plăcute, fapt firesc, ele fiind naturale. 

 

Pentru a-l face mai ușor de consumat, puțin suc de lămâie, sau alte sucuri de fructe, în combinație cu miere de albine sau zahăr brun, fac din acest produs o adevarată delicatesă. 

 

Uzual, gelul/sucul de Aloe Vera, se bea diluat cu apă, în proporție de 1:5...1:10, după gust. Desigur, atunci când se consumă în cantități foarte mici, în scop terapeutic, se poate utiliza și nediluat.

 

Notă: Aloe Pur este un gel din care s-a separat pulpa. De aceea, produsul are un aspect clar. Pulpa nu contribuie la efectele gelului de Aloe Vera, ci doar la textura gelului.

 

Ingrediente: 

Aloe Vera gel (99,5%), Potassium Sorbate (0,1%), Sodium Benzoate (0,1%), Citric Acid (0,3%).

 

Mod de păstrare: 

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.

 

Producător: Aghoras Invent

 

NOTĂ:

 

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

 

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Aloe-Pur Gel Organic de Aloe Vera, Fără Pulpă, 1000ml | AquaNano
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101