Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Politici & drepturi de autor

Politici & drepturi de autor

Pentru ca suntem unici, iti vom prezenta numai continut unic si de calitate. Acesta se doreste a fi un site de informare, nicidecum nu trebuie sa inlocuiasca sfaturile unei persoane de specialitate.

 

Continutul gasit aici are doar scop informativ si in nici un caz nu se vrea a fi sfat medical sau sa inlocuiasca o consultatie medicala ori un tratament al vreunei boli sau a vreunei probleme de sanatate. Incercati mereu sa lucrati cu specialisti calificati atunci cand luati decizii de a schimba lucruri in dieta dumneavoastra, de a lua anumite medicamente sau de a face anumite exercitii fizice. Aceste informatii sunt furnizate asa cum apar iar cititorul/privitorul isi asuma toate riscurile de pe urma folosirii , nefolosirii sau folosirii nepotrivite ale acestor informatii.

 

Intreg continutul site-ului se supune legii drepturilor de autor - Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe - mai putin acolo unde se indica explicit sursa.

 

Pentru ca vrem ca informatia sa ajunga la cat mai multi dintre oameni, incurajam multiplicarea continutului insa doar prin indicarea sursei sau prin referire la site.

 

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.

 

Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.Viataverdeviu.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de VIATAVERDEVIU.RO nu reprezinta activitate de consultanta medicala.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui specialist in medicina sau nutritie.

 

VIATAVERDEVIU.RO nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de VIATAVERDEVIU.RO.

 

Termeni si conditii de acces a siteului VIATAVERDEVIU.RO

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului VIATAVERDEVIU.RO aflat la adresele http://www.Viataverdeviu.ro si http://VIATAVERDEVIU.RO, si a subdomeniilor acestuia (de tipul http://xxx.viataverdeviu.ro), denumit in continuare "VIATAVERDEVIU.RO", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti de acord sa respectati termenii documentului de mai jos.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti VIATAVERDEVIU.RO si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al VIATAVERDEVIU.RO va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

 

1. Protectia proprietatii intelectuale

2. Utilizarea continutului "VIATAVERDEVIU.RO"

3. Licente, plata abonamentelor si alte tranzactii

4. Suspendarea accesului

5. Modificari aduse siteului

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

7. Confidentialitate

8. Forumuri publice

9. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere

10. Forta majora

11. Diverse

12. Lege aplicabile si jurisdictie

 

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2013.

 

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul VIATAVERDEVIU.RO, precum si orice alt material avand legatura cu VIATAVERDEVIU.RO trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut VIATAVERDEVIU.RO"), apartin VIATAVERDEVIU.RO si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele VIATAVERDEVIU.RO fara a detine o permisiune scrisa din partea VIATAVERDEVIU.RO.

 

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in VIATAVERDEVIU.RO, transmiteti VIATAVERDEVIU.RO un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul VIATAVERDEVIU.RO si produselor VIATAVERDEVIU.RO, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

 

2. Utilizarea continutului VIATAVERDEVIU.RO

Puteti copia si printa Continutul VIATAVERDEVIU.RO doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul VIATAVERDEVIU.RO nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea VIATAVERDEVIU.RO:

a. reproducerea sau stocarea Continutului VIATAVERDEVIU.RO, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului VIATAVERDEVIU.RO, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea VIATAVERDEVIU.RO.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al VIATAVERDEVIU.RO asupra Continutului VIATAVERDEVIU.RO.

Orice utilizare a continutului VIATAVERDEVIU.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului VIATAVERDEVIU.RO in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@VIATAVERDEVIU.RO

 

3. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii

4. Suspendarea accesului

 

VIATAVERDEVIU.RO poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul VIATAVERDEVIU.RO sau la o parte a acestui continut.

In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

 

5. Schimbari ale siteului

VIATAVERDEVIU.RO isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, VIATAVERDEVIU.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. VIATAVERDEVIU.RO nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de VIATAVERDEVIU.RO, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de VIATAVERDEVIU.RO

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, VIATAVERDEVIU.RO nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul VIATAVERDEVIU.RO, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat VIATAVERDEVIU.RO. VIATAVERDEVIU.RO nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. IN situatia in care se descopera accese de acest gen, VIATAVERDEVIU.RO isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

 

7. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre VIATAVERDEVIU.RO va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al VIATAVERDEVIU.RO.

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii media sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de media sociale, de publicitate ?i de analize informatii cu privire la modul în care folositi site-ul nostru. Puteti citi mai multe amanunte despre cum utilizeaza Google datele, aici.

 

8. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de VIATAVERDEVIU.RO

VIATAVERDEVIU.RO va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori VIATAVERDEVIU.RO. In ideea in care VIATAVERDEVIU.RO nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de VIATAVERDEVIU.RO este supusa urmatoarelor limitari:

- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor VIATAVERDEVIU.RO nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de VIATAVERDEVIU.RO sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care VIATAVERDEVIU.RO vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea VIATAVERDEVIU.RO sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii VIATAVERDEVIU.RO.

- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de VIATAVERDEVIU.RO.

- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie VIATAVERDEVIU.RO (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi VIATAVERDEVIU.RO pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Forumul, Chatul VIATAVERDEVIU.RO, precum si orice alta platforma de comunicatie VIATAVERDEVIU.RO care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora VIATAVERDEVIU.RO nu are nici un control. VIATAVERDEVIU.RO nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile VIATAVERDEVIU.RO sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in VIATAVERDEVIU.RO, sunteti de acord sa cedati VIATAVERDEVIU.RO dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

 

9. Atentie !

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, VIATAVERDEVIU.RO nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului VIATAVERDEVIU.RO, a software-ului VIATAVERDEVIU.RO ori a produselor si serviciilor aparute sub egida VIATAVERDEVIU.RO. VIATAVERDEVIU.RO nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca VIATAVERDEVIU.RO va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

VIATAVERDEVIU.RO nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, VIATAVERDEVIU.RO nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea VIATAVERDEVIU.RO, sunteti de acord sa exonerati de raspundere VIATAVERDEVIU.RO pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 

10. Forta Majora

VIATAVERDEVIU.RO, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre VIATAVERDEVIU.RO nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile VIATAVERDEVIU.RO, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa VIATAVERDEVIU.RO. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la VIATAVERDEVIU.RO, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele VIATAVERDEVIU.RO, erorile de operare, greva, etc.

 

11. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. VIATAVERDEVIU.RO este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, VIATAVERDEVIU.RO va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor VIATAVERDEVIU.RO dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de VIATAVERDEVIU.RO pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in VIATAVERDEVIU.RO pot sa fie furnizate de terte persoane cu care VIATAVERDEVIU.RO are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului VIATAVERDEVIU.RO pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. VIATAVERDEVIU.RO nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, VIATAVERDEVIU.RO nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din VIATAVERDEVIU.RO.

Notficari Orice notificare catre VIATAVERDEVIU.RO trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 

12. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

Va multumim, Echipa VIATAVERDEVIU.RO

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101