(4,9)Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Retete
  4. Drob vegetarian cu ciuperci

Drob vegetarian cu ciuperci

Drobul este un preparat traditional foarte gustos. Daca nu mananci carne sau vrei sa iti schimbi stilul de viata, poti alege sa prepari drobul in varianta vegetariana. Este la fel de bun si, bineinteles, mai usor si mai sanatos.

Iata o reteta de drob vegetarian cu ciuperci si legume, simpla, gustoasa si sanatoasa.

Timp de pregatire: 35 min

Timp de gatire:  40 min

Timp total: 1h si 15 min

Numar portii: 10-12

Plasma Biocean cu până la 25% REDUCERE! Profită acum! - blogComandă. produse Orangefit de minimum 150 lei Adaugă codul EUSUNTFIT și primești 50 lei DISCOUNT! Profită acum! blogIn Green - Mix Verde ECO - Detoxifiant, Alcalinizant, Antibalonare pentru Talie Suplă! - blogRemedii naturiste pentru sănătatea ficatului tău! - blog Sare celtică blog

Ingrediente necesare

 

Mod de prepare

Fierbe cartofii in coaja, apoi curata-i si da-i pe razatoare.

Spala bine ciupercile, lasa-le la scurs intr-o strecuratoare, apoi taie-le cubulete mici.

Intr-o tigaie neaderenta, pune uleiul la incins si caleste pentru 2-3 minute ceapa verde si usturoiul/leurda tocate marunt. Adauga morcovul dat pe razatoare si lasa totul la calit timp de inca 2 minute. Pune apoi in tigaie si ciupercile tocate marunt. Da focul mai tare si caleste in continuare pana scade zeama de la ciuperci (aproximativ 5-7 minute).

Lasa legumele calite sa se raceasca, apoi adauga cartofii fierti si dati pe razatoare, patrunjelul si mararul tocate marunt, sarea, condimentele si ouale (semintele de in inmuiate). Amesteca pentru a incorpora bine toate ingredientele.

Pune compozitia intr-o tava de cozonac sau de chec tapetata cu hartie de copt.

Introdu tava in cuptorul preincalzit si las-o la copt timp de 40 de minute la o temperatura de 180 grade (treapta 4 la cuptorul cu gaz).

Scoate drobul din tava dupa ce s-a racit complet, aseaza-l pe un platou si asezoneaza-l cu o salata verde cu ceapa si ridichi, de primavara.

Pofta buna!

Asteptam sa ne spui daca ti-a placut reteta propusa de noi.

 

#retete aperitive #reteta drob

Ce spun cititorii despre "Drob vegetarian cu ciuperci"

Liana18 April 2024 21:33Raspunde

O compoziție interesanta si echilibrată, foarte bună pentru cei ce au dietă vegană. Am înlocuit semințele de în măcinate, cu o lingură cu faină de hrișcă plus o lingură cu pudră de agar. Gustul și consistenta au ieșit foarte bune. Mulțumesc pentru rețetă!

Manuela Moldovan 19 April 2024 16:37Raspunde

Bună, Liana, Suntem încântați să aflăm că reteta noastră a fost primită cu entuziasm și că ai găsit-o ca alternativă delicioasă la drobul clasic! Compoziția pe care ai propus-o, cu făină de hrișcă și pudră de agar în loc de semințe de in măcinate, sună cu adevărat interesantă și echilibrată. Această modificare este cu siguranță o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă vegană sau căută o alternativă sănătoasă la rețetele tradiționale. Suntem recunoscători pentru intervenția ta și mai așteptăm și alte sugestii sau să ne împărtășești alte rețete. Cu prietenie, Manuela - Viata Verde Viu

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2025 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101