Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Cosmetice
  3. Igienă orală
  4. Pastă de dinți sub formă de tablete pentru adulți fără fluor, 125 tablete | DENTtabs

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Pastă de dinți sub formă de tablete pentru adulți fără fluor, 125 tablete | DENTtabs

Pastă de dinți sub formă de tablete pentru adulți fără fluor, 125 tablete | DENTtabs

46.00 Lei

SKU: 4260066813105

Cantitate:

Pastă de dinți sub formă de tablete, pentru adulți cu aroma de mentă, fără fluor, DENTtabs

1 pungă cu 125 comprimate de pastă de dinți DENTtabs Mint – fără fluor este suficient timp de 2 luni când este utilizat de două ori pe zi cu câte un comprimat (dimineata si seara). Beneficiați de o lustruire naturală a dinților cu celuloză.

Dinți strălucitori în mod natural, frumoși și ultra-netezi.

 

125 comprimate

Descriere

Pastă de dinți sub formă de tablete, pentru adulți cu aroma de mentă, fără fluor, DENTtabs1 pungă cu 125 comprimate de pastă de dinți DENTtabs Mint – fără fluor

* suficient timp de 2 luni când este utilizat de două ori pe zi cu câte un comprimat (dimineata si seara). Beneficiați de o lustruire naturală a dinților cu celuloză.

Dinți strălucitori în mod natural, frumoși și ultra-netezi

Perfect pentru dinții sensibili și retracții gingivale!

Tabletele de pastă de dinți DENTtabs îți curăță și lustruiesc dinții în mod deosebit, ușor, fără a-ți stresa inutil smalțul dinților. Pentru dinți sensibili, recomandăm DENTtabs cu fluor pentru remineralizarea naturală a smalțului dinților.

DENTtabs conțin ingrediente 100% naturale și nu necesită microplastice, PEG și alte ingrediente inutile. Pasta de dinți sub formă de tabletele DENTtabs sunt vegane și au primit distincția BDIH Cosmos pentru produse cosmetice naturale.

Vrem să îți reamintim:
Dinții tăi sunt lustruiți cu DENTtabs. Acest lucru necesită un instrument deosebit de moale. Prin urmare,îți recomandăm periuțe de dinți cu peri deosebit de moi.


Mod de utilizare:

Este atât de ușor de periat cu comprimatele de pastă de dinți DENTtabs.

În fiecare dimineață și seară, mestecă o tabletă în gură, amesteca-o cu salivă, umezește periuța de dinți cu apă, după cum dorești și periază.

Mestecă o tabletă de pastă de dinți DENTtabs până devine cremoasă. Poate că va trebui să te obișnuiești cu asta la început. Cu toate acestea, merită, deoarece amestecul cu saliva este crucial pentru un nivel ridicat de remineralizare.

Spălați dinții cu o periuță de dinți umedă, așa cum ai face în mod normal. Datorită proporției ridicate de celuloză, dinții devin ultra-netezi. O periuță de dinți deosebit de moale este ideală pentru acest lucru.

La câteva minute, dinții tăi vor strălucii. Clătiți – gata!

Treci limba peste dinți. Vei constata că dinții tăi. se simt așa cum îi cunoaști altfel numai după tratamentul de profilaxie la dentist!

Have fun!


DENTTABS nu conține conservanți, substanțe care inhibă germenii, lianți și nu conțin nici aluminiu, nici nanoparticule.

 

 

Producător: DENTtabs

Ingrediente

Ingrediente:

- Fibrele de celuloză microfină (celuloză microcristalină) vă lustruiesc dinții ultra-lin, chiar și în spațiile dintre dinți. Acesta este motivul pentru care particulele noi se rostogolesc pur și simplu de pe suprafețele dinților, iar placa nu se poate dezvolta.


- Amisoft (Sodium Lauroyl Glutamate) este un agent tensioactiv (săpun) care combină proteinele și grăsimile slăbite cu apa pentru a le spăla la clătire. În AMISOFT acidul glutamic este esterificat cu acizi grași din nucă de cocos. În acest proces chimic, două substanțe naturale (acizi grași din nucă de cocos și acid glutamic) sunt combinate între ele, prin care proprietățile lor originale se pierd. „Glutamatul” nu trebuie confundat cu potențialii de aromă utilizați în sectorul alimentar – DENTtabs sunt glutamatul și fără gluten.


- Stevia (steviosidul) este o plantă cu gust dulce care, împreună cu aroma și mentolul, asigură gustul bun.


- Silica servește ca agent de curățare și ajută la îndepărtarea oricărei plăci moi.


- Aroma naturală (mentă), împreună cu stevia și mentolul, asigură o senzație plăcută de prospețime, precum și o respirație „rece” și proaspătă.


- Hidrocarbonatul de sodiu (bicarbonatul de sodiu), mai bine cunoscut sub numele de „bicarbonat de sodiu”, împreună cu vitamina C ajustează valoarea pH-ului la 5,5.


- Acidul citric, împreună cu hidrogen carbonat de sodiu (vezi mai sus), reglează valoarea pH-ului și stimulează fluxul de salivă. Fluxul crescut de salivă determină o remineralizare mai rapidă a suprafețelor dinților.


- Stearatul de magneziu (stearat de magneziu) este un excipient pe bază de plante care este utilizat la fabricarea tabletelor.
Împreună cu stevia și aroma de mentă, mentolul asigură „prospețimea după” plăcută.


- Guma de xantan este un agent natural de îngroșare și gelifiere și asigură cremă plăcută după mestecarea comprimatelor de pastă de dinți DENTtabs.


- Eugenolul face parte din aroma naturală de mentă.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101