Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Alimente
 3. Produse apicole
 4. Miere crudă
 5. Miere Crudă de Tei ECO| ApiLand

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Miere Crudă de Tei ECO| ApiLand
-0.00 Lei

Miere Crudă de Tei ECO| ApiLand

34.00 Lei034.00 Lei

SKU: 6424383001074

Cantitate:

Mierea crudă de tei eco ApiLand este o miere cu o aromă puternică, foarte plăcută, şi cu reflexe galbene-portocalii. Aceasta cristalizează ușor, mai ales dacă este ținută la rece. 

Beneficii:

Gramaje: 500g şi 1 Kg

Descriere

Ce este mierea crudă?

 

Mierea crudă este un aliment înzestrat cu proprietăţi curative și cosmetice absolut extraordinare, cunoscute încă din timpuri străvechi. Astfel, Hipocrate folosea mierea pentru a trata boli respiratorii, intestinale sau renale şi pentru a îngriji plăgile celor răniţi în lupte.

Mierea crudă sau mierea vie este mierea brută aflată în starea ei naturală, așa cum este ea extrasă din stup, care nu a fost procesată prin pasteurizare, nemodificată termic și chimic și care cristalizează în timp.

Mierea crudă este unul dintre cele mai pure alimente care poate fi consumat ca atare. Aceasta conține vitamine, enzime, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive benefice pentru sănătatea noastră. Aceasta este indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie.

Mierea crudă este o sursă de sănătate pentru organism, dar pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea nu trebuie încălzită la temperaturi de peste 40 grade Celsius.

 

Beneficiile mierii crude de tei eco:

 

 • Calmează sistemul nervos
 • Combate insomnia, având efect sedativ
 • Tratează răceala și calmează bronșitele
 • Facilitează evacuarea secrețiilor nazale
 • Reduce spasmul digestiv și pulmonar
 • Stimulează digestia

 

Mierea crudă de tei este una din cele mai bune și mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogată în vitamine (în special vitamina B1) și aminoacizi, și având un conținut ridicat de polen (în sedimentul ei granulele de polen ajung până la 70-80%).

Mierea crudă de tei are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice și din această cauză este utilizată atât pentru a trata răceli, tuse sau bronșite, cât și pentru a trata crampele și problemele renale.  Aceasta ușurează digestia, stimulând secreția biliară. De asemenea, calmează stările nervoase, fiind recomandată persoanelor care suferă de stres și insomnii, înlăturând stările de oboseală.

Acest tip de miere cristalizează foarte ușor, mai ales dacă este ținută la rece. Mierea crudă de tei cristilizată își păstrează toate proprietățile curative, acest proces fiind doar un indicator al faptului că mierea este naturală. În plus, mierea crudă de tei cristalizată este mult mai dulce decât cea lichidă.

 

Compoziţie:  miere de tei, 100% naturală

Mod de păstrare:  A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Țara de proveniență: România

 

De reținut!

O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză.

 

Mierea crudă de tei eco ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.

 

**Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau ale oricărui personal medical calificat. 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101