Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Blog
  4. Primul hamburger crescut in eprubeta, servit intr-un restaurant din Londra

Primul hamburger crescut in eprubeta, servit intr-un restaurant din Londra

Alimentele modificate genetic sunt respinse acum de tarile din toata lumea, datorita tot mai raspanditei cunoasteri a proprietatilor penetrante si declansatoare de boli ale OMG(Organisme Modificate Genetic). Insa lupta impotriva OMG-urilor s-ar putea

Alimentele modificate genetic sunt respinse acum de tarile din toata lumea, datorita tot mai raspanditei cunoasteri a proprietatilor penetrante si declansatoare de boli ale OMG(Organisme Modificate Genetic). Insa lupta impotriva OMG-urilor s-ar putea sa fie doar inceputul.

De ce?

Deoarece carnurile complet dezvoltate in laborator, sunt chiar acum fabricate, astfel incat o noua era de alimente Frankenstein ne asteapta. De fapt, primul hamburger crescut in laborator este gata sa fie servit intr-un restaurant din Londra. Acesta cu adevarat este primul „Frankenburger” total, proiectat din aproximativ 3000 de fasii subtiri de carne obtinuta din celule stem de vaca.

Industria alimentara saliveaza la aceasta oportunitate, stiind ca cererea de proteine din intreaga lume sare la cer, iar fermele nu pot tine pasul cu cererea in crestere. Acesti savanti nebuni cred ca au gasit raspunsul la cerere – un experiment in vase Petri infatisand celule stem ce cresc in bucati de carne „gri, cu textura alunecoasa”, „similara celei de caracatita sau  scoica”.

Cresterea hamburgerilor in laborator

Experimentul, care costa guvernul olandez peste 250 000 $ pentru a-l efectua, a fost ineficient, dar cu toate acestea un succes in ochii comunitatii stiintifice. Proiectantul, prof. Mark Post de la Universitatea din Maastricht, Olanda, si-a declarat scopul, „Chiar acum utilizam 70% dint capacitatea noastra agricola pentru a creste carne prin septel. Veti avea nevoie de alternative. Daca nu facem nimic, carnea va deveni un aliment de lux si foarte scumpa.”

In esenta, scopul prof. Mark este de a salva lumea de la preturile tot mai mari ale carnii si de la foame, prin proiectarea unui proces industrial care sa creasca carnea in vase Petri, de laborator. Procesul lui, descompus in patru pasi, incepe cu colectarea de celule stem de la o vaca.

Mixtura combinata devine primul hamburger din lume crescut in laborator, iar omul care a fondat proiectul este si primul care o sa il guste.

New York Times a relatat ca, cresterea primului burger de eprubeta este actualmente focalizata asupra materialelor animale precum serul fetal de vitel, dar acestea pot fi inlocuite in viitor de materiale „care sa nu isi aiba originea de la animale”. Aceasta idee a interesat grupul PETA.

Grupul PETA saluta ideeaalimente

Purtatorul de cuvant al PETA, Ben Williamson, a spus „sprijinim carnea crescuta in laborator, daca asta inseamna ca sunt mancate mai putine animale. Orice reduce suferinta animalelor ar trebui sa fie considerat binevenit.”

In esenta, prin aceasta declaratie, PETA adopta una dintre cele mai dezgustatoare convingeri despre hrana.

Acest grup intr-adevar nu intelege ca respectiva carne in-vitro nu este deloc precum inlocuitorii vegetarieni de carne aflati actualmente pe piata, care sunt facuti din proteine vegetale, precum soia. Aceasta carne de cultura este un produs de carne animala care nu este obtinut dintr-o sursa alimentara integrala, sau un animal viu, intreg.

Savantii planuiesc sa iti puna in farfurie carne de laborator in zece ani

Savantii spun ca va lua pana la 10 ani pentru a face carnea disponibila comercial. Food Standards Agency/Agentia pentru Standarde Alimentare solicita dovezi savantilor precum ca aceasta carne de laborator este sigura pentru consumul public.

In cele din urma, industria alimentara va avea aprobarea pentru idee, fortand-o pe gatul agentiilor de reglementare prin utilizarea puterii pe care o detine. Intocmai precum OMG-urie sunt fortate asupra populatiei, pe masura ce oamenii devin parte a experimentelor pe scara mare a imbolnavirilor, tot asa carnea crescuta in laborator va fi fortata asupra oamenilor. Educatia adecvata despre adevarata hrana si nutritie este vitala in acest moment al istoriei, intrucat guvernele si industria alimentara finanteaza false proiecte alimentare care nu fac nimic pentru „salvarea de la foametea mondiala”, ci in loc de asta, infometeaza lumea, refuzandu-i o nutritie adecvata.

In cele din urma, cei care doresc sa vada realitatea, vor sti exact de ce este capabila carnea crescuta in laborator, si vor cere puritate.

O epoca cu alimente crescute in laborator se abate asupra noastra

Daca oamenii nu incep sa raspunda dur si sa ceara doar alimente integrale, naturale,  cerelale, nuci, fructe si vegetale, atunci savantii globali ai hranei vor proiecta soarta oamenilor. Hrana populatiei mondiale va fi controlata in mod complet de un grup de elita compus din savanti nebuni, care au doar o singura viziune despre viitor – contemplarea miliardelor de sclavi dedicati imperiului lor de alimente Frankenstein.

OMG-urile pe care le produc ei chiar acum in camp sunt lipsite de nutritie, si deja este stabilita tendinta de a continua in aceeasi directie, pe masura ce carnurile total crescute in laborator devin noul mod de hranire a maselor. Consecintele vor continua sa faca ravagii, intrucat aceste false alimente distrug ADN-ul oamenilor, aducand boli si producand cancer.

A permite proiectele de carnuri crescute in laborator inseamna a permite tirania deplina asupra sanatatii si bunastarii fiecaruia. Acum, mai mult ca niciodata, este timpul sa cerem, crestem si cautam alimente organice, integrale.
Sursele pentru acest articol includ:
http://www.washingtontimes.com
http://www.dailymail.co.uk
http://money.msn.com
http://www.naturalnews.com/041502_test-tube_meat_frankenfoods_hamburger.html - despre alimente

#fiblre #flavonoide #hamburger #niacina

Ce spun cititorii despre "Primul hamburger crescut in eprubeta, servit intr-un restaurant din Londra"

GAVREA IULIU26 June 2015 20:09Raspunde

CRED CA OAMENI DE STIINTA TREBUIE SA FACA PSIHO ,DACA SIA TRAIT TRAIUL NU ESTE NEAPARAT SA ANBOLNAVEASCA OMENIREA !!

Ce VACI credeti ca se vor manca pe Marte?02 August 2014 09:53Raspunde

Cum e pasunea e si animalul!

Fagaras Ioan07 April 2014 18:27Raspunde

Nici ciinii nu il vor minca!!!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101