Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Puterea intenţiei. Calea de a crea propria lume

Puterea intenţiei. Calea de a crea propria lume

Portretul omului conectat la intenție Cel ce trăiește în unitate cu Sursa întregii vieți nu arată altfel decât oamenii obișnuiți. Nu are o aureolă în jurul capului și nu se îmbracă în veșminte speciale pentru a-și anunța însușirile divine. Dar când o

Portretul omului conectat la intenție

Cel ce trăiește în unitate cu Sursa întregii vieți nu arată altfel decât oamenii obișnuiți. Nu are o aureolă în jurul capului și nu se îmbracă în veșminte speciale pentru a-și anunța însușirile divine. Dar când observați că astfel de oameni sunt norocoșii cărora le iese bine tot ce fac și când începeți să vorbiți cu ei, veți înțelege cât de deosebiți sunt în comparație cu oamenii care trăiesc la niveluri obișnuite ale conștiinței. Stați de vorbă cu aceste persoane conectate la puterea intenției și veți vedea cât sunt de unice.

Acești oameni, pe care îi numim conectori, pentru a evidenția conexiunea lor armonioasă la câmpul intenției, sunt indivizi care s-au făcut singuri disponibili pentru reușită. Nu ai cum să-i determini să fie pesimiști privitor la realizarea a ceea ce-și doresc în viață. Limbajul lor nu indică niciodată că ar fi posibil ca dorințele să nu li se materializeze; ei vorbesc, în schimb, dintr-o convingere interioară care decurge din știința simplă și profundă a faptului că Sursa universală pune totul la dispoziție.

Ei nu spun: Cu norocul meu, sigur n‑o să iasă așa cum vreau. De la ei auzi, mai degrabă, lucruri precum: Intenționez să creez asta și știu că voi reuși. Oricât ai încerca să-i convingi să renunțe, aducând argumente că nu ar trebui să fie atât de optimiști, ei par să nu vadă realitatea.

E ca și cum ar trăi într-o altă lume, o lume în care nu aud motivele pentru care lucrurile nu vor ieși bine.Dacă îi antrenezi într-o conversație pe marginea acestei idei, spun ceva de genul: Refuz să mă gândesc la ceea ce nu se poate întâmpla, pentru că voi atrage exact lucrurile la care mă gândesc, așa că mă gândesc numai la ceea ce știu că se va întâmpla. Pentru ei nu contează ce s-a întâmplat anterior.

Conectorii nu se asociază cu conceptele de eșec sau de imposibil

Sunt neafectați de motivele pentru care ar putea fi pesimiști. S-au pus la dispoziția succesului și știu și se încred într-o forță invizibilă atotdătătoare. Sunt atât de bine conectați la Sursa atotdătătoare, încât parcă au o aură naturală care îi apără de orice le-ar putea șubrezi conexiunea creatoare a puterii intenției.Conectorii nu își îndreaptă gândurile asupra a ceea ce nu vor, pentru că: Sursa universală poate răspunde numai cu ceea ce există, iar ceea ce există se află în rezerve infinite. Ea nu poate înțelege lipsa
sau eșecul pentru că în ea nu există lipsă sau eșec.

Dacă îi spun Sursei tuturor lucrurilor:„Probabil că n‑o să meargă“, primesc înapoi exact ce i‑am trimis, așa că știu că nu trebuie să mă gândesc la altceva decât la ceea ce este Sursa mea.

Pentru omul obișnuit, îngrijorat de viitor, toate acestea pot părea niște fantezii. Astfel de oameni le spun prietenilor conectori să se uite puțin în jur și să aibă o viziune mai realistă asupra lumii în care trăiesc. Dar conectorii nu sunt distrași de la cunoașterea lor interioară. Ei spun, dacă stai să-i asculți, că trăim într-un univers al energiei și atracției și motivul pentru care atâția oameni au parte de lipsuri și de teamă este acela că se bizuie pe eu pentru a-și împlini dorințele. Este simplu, vă vor spune.

Reconectează‑te la Sursă, fii asemenea Sursei și intențiile ți se vor potrivi perfect.

Pentru conectori, totul pare foarte simplu. Mențineți-vă gândurile îndreptate asupra a ceea ce intenționați să creați. Rămâneți permanent în armonie cu câmpul intenției și căutați indicii că lucrurile pe care le cereți Sursei atotcreatoare vă parvin.

Pentru un conector, nimic nu se petrece întâmplător.

El consideră că evenimentele aparent nesemnificative sunt orchestrate într-o armonie perfectă. El crede în sincronicitate și nu e surprins când apare omul potrivit pentru o anumită situație, sau când, din senin,
primește vizita cuiva la care tocmai se gândește, sau când găsește în cutia poștală cartea care îi dă exact informațiile de care are nevoie, sau când îi parvin, ca prin farmec, banii pentru finanțarea unui proiect.

Conectorii nu vor încerca să își impună punctul de vedere într-o dezbatere. Ei știu că nu are rost să investești energie în dispute și frustrări, fiindcă aceasta atrage dispută și frustrare. Ei știu ce știu și nu se lasă atrași în construirea unei contraforțe de rezistență față de oamenii care trăiesc altcumva. Ei acceptă ideea că nimic nu este întâmplător într-un univers care are ca Sursă o forță invizibilă de energie ce creează continuu și dăruiește la nesfârșit tuturor celor ce vor să fie părtași.

Ei vă vor spune, simplu, dacă îi întrebați: Pentru a te racorda la puterea intenției nu trebuie decât să fii în armonie perfectă cu Sursa tuturor lucrurilor, iar eu am hotărât să mă sincronizez cât mai bine cu această Sursă.

Puterea intentiei - Wayne Dyer

Conectorii se află într-o continuă stare de gratitudine

Pentru conectori, tot ce se petrece în viață este un rezultat al puterii intenției. Se simt recunoscători pentru tot, chiar și pentru lucrurile care par a fi obstacole. Ei au puterea și dorința de a vedea într-o boală temporară o binecuvântare și știu, în adâncul sufletului, că există o ocazie în orice
situație dificilă, și asta caută în orice situație. Prin mulțumirile lor, onorează toate posibilitățile, în loc să ceară Sursei ceva, ceea ce ar da putere lipsurilor. Se contopesc cu Sursa într-o stare de recunoștință respectuoasă pentru tot ce este prezent în viața lor, știind că asta le va fortifica intenția de a manifesta
exact ceea ce au nevoie.


Conectorii se descriu drept oameni care trăiesc într-o stare de apreciere și venerație. Cu greu îi auzi plângându-se de ceva. Nu sunt vânători de greșeli. Dacă plouă, le place, știind că nu vor ajunge la destinație călătorind doar pe vreme însorită. Astfel reacționează față de natură, cu armonie apreciativă. Zăpada, vântul, soarele și sunetele naturii le amintesc conectorilor că fac parte din lumea naturală. Aerul — indiferent de temperatura lui sau de viteza vântului — este pentru ei răsuflarea vieții.

Conectorii apreciază lumea și tot ce ține de ea. Simt pentru toate ființele, inclusiv pentru cele care au trăit înainte și pentru cele care nu s-au născut încă, aceeași legătură pe care o au cu natura. Au conștiința unității, și de aceea nu fac deosebiri între ei și alți oameni.

Pentru un conector, nu există decât noi. Dacă i-ați putea observa în lumea lor interioară, ați descoperi că îi doare durerea altora. Ei nu au conceptul de dușmani, odată ce știu că provenim cu toții din aceeași Sursă. Diferențele de înfățișare sau obiceiuri constituie pentru ei mai curând un motiv de bucurie decât de neplăcere, critică sau amenințare la adresa propriei persoane.

Legătura lor cu ceilalți are o natură spirituală, dar nu se separă spiritual de nimeni, oriunde ar trăi sau oricât de diferite le-ar fi înfățișarea și obiceiurile. În inima lor, conectorii simt o afinitate pentru tot ce ține de viață, ca și pentru Sursa întregii vieți.

Sincronizați‑vă cu Sursa vieții!

Datorită acestei verigi de legătură sunt conectorii atât de predispuși să atragă în viață colaborarea și ajutorul altora pentru împlinirea propriilor intenții. Însuși faptul de a se simți conectați înseamnă că, în mintea lor, nu există cineva pe această planetă cu care să nu fie uniți într-un sens spiritual. În consecință, trăind în câmpul intenției, întregul sistem al vieții din univers le stă la dispoziție pentru a-i sprijini în ceea ce își doresc, fiindcă sunt deja conectați la acest sistem energetic dătător de viață și la toate creațiile sale. Ei apreciază această legătură spirituală și nu cheltuiesc niciun strop de energie criticând-o sau disprețuind-o. Nu se simt niciodată separați de ajutorul oferit de acest sistem
generator al întregii vieți.


Prin urmare, conectorii nu sunt surprinși atunci când sincronicitatea ori coincidența le aduce roadele intențiilor lor. Ei știu bine că aceste întâmplări aparent miraculoase au survenit în spațiul lor imediat de viață fiindcă erau deja conectați la ele. Întrebați-i pe conectori despre asta și vă vor spune:

Firește, aici funcționează legea atracției. Sincronizați‑vă cu Sursa vieții care v‑a intenționat și toți oamenii din jur, și toate puterile câmpului intenției vor coopera și vă vor aduce în viață ceea ce doriți.

Citiţi mai mult în cartea scrisă de Dr. Wayne W. Dyer, Puterea intenţiei, apărută la Curtea Veche Publishing.

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101