Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. Cum putem folosi cele 7 oglinzi eseniene pentru a intelege cine suntem si de ce avem nevoie.

Cum putem folosi cele 7 oglinzi eseniene pentru a intelege cine suntem si de ce avem nevoie.

Cine sunt esenienii? Esenienii sunt un grup de oameni iluminati divin care credeau ca sunt pe aceasta planeta pentru a impartasi iluminarea. Esenienii erau adeptii autodisciplinei si a unei vieti pline de milostenie. De ce avem aceste oglinzi? In fie

Cine sunt esenienii?

Esenienii sunt un grup de oameni considerati a fi iluminati care credeau ca scopul lor pe aceasta planeta era de a impartasi iluminarea. Esenienii erau adeptii unei vieti pline de piosenie si disciplina spirituala si chiar se spune ca Isus era un descendent al acestora.

Care este originea acestor oglinzi?

In fiecare clipa a existentei noastre cream ceva, indiferent ca suntem sau nu constienti de acest lucru. Oglinzile eseniene ne arata ceea ce cream si sunt o reflectie eterna a acestor creatii.

Cand emitem o vibratie negativa, universul sau Dumnezeu (fiecare cum doreste sa il defineasca) reflecta acest lucru ca sa ne ajute sa invatam. Ne aminteste cu blandete ceea ce se intampla in interiorul nostru, ca sa devenim constienti de propria noastra creatie. Cand nu realizam ceea ce se intampla, efectul de oglinda isi mareste intensitatea. Acest lucru poate echivala cu pierderea unui examen la scoala, ceea ce inseamna ca ne confruntam cu o versiune mai dura a reflectiei initiale.

Universul nu ne judeca atunci cand ne reflecta ceva, universul este iubitor in mod neconditionat si reflecta exact ceea ce proiectam – pozitiv sau negativ. Iubirea neconditionata nu da dovada de mila, ci de respect.

Cand emiti negativism, Universul nu intervine pentru a-ti face viata mai usoara. In schimb, sta langa tine plin de iubire si de incredere ca iti poti reveni in urma provocarilor pe care le intampini datorita efectului de oglinda.

Iubirea universala crede in tine si te respecta suficient de mult pentru a-ti arata in mod neconditionat ceea ce proiectezi in exterior, pentru a te ajuta sa evoluezi si sa-ti depasesti limitele. Ceea ce pare lipsa sa de compasiune este, de fapt, milostenie absoluta.

Cele 7 oglinzi ne ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine, precum si rolul pe care oamenii si experientele din viata noastra il au in evolutia noastra personala pe acest pamant. 

Care sunt cele 7 oglinzi?

Oglinda 1: Ceea ce vezi in exteriorul tau este o reflectie fidela a ceea ce esti tu in acel moment.

(Tine minte ca oglinzile reflecta atat constientul cat si subconstientul.)

Oglinda 2: Atragi ceea ce judeci.

Vei observa deseori acest tipar in multiple aspecte ale vietii tale daca esti foarte atent. Tine cont de faptul ca exista o mare diferenta intre a judeca si a observa. Una este sa ai preferinte (discernamant) si cu totul altceva este sa emiti o acuzatie cu privire la ceva anume. Iar atunci cand judeci, lucrurile la care opui rezistenta sunt, de fapt, cele pe care le hranesti si le atragi in viata ta.

Oglinda 3: Cea de-a treia oglinda iti va arata ceva ce ai pierdut, la care ai renuntat sau care ti s-a luat.

Cand vedem ceva ce iubim si ne dorim in cineva, este, de fapt, ceea ce am pierdut, am dat sau ni s-a furat din propria noastra viata. Fiecare relatie interumana reflecta relatia cu propriul nostru sine si deseori incercam sa redobandim acel ceva pierdut cand eram copii. Poate fi vorba de bucurie, inocenta, cinste si integritate, curaj sau iubire, pe care sinele incearca sa le redobandeasca. 

In aceasta oglinda isi are originea, printre altele, gelozia.

Oglinda 4: Reflecta o iubire uitata

Poate fi vorba de un mod de a trai, o relatie pierduta sau neterminata. Deseori sunt experiente dintr-o viata anterioara care s-au terminat cu o concluzie gresita. Acestea se vor tot repeta pana cand se va ajunge la concluzia corecta si sufletul va dobandi intelepciune prin lectia invatata.

Oglinda 5: Oglinda unui aspect al mamei sau al tatalui care se manifesta.

Se spune ca atunci cand ne casatorim, cautam un partener care sa semene cu mama sau cu tatal nostru. Si deseori ajungem sa imitam comportamentul sanatos sau nesanatos al parintilor nostri, pe care l-am invatat in copilarie. Cand eram copii, parintii erau ca niste semizei pentru noi, iar aceasta oglinda este o reflectie a relatiei noastre cu altii si cu principiul de Dumnezeu/Mama si Tata Ceresc.

Oglinda 6: Noaptea intunecata a sufletului – partile reprimate ale sinelui pe care le-ai condamnat se vor reflecta prin oameni sau situatii care apar in viata ta.

Daca avem o puternica incarcatura emotionala fata de o persoana sau o experienta, atunci e bine sa incercam sa intelegem ce element profund sau reprimat din noi insine ne reflecta persoana sau experienta respectiva. In momentul in care ne dam seama care este acesta, atunci vom putea incepe sa ne vindecam.

Dumnezeu nu da niciodata unui om mai mult decat poate duce si cand ne confruntam cu o situatie dificila avem de ales sa o intampinam ca pe o manifestare puternica a lui Dumnezeu sau sa ne comporta ca niste victime.

De multe ori, cele mai reprimate parti ale noastre sunt si cele pe care le gasim cele mai atragatoare intr-un partener! Scopul acestui fenomen este sa ne vedem pe noi insine ca intreg, pentru a ne intregi si a fi completi.

Oglinda 7: Oglinda conceptului de sine atat la nivel constient cat si subconstient.

Vei intalni oameni care oglindesc parerea pe care o ai despre tine. Aceasta poate fi cea mai puternica oglinda, pentru ca nu tot timpul suntem constienti de relatia cu noi insine.

Cei din jur ne vor percepe si se vor purta cu noi asa cum noi ne purtam fata de noi insine. Daca avem o stima de sine scazuta si nu ne acceptam propria frumusete si intelepciune, nici altii nu o vor recunoaste. Daca suntem plini de manie, amaraciune si lipsiti de iubire fata de altii, la fel vor reactiona si ei in relatie cu noi. Daca ne schimbam perceptia fata de noi insine, schimbam intreaga lume. Poate ca este timpul sa fim mai plini de bunatate, iubire si compasiune fata de noi insine si fata de ceilalti.

De exemplu, daca te surprinzi mereu spunand ca “oamenii profita de mine” inseamna ca, de fapt, tu esti cel care profita de propriul tau timp, energie si resurse pentru a le face altora pe plac. Oamenii care iti apar in viata si “profita” sunt invatatorii tai, reflectand felul in care te tratezi pe tine insuti

Nu uita:

  1. Fiecare eveniment reflectat este o oportunitate de a te cunoaste mai bine pe tine insuti. Durerea sau frustrarea au rolul de a ne calauzi catre acea parte fragmentata din noi insine care trebuie intregita.
  2. Cand esti pe pilot automat, nu creezi in mod constient. Ceea ce creezi/emiti sunt doar urmarile felului in care ai fost programat in copilarie. Cu cat punem mai multa intentie in fiecare moment, emotie sau gand, cu atat ne aliniem mai bine la cursul vietii.
  3. Cu cat suntem mai constienti de fiecare moment, cu atat va fi mai usor sa recunoastem lectiile pe care universul ni le da.
  4. Oglinzile devin tot mai subtile odata cu trecerea timpului.

Sursa utilizata: http://www.collective-evolution.com/2018/01/08/the-essene-teachings-the-universe-is-your-mirror-with-maryam-hasnaa/

#invataturi #spiritualitate #universul #esenieni #oglinda

Ce au mai parcurs alti cititori...

9 indrumari spirituale pentru o viata fara limite
15 citate despre trezirea la spiritualitate
Ce rol are sufletul in aceasta lume?

Ce spun cititorii despre "Cum putem folosi cele 7 oglinzi eseniene pentru a intelege cine suntem si de ce avem nevoie. "

Popescu Oana05 February 2020 17:43Raspunde

Oglinzi

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101