Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Suplimente lichide
  4. Silicium Organic G5, Supliment Alimentar | LLR-G5

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Silicium Organic G5, Supliment Alimentar | LLR-G5
-0.00 Lei

Silicium Organic G5, Supliment Alimentar | LLR-G5

109.00 Lei0109.00 Lei

SKU: 5391514890054

Cantitate:

Silicium Organic G5 este absorbit de patru ori mai bine decât alte forme suplimentare. Furnizează siliciu în cea mai biodisponibilă şi eficientă formă.

Este fabricat în Irlanda exclusiv de LLR-G5 din 1999, conform formulei originale a lui Norbert Duffaut (1959) și este disponibil comercial prin eforturile LLR-G5 Limited. 

 

500ml / 1000ml

Descriere

Silicium Organic G5, Supliment Alimentar | LLR-G5

 

Silicium Organic G5 este absorbit de patru ori mai bine decât alte forme suplimentare. Furnizează siliciu în cea mai biodisponibilă şi eficientă formă.

 

Silicium Organic G5® este fabricat exclusiv de LLR-G5 din 1999, conform formulei originale a lui Norbert Duffaut (1959) și este disponibil comercial prin eforturile LLR-G5 Limited. G5® este distribuit în întreaga lume din Castlebar, Co. Mayo, din vestul Irlandei.

 

Siliciul organic, cunoscut și sub numele de MMST („monometilsilanetriol”), este elementul activ al Silicium Organic G5®.

 

Spre deosebire de siliciul mineral care este derivat din alimente și conținute în alte produse disponibile pe piață (mai ales sub formă de acid ortosilicic sau dioxid de siliciu coloidal*), siliciul organic are un atom de carbon. Această diferență unică îi conferă biodisponibilitate optimă.

 

Silicium Organic G5® este primul supliment alimentar care contine siliciu organic.

 

Siliciul este unul dintre elementele esențiale ale materialelor vii, iar după fier și zinc, este al treilea cel mai abundent oligoelement din corpul uman.

 

Siliciul a fost considerat de mult timp un element vital pentru bunăstare. Lucrările științifice de-a lungul anilor au confirmat rezultatele benefice ale consumului de siliciu.

 

  • Siliciul alimentar este esențial pentru creșterea normală.
  • Țesuturile care conțin colagen, cum ar fi inima, alte vase de sânge, oasele, articulațiile, pielea, părul și unghiile necesită siliciu pentru dezvoltarea și funcționarea normală.
  • Siliciul este benefic pentru arterele normale sănătoase, prevenind formarea plăcii de colesterol.
  • Ingerarea de siliciu organic a crescut volumul osos la șold la pacienții mai în vârstă, de sex feminin, cu boală osoasă, osteoporoză. Femeile și bărbații mai tineri răspund, de asemenea, bine la aportul ridicat de siliciu, crescându-le densitatea minerală osoasă.
  • Are rol important în aspectele funcției creierului, iar acest fenomen a fost legat în special de capacitatea siliciului de a se lega de aluminiu și de a neutraliza toxicitatea acestuia.

 

Cu toții am fost expuși la siliciu sub formă de acid siliciu solubil pe tot parcursul procesului evolutiv. Studiile științifice au arătat că această formă de siliciu este cel mai ușor absorbită în corpul uman și utilizată de celulele umane. Fasolea verde și produsele din cereale sunt surse deosebit de mari de siliciu, iar organismul a găsit modalități de a digera acest siliciu în forme solubile, permițând o mare parte din el să fie absorbită.

 

Multe modificări aduse dietei moderne înseamnă probabil că siliciul nu este atât de comun în dietă cum era cândva. Purificarea apei de la robinet, prelucrarea rafinată a cerealelor și agricultura de mare intensitate sunt câteva exemple în care siliciul poate fi pierdut în dietă. În ciuda acestui fapt, aportul nostru mediu de siliciu în Europa este probabil de aproximativ 20 – 30 mg/zi.

 

Siliciul se găsește în toate celulele și țesuturile, dar este predominant în special în țesuturile conjunctive.

 

Țesutul conjunctiv este o componentă vitală pentru sănătatea fiecărui organ din organism. Alcătuiește o varietate de structuri fizice, inclusiv articulații, cartilaj, oase, piele (unghii și păr) și vase de sânge, inclusiv inima.

 

Prin urmare, organele au nevoie de siliciu pentru a-și restabili sau conserva sănătatea și echilibrul, dar odată cu procesul de îmbătrânire concentrația de siliciu prezentă în organe scade într-un mod aparent ireversibil.

 

 

Deficiența de siliciu afectează negativ organele și țesuturile care conțin colagen. Atomul de siliciu pare să stea în interiorul colagenului, acționând ca „clei” pentru fibrele individuale de colagen. În general, structura colagenului, ca și celebra moleculă de ADN, este încolăcită într-un „arbor”, dând celulelor și organelor elasticitatea și mișcările de alunecare ușoare. Prin urmare, siliciul poate fi vital pentru structura elastică a colagenului și mișcarea sa lină și elastică. Colagenul oferă putere și flexibilitate țesutului conjunctiv care, la rândul său, oferă sănătate și bunăstare tuturor organelor corpului, de la creier până la piele și oase.

 

Silicium Organic G5 poate fi o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să aibă grijă de sănătatea lor generală.

 

Beneficiile consumului de Silicium Organic G5:

 

Siliciul joacă un rol vital în compoziția sănătoasă și rata de reînnoire a țesutului conjunctiv al pielii;
Siliciul oferă forță și rezistență elastinei și țesuturilor conjunctive;
Siliciul este esențial în formarea cartilajului, repararea și funcționarea corectă a articulațiilor;
Siliciul ajută la combaterea efectelor îmbătrânirii asupra pielii;
Siliciul mentine si reda vitalitatea pielii;
Sănătatea oaselor și formarea cartilajului depind de siliciu ca nutrient în combinație cu calciul.

 

Caracteristici

Silicium Organic G5

 

Supliment alimentar

 

Fără conservanți

 

Absorbție până la 70%

 

Inodor

 

PH 6,6

 

Fabricat in Irlanda

 

Mod de administrare: 

Cura intensivă: 30 ml de 3 ori pe zi înainte de masă.
Cura de întreținere: 10-20 ml de 1-3 ori pe zi înainte de masă.
Se recomandă o cură intensivă pentru o perioadă minimă de 1 până la 6 luni și ulterior o cură de întreținere pentru o perioadă minimă de 1 lună. 

 

Mod de păstare:

A se păstra la temperatura camerei, nu se pune la frigider.

Utilizați în 4 săptămâni de la deschidere.

 

Atenționări !

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Nu beți direct din sticlă, ci doar din capacul de dozare.

Nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei diete variate.

Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

 

Ţară de origine: Irlanda
Gramaj: 500 ml / 1000 ml


Producător: LLR-G5

 


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente:

 

apă, siliciu organic (monometilsilanetriol).

 

Informații nutriționale / 90ml

 

   Cantitate
 Siliciu  10.35 mg

 

 

Siliciul este un element al tabelului periodic care se află sub carbon și are număr atomic 14. Siliciul se găsește întotdeauna cu oxigen. Împreună, ele sunt cele mai comune elemente din mediul nostru, formând peste 50% din elementele scoarței terestre.

 

În corpurile noastre, siliciul este al treilea cel mai abundent oligoelement, după fier şi zinc.

 

Siliciul organic, cunoscut și sub numele de MMST („monometilsilanetriol”), este elementul activ al Silicium Organic G5®.

 

Întrebări frecvente

1. Siliciu organic: ce este și de ce este special?

 

Siliciul organic este, de asemenea, denumit în mod obișnuit MMST și este fragmentul activ al „G5®”. MMST înseamnă „monometilsilanetriol”. De fapt, molecula arată foarte asemănătoare cu siliciul natural, derivat din alimentație (care este „acid ortosilicic”), dar cu o diferență mică, dar importantă. Pentru siliciul organic, o grupare hidroxid (adică oxigen plus hidrogen) a fost înlocuită cu o grupare metil (adică carbon plus trei hidrogeni). O reprezentare chimică simplă a moleculei poate fi văzută mai jos:

Legătura Carbon (C)-Siliciu (Si) are o energie foarte, foarte mare și oferă, de asemenea, unele caracteristici speciale moleculei. Acest lucru poate fi observat atunci când ne uităm la „sarcina electrică” sau „energia” din jurul moleculei MMST.

 

În partea dreaptă a moleculei de mai sus, câmpul energetic calculat este un amestec de roșu (încărcare negativă), verde (neutru) și albastru (încărcare pozitivă): cu alte cuvinte, cu polaritate diferită, ceea ce îl face să arate și să se comporte ca, apă. Pe partea stângă a moleculei, totuși, zona este toată verde (neutră), ceea ce înseamnă că pe această parte se comportă ca o lipidă (un ulei). Drept urmare, această moleculă călătorește în apă și, de asemenea, prin lipide/ulei, ceea ce este important în organism, deoarece fiecare celulă este formată din 2 lucruri: apă și membranele lipidice din jurul și în celulă. Prin urmare, MMST are capacitatea de a trece în celule și de a călători în jurul corpului și astfel acționează ca un sistem de livrare cu adevărat eficient pentru siliciu. Aceasta este denumită „moleculă amfifilă”

Cu toate acestea, în mediul său natural, molecula este înconjurată întotdeauna de apă; molecula de apă se află adiacent moleculei MMST: se împachetează împreună și, prin urmare, este necesară concentrația și pH-ul corecte pentru a obține împachetarea moleculelor de apă. În medicina homeopatică, se crede că memoria este transportată prin mediu în acest mod.

*Amfifil este un termen care se referă la capacitatea unei molecule de a fi atât solubilă (dizolvată) în apă, cât și în ulei. Este neobișnuit și permite moleculelor să călătorească prin fluxul de sânge pe bază de apă al corpului, dar în mod egal prin membranele celulare pe bază de ulei.

 

2. Silicon organic și siliciu organic este același?

 

Da, Organic Silicon (în engleză) este același cu Silicium Organique (în franceză).

 

Review-uri
Scrie parerea ta despre Silicium Organic G5, Supliment Alimentar | LLR-G5
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101