Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Back to school
  3. Cărți
  4. Papă Tot! - Melina Maria Miray

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Papă Tot! - Melina Maria Miray

Papă Tot! - Melina Maria Miray

59.00 Lei

SKU: 5940031021658

Cantitate:

Împrietenirea cu un stil de viață sănătos, vizând trei direcții: alimentație sănătoasă, evitarea risipei în plan alimentar și cultivarea unor relații frumoase, empatice, generoase și corecte.

 

Vă așteptă o surpriză în interior!

 

94 pagini

Descriere

Papă Tot! - Melina Maria Miray

 

Nu e visul oricărui părinte ca micuțul lui să mănânce Brocolli? Alege acum, pentru copilul tău cartea "Papă tot!", o carte plină de culori, de veselie și umor.

 

Copilul tău ar putea călători spre Vegetallia, la Conferința hazlie a vegetalelor, pentru a se împrieteni cu legume și fructe vesele.

 

O poveste, plină de culoare, în Realismul Magic, un stil literar care, asemenea unui dans fermecător între realitate și fantezie, aduce elemente fantastice și supranaturale într-o lume care pare reală și familiară. Este ca și cum ai întalni zâne și vrăjitori în mijlocul unei povești despre viața de zi cu zi, iar toate aceste lucruri se întamplă ca și cum ar fi normale.

 

Aceasta carte color originală însoțește copiii spre cunoașterea lumii vegetalelor, prin personificarea legumelor și fructelor, care se prezintă ca niște ființe simpatice, pline de umor, frumos îmbracate, care vorbesc, au sentimente și iubesc copiii, dorința lor cea mai mare fiind ca aceștia să le încerce și să le cunoască bunătatea și gustul atrăgător.

 

Realismul Magic adaugă o strălucire de magie și mister în lumea noastră obișnuită, transformând-o în ceva extraordinar și minunat, ce nu trebuie să lipsească din nicio copilărie. În același timp, nu vom uita să menționăm copiilor că aceasta este o poveste și că unele lucruri sunt posibile doar în povești.

 

De la doi la doisprezece ani, aceasta este o carte pentru copiii care cresc, însoțitoare prin mai multele lor vârste. Când sunt mici, le citesc părinții, dar există, paralel și un limbaj vizual bogat, pe care îl descifrează și singuri, cu ochișorii lor iscoditori. Apoi învață ei să citească și pot reveni la această carte. Când cresc și mai mult, revin și pătrund noi înțelesuri. Această carte poate deveni iubirea copilăriei lor, pe care să vrea să o păstreze pentru când vor avea și ei copii.

 

Împrietenirea cu un stil de viață sănătos, vizând trei direcții: alimentație sănătoasă, evitarea risipei în plan alimentar și cultivarea unor relații frumoase, empatice, generoase și corecte.

 

Copii experimentează un joc agreabil, în rol de adulți care se află la o Conferință importantă, joc care se finalizează și cu obținerea unei Diplome de participare, pe care o veți găsi la final, cu loc rezervat unde copilul să iși treacă numele.

 

În poveste ne aflăm într-un câmp de cuvinte. Limbajul este instrumentul gândirii. Fiecare cuvânt deschide, în creier, un sertar pe care îl numim concept, unde se duc toate lucrurile legate de el. Nu trebuie sa ne fie frică de acele cuvinte, care, credem noi, nu ar putea fi înțelese, de copiii care sunt prea mici. Capacitatea lor de recepție este uriașă, abia așteaptă să ronțăie lucruri noi. Deci, să le îmbogățim, intensiv, vocabularul, ceea ce vom face și în această carte. Pe parcursul lecturii, pe care o veți face cu ei sau o vor face singuri, există cuvinte care, poate, necesită explicații, sunt marcate prin culoarea smarald. Pentru aceste cuvinte mai speciale, la finalul cărții, veți găsi „Dicționarul explicativ vesel”, la care să apelați pentru ei sau să îl consulte singuri, cu bucurie. Este urmat și de un spațiu care îi îndeamnă spre formarea obiceiului de a nota cuvintele pe care nu le înțeleg, pentru a cere explicații adulților.

 

Beneficiile acestei cărți:


✅ Dezvoltarea vocabularului, implicit a limbajului, ca instrument al gândirii;
✅ Cunoașterea lumii vegetalelor, prin personificarea legumelor și fructelor, care se prezintă ca niște ființe simpatice, pline de umor, frumos îmbrăcate, care vorbesc, au sentimente și iubesc copiii, dorința lor cea mai mare fiind ca aceștia să le încerce și să le cunoască bunătatea și gustul atrăgător;
✅ Împrietenirea cu un stil de viață sănătos, vizând trei direcții: alimentație sănătoasă, evitarea risipei în plan alimentar și cultivarea unor relații frumoase, empatice, generoase și corecte;
✅ Experimentarea, de către copii, a unui joc agreabil, în rol de adulți care se află la o Conferință importantă, joc care se finalizează și cu obținerea unei diplome de participare, pe care o veți găsi la final, cu loc rezervat unde să își treacă numele.

 

Legumele vesele s-au suit pe scena Conferinței și s-au înfrățit în Dansul Salatei Curcubeu. Dacă și copilul tău pătrunde în această poveste, poate vedea, de acum, dansul plin de culori, în propria sa farfurie. Cumpară acum, pentru copilul tău, povestea "Papa tot!"

 

Alte caracteristici:
Carte color, imagini originale, fanteziste, creativitate umană asistată de Inteligența Artificială;
Print digital, pe hârtie alba;
94 de pagini;

Dimensiunile carții: 28,5 x 22,3 x 0,5 cm;

Copertă cu finisaj laminat lucios.

     Despre autoare:

Melina Maria Miray este scriitor și editor, lucrările sale și-au găsit locul pe platforma Amazon, în mai multe limbi. Cu o carieră în psihologie și comunicare, se simte tot mai mult atrasă de lumea fascinantă și colorată a copilăriei, dedicându-se cărților pentru copii, într-un demers creativ fantezist, asistat grafic și de Inteligența Artificială.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101