44.00 Lei-15%37.50 Lei
SKU: PDPDCSZDC
Pachetul conține:
1x Pudră de curmale ecologică, 200g | Rawboost
1x Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost
Pachetul conține:
1x Pudră de curmale ecologică, 200g | Rawboost
1x Zahăr de cocos ecologic 250g | Rawboost
Pudra de curmale este un îndulcitor natural, fiind un înlocuitor sănătos și delicios al zahărului alb. Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi.
Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni
Experimentează gusturi care te vor surprinde! Înlocuiește zahărul cu o alternativă mai sănătoasă. Pudra din curmale este o alternativă naturală deosebită. Are un conținut ridicat de fibre față de alte alimente de bază folosite pentru îndulcire, astfel încât îmbogățește conținutul de fibre a preparatului. Îndulcește orice aliment, băutură la fel ca zahărul.
Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi.
Produsă din curmale atent selecționate, care sunt uscate și măcinate.
Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi.
Pudră de curmale ecologică 100%.
Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni
Valoare energetică 1484kj/351kcal
Grăsimi 0,1g
din care saturate 0,0g
Carbohidrați 78,0g
din care zaharuri 77,0g
Proteine 2,1g
Sare 0,01g
Fibre 16,0g
Se poate folosi ca îndulcitor natural în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi fără gluten etc.
A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros.
Ţară de proveniență : Bulgaria
Gramaj: 200g
Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat, ecologic, cu indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de Cercetare în Nutriție, Departamentul de Știință și tehnologie din Filipine.
Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Este un zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6).
În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine.
Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi.
100% zahăr din nectarul florilor de cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera)
Acest tip de zahăr este recomandat consumului frecvent.
Ţară de provenientă: Indonezia
Gramaj 250g
Produse recomandate
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane