Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Premiera in România: protagonistul unuia dintre cele mai inspirationale documentare despre sanatate vine la Bucuresti

Premiera in România: protagonistul unuia dintre cele mai inspirationale documentare despre sanatate vine la Bucuresti

Pe 27 aprilie, Joe Cross, omul care a inspirat prin povestea sa o multime de oameni in calatoria lor spre o viata mai sanatoasa, vine la Bucuresti pentru a-si lansa ultimul documentar The kids menu. Personal l-am cunoscut pe Joe Cross odata cu docume

Pe 27 aprilie, Joe Cross, omul care a inspirat prin povestea sa o multime de oameni in calatoria lor spre o viata mai sanatoasa, vine la Bucuresti pentru a-si lansa ultimul documentar The kids menu.

Personal l-am cunoscut pe Joe Cross odata cu documentarul sau Gras, bolnav si aproape mort, documentar ce m-a inspirat in propria calatorie spre o viata mai sanatoasa si mai armonioasa. Acest material video a fost de altfel si o unealta importanta pe care am folosit-o mai departe in motivarea oamenilor care isi doreau sa faca ceva pentru sanatatea lor. Imi amintesc ca era primul documentar pe care il vizionau participantii din taberele noastre de detoxifiere. Il rulam in prima seara si le spuneam :

Priviti acest om, care tine un post de sucuri timp de 60 de zile si isi transforma viata. Voi nu va trebui sa tineti decat 3 sau 7 zile. Va fi mai usor decat va inchipuiti.

Si chiar avea efect, oamenii erau inspirati de exemplul lui Joe si cred ca acesta a fost cel mai bun efect pe care il puteam obtine.

Au fost chiar cazuri de participanti care dupa cele 7 zile de post cu sucuri din tabare , au continuat sa tina mai departe singuri acasa pana la 40 de zile de post cu sucuri si au avut rezultate deosebite. 

Ma bucur acum sa am ocazia sa il cunosc personal pe Joe pe 27 Aprilie cu ocazia lansarii acestui nou documentar. Cunoscându-i munca, sunt sigur ca va fi un material ce va motiva la rândul sau o multime de oameni.

Puteti viziona documentarul mai jos:

Va invit asadar la acest eveniment deosebit la care Viataverdeviu este partener, va asteptam cu drag. Cititi mai jos mai multe informatii legate de aceasta lansare.

Ce vei învăța la acest eveniment:

De ce să vii la eveniment?

Cui îi este destinat?

Informatii despre rezervarea locurilor si achizitia biletelor le puteti obtine de pe site-ul oficial al evenimentului.

 

 

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101