Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Relații și familie
  4. 4 modalitati de a depista prietenii falsi

4 modalitati de a depista prietenii falsi

Oameni falsi si oameni sinceri - facem permanent eforturi sa-i distingem pe unii de altii.  Nimeni nu-si doreste prieteni falsi. Cu totii vrem sa ne petrecem timpul cu oameni decenti si sinceri. Iata 4 metode care te ajuta sa depistezi prietenii

Oameni falsi si oameni sinceri - facem permanent eforturi sa-i distingem pe unii de altii.  Nimeni nu-si doreste prieteni falsi. Cu totii vrem sa ne petrecem timpul cu oameni decenti si sinceri. Iata 4 metode care te ajuta sa depistezi prietenii falsi de cei sinceri.

Poate ca esti genul de persoana autonoma care se descurca singura in cele mai multe situatii. Insa, trebuie sa recunosti, chiar si tu ai nevoie de ajutor din cand in cand. Iti face masina pana, sau ai nevoie de o adresa. Te pregatesti sa te muti? E posibil sa ai nevoie de o mana de ajutor.

Chiar daca prietenii tai nu pot fi disponibili mereu, este usor sa iti dai seama cand esti refuzat pentru ca nu vor. Adevaratii prietenii vor fi intotdeauna alaturi de tine cand ai nevoie de ei.

Cu totii am cunoscut astfel de oameni. Nu te suna niciodata ca sa vada ce faci, nu vin la evenimentele sociale pe care le organizezi, nu isi petrec timpul cu tine, dar isi fac timp sa-ti trimita un mesaj in care sa te roage sa-i ajuti sa-si gaseasca un loc de munca, un apartament de inchiriat sau poate chiar sa ramana peste noapte la tine, cand nu au unde dormi. O persoana care doar incearca sa profite de tine cu siguranta nu e un prieten adevarat.

prieteni

Ca si tine, si prietenii tai pot "mirosi" prietenii falsi, mentionati anterior. Ceea ce inseamna ca probabil nu prea au astfel de prieteni. Iar asta e un lucru bun! Urmatorii prieteni pe care ti-i faci ar fi bine sa fie prieteni si cu ei. Mai multi oameni sinceri si autentici pe care sa-i primesti in viata ta.

Singurul lor scop este sa obtina de la tine ceea ce vor. Stim cu totii genul acesta de persoane. Spun da la orice, te complimenteaza, te lingusesc in fel si chip. Dar nu pentru ca te plac. Iti dai seama cand cineva te linguseste, cand vezi ca urmareste sa obtina ceva.

Sursa utilizata: http://www.higherperspectives.com/spot-fake-friends-1406161762.html

#prieteni #prieteni falsi #prieteni adevarati

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cum iti dai seama daca ai prieteni adevarati
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101