44.00 Lei-30%30.90 Lei
SKU: pachet-prajiturit-faina-alune-200g-zahar-cocos-250g
Pachetul conține:
1x Făină de alune de pădure ecologică, 200g | Rawboost
1x Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost
Pachetul conține:
1x Făină de alune de pădure ecologică, 200g | Rawboost
1x Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost
Făina de alune de pădure ecologică este ingredientul perfect pentru deserturi fără gluten: înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe altele.
Produsă din alune atent selecționate, care sunt măcinate după extragerea uleiului.
Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi.
Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni
Are un conținut ridicat de proteine, fibre, minerale și vitamine și este potrivită în dieta persoanelor care suferă de intoleranță la gluten sau de boala celiacă sau a celor care urmează o dietă vegană sau vegetariană.
făină de alune ecologică 100%
Informații nutriționale/100g
Valoare energetică 1484kj/351kcal
Grăsimi 0,1g
din care saturate 0,0g
Carbohidrați 78,0g
din care zaharuri 77,0g
Proteine 2,1g
Sare 0,01g
Fibre 16,0g
Se poate folosi ca ingredient în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi fără gluten.
A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros.
Ţară de proveniență : Austria
Gramaj: 200g
Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat, ecologic, cu indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de Cercetare în Nutriție, Departamentul de Știință și tehnologie din Filipine.
250g
Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6). În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine. Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi.
100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera)
- stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de zahărul alb care provoacă puternice fluctuaţii glicemice;
- conţine 16 aminoacizi, printre care şi glutamină şi ajută la buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos;
- nu suprasolicită pancreasul, care eliberează treptat insulina necesară pentru a controla concentraţia zahărului din sânge;
- are calorii mai puţine decât zahărul rafinat;
- este util în tratarea depresiilor.
Acest tip de zahăr este recomandat consumului frecvent.
4,8
Pe baza opiniei a sute de persoane