Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Probiotice și prebiotice
  4. MikroBiom-24- supliment alimentar care conține floră vie, 30cps | Hymato

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
MikroBiom-24- supliment alimentar care conține floră vie, 30cps | Hymato

MikroBiom-24- supliment alimentar care conține floră vie, 30cps | Hymato

115.00 Lei

SKU: 5999066212074

Cantitate:

Supliment alimentar care conține flora vie și butirat într-o capsulă rezistentă la acid.

 

30 cps

Descriere

MikroBiom- 24 - supliment alimentar care conține floră vie, 30cps | Hymato

 

Supliment alimentar care conține flora vie și butirat într-o capsulă rezistentă la acid. Un nou nivel de sprijin pentru sistemul nostru imunitar și flora intestinală. Cu 24 de tipuri de tulpini bacteriene garantate, ajută la crearea și menținerea unei flore intestinale sănătoase. O doză zilnică conține 30 de miliarde de culturi vii.

 

În sistemul nostru intestinal, flora intestinală benefică și dăunătoare ar trebui să fie în echilibru. Acest echilibru poate fi însă deranjat de influențe externe (antibiotice, infecții, contact cu toxine, aer poluat, stres etc.) care ne afectează pe tot parcursul vieții.

Flora intestinală utilă produce majoritatea vitaminelor, enzimelor, mulți hormoni vitali și principalele elemente de bază ale sistemului imunitar. Daca flora intestinală benefică este deteriorată, aceste substanțe nu sunt produse corespunzător și acest lucru poate avea multe consecințe fiziologice.
Sistemul imunitar poate fi slăbit, pot apărea boli de piele și simptome alergice, pot apărea obezitatea și problemele de circulație din cauza unui dezechilibru în sistemul hormonal.

 

Dacă flora intestinală benefică nu funcționează bine și nu poate descompune și digera în mod corespunzător nutrienții, poate duce și la dezvoltarea sensibilității la gluten și lactoză, de exemplu.

 

Cercetarea microbiomului din corpul uman devine un nou domeniu de știință. În prezent, avem doar o înțelegere rudimentară a importanței depline a microbiomului asupra noastră.

 

Știai că:

✅Numărul de bacterii și ciuperci care trăiesc în noi este mai mare decât numărul celulelor corpului nostru.

✅Microbiomul este, de asemenea, în permanentă comunicare și schimb de informații cu creierul (axa intestin-creier).

✅Flora intestinală benefică slăbită poate fi mult ajutată cu așa-numitele probiotice luate din exterior.

✅Sunt esențiale pentru digestia și absorbția optimă a nutrienților și ajută organismul să producă vitamine și să elimine toxinele.

✅Aproximativ 80% din funcția sistemului imunitar este localizată în sistemul digestiv.

✅Utilizarea regulată a probioticelor poate ajuta la menținerea sănătății tractului urinar prin menținerea unei populații bacteriene sănătoase în anumite zone ale tractului urinar.

✅Recomandăm în mod special consumul produsului în timpul și după tratamentele cu antibiotice pentru a menăine o floră intestinală sănătoasă.

 

Soluția pe termen lung pentru restabilirea și menținerea florei intestinale benefice ar fi să ne schimbăm în mod conștient obiceiurile alimentare, adică, pe de o parte, cu materiale fibroase (prebiotice), legume crude, semințe încolțite, uleiuri vegetale presate la rece și grăsimi de calitate de origine animală ar trebui folosite pentru a furniza energie florei intestinale benefice.

Pe de altă parte, trebuie acordată prioritate consumului de alimente fermentate (flora vie pre-digerată). Susține-ți flora intestinală benefică cu o dietă bogată în fibre. Fără fibre, bacteriile benefice nu au acces la sursele de energie și își exercită mai greu efectele pozitive.

 

 

 

Produsul MikroBiom 24 conține o cantitate și o calitate excepțional de mare de probiotice, așa-numitele bacterii bune. Pentru ca aceste tulpini să-și exercite efectul cât mai mult posibil, am închis bacteriile într-o capsulă rezistentă la acidul din stomac. Aceste capsule speciale rezistente la acidul din stomac nu se dizolvă în acidul gastric, ci într-un mediu alcalin. Drept urmare, aceste capsule se dizolvă în intestinul subțire, deoarece nivelul pH-ului din intestinul potcoavei este alcalin. În acest fel, transportă aceste bacterii bune direct în locația dorită.

 

 

 

Tulpinile probiotice vii din produs pot contribui la dezvoltarea și menținerea florei intestinale sănătoase.
Conținutul de butirat (acid butiric) al produsului poate contribui la dezvoltarea funcțiilor intestinale normale și a proceselor digestive.

 

Prebiotice: surse de energie pentru flora intestinală benefică, de obicei obținute din fibre vegetale și animale.

Probiotice: tulpini de bacterii și ciuperci care formează flora intestinală benefică.

Antibiotice: substanțe și medicamente care distrug atât bacteriile utile, cât și pe cele dăunătoare din flora intestinală. 

 

Fără zahăr | Fără gluten | Vegan | Fără OMG | Fără conservanți | Fără îndulcitori 

 

Ingrediente:

Butirat de sodiu, celuloză microcristalină, Saccharomyces Boulardi, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus crispatus bacil reuteri, Lactobacillus gasseri, Pediococcus acidalactici, Lactococcus lactis sp cremoris, Lactobacillus-Rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bacillus subtilis, Leuconostoc mesenteroides, Pediococcus pentosaceus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus.

 

 

Mod de utilizare:

1 capsulă / zi în timpul sau după masă cu sufient lichid.


Nu depășiți doza zilnică recomandată!


Susține funcționarea sănătoasă a florei intestinale cu o dietă bogată în fibre alimentare.

 

Mod de păstrare: 

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, protejat de lumină și căldură radiantă.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!


Producător: Hymato


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente:

 

Butirat de sodiu, celuloză microcristalină, Saccharomyces Boulardi, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus crispatus bacil reuteri, Lactobacillus gasseri, Pediococcus acidalactici, Lactococcus lactis sp cremoris, Lactobacillus-Rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bacillus subtilis, Leuconostoc mesenteroides, Pediococcus pentosaceus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus.

 

Fără zahăr | Fără gluten | Vegan | Fără OMG | Fără conservanți | Fără îndulcitori 

 

Doza de ingredient activ / capsulă:

 

Butirat de sodiu 150mg
Lactobacillus-Rhamnosuss GG 2 miliarde UCF
Lactobacillus acidophilus 2 miliarde UCF
Bifidobacterium longum 2 miliarde UCF
Bifidobacterium bifidum 2 miliarde UCF
Bifidobacterium lactis 2 miliarde UCF
Bacillus subtilis 2 miliarde UCF
Lactobacillus crispatus 1 miliarde UCF
Lactobacillus plantarum 1 miliarde UCF
Lactobacillus reuteri 1 miliarde UCF
Lactobacillus lactis 1 miliarde UCF
Lactobacillus salivarius 1 miliarde UCF
Lactobacillus paracasei 1 miliarde UCF
Lactobacillus fermentum 1 miliarde UCF
Lactobacillus gasseri 1 miliarde UCF
Bifidobacterium adolescentis 1 miliarde UCF
Bifidobacterium infantis 1 miliarde UCF
Bifidobacterium breve 1 miliarde UCF
Streptococcus thermophilus 1 miliarde UCF
Bacillus clausii 1 miliarde UCF
Leuconostoc mesenteroides 1 miliarde UCF
Pediococcus acidilactici 1 miliarde UCF
Pediococcus pentosaceus 1 miliarde UCF
Lactococcus lactis sp cremoris 1 miliarde UCF
Saccharomices boulardi 1 miliarde UCF

 

UCF - unitate de formare colonii

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101