Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Suplimente
Vitamine şi Minerale
Jarro - Dophilus Mood, 30 capsule vegetale | Secom

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Jarro - Dophilus Mood, 30 capsule vegetale | Secom

Jarro - Dophilus Mood, 30 capsule vegetale | Secom

185.00 Lei

SKU: 790011030577

Cantitate:

Supliment alimentar Jarro-Dophilus® Mood, Jarrow Formulas, 30 capsule vegetale asociere de 4 tulpini probiotice cu PharmaGABA, suport al relaxarii Formula complexa obtinuta prin asocierea a 4 tulpini probiotice documentate stiintific cu PharmaGABA™, ingredient cu proprietati relaxante, ce sustine buna dispozitie si reducerea disconforului digestiv asociat stresului ocazional.

 

Flacon cu 30 capsule vegetale

Descriere

Jarro - Dophilus Mood, 30 capsule vegetale | Secom

 

Microbiomul reprezinta totalitatea microorganismelor asociate organismului. Microbiota face referire la o comunitate de microorganismele asociate unei gazde.

Combinatia dintre genomul gazdei si genomurile microbiomului poarta numele de “hologenom”, termenul avandu-si originea in “holobiont”, care face referite la entitatea colectiva formata din simbionti. S-a evidentiat in mod repetat ca exista o comunicare bidirectionala intre creier si sistemul intestinal, ce implica cai neuronale, hormonale si imunologice.

 

Evidentele din cercetarile de neurostiinta din ultimii ani sugereaza ca microbiota este esentiala pentru dezvoltarea si maturizarea sistemului cerebral, fiind corelata si cu reactiile la stres. Axa creier-intestin este compusa din sistemul nervos central (creierul), sistemul nervos enteric si din sistemul digestiv. Aceasta joaca un rol critic in procese cheie: apararea imunitara, absorbtia nutrientilor, secretia hormonala, reglarea motilitatii intestinale si in functia de bariera inestinala.

 

Acidul gama-aminobutiric este unul dintre principalii neurotransmitatori cu activitatea inhibitorie (relaxanta) ce intervine in echilibrarea manifestarilor de natura emotionala, promoveaza capacitatea de adaptare a organismului la stres si contribuie la inducerea calmului si a relaxarii.

 

  • mentinerea echilibrului si integritatii florei intestinale afectata de factori cotidieni sau stresori, prin repopularea cu tulpini specifice
  • sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului
  • suport in reducerea disconfortului digestiv asociat stresului ocazional prin:

» sustinerea comunicarii bidirectionale intre creier si sistemul intestinal

» echilibrarea perceptiei disconfortului la nivel central, a activitatii axei hipotalamus-hipofiza-suprarenale prin mentinerea nivelului glucocorticoizilor si a sensibilitatii receptorilor acestora

» mentinerea circuitului neuronal implicat in raspunsul la factori stresori, a plasticitatii si dezvoltarii neuronale si a integritatii barierei hemato-encefalice

  • suport in reducerea manifestarilor determinate de perturbari de la nivelul colonului (alternanta manifestarilor asociate modificarilor de tranzit, balonare) prin sustinerea popularii florei microbiene intestinale
  • sustinerea metabolismului triptofanului, cu producerea serotoninei si a sintezei acidului gama-aminobutiric mentinerea echilibrului intre statusul hormonal endogen si raspunsul microbiomului, ce poate influenta starea fizica sau emotionala sustinerea starii de relaxare prin suport in reducerea nivelului cortizolului si a chromagranin A (proteina secretata de celulele neuroendocrine)
  • echilibrarea starii emotionale si a factorilor cauzatori, ce pot actiona la nivel psihic, neurovegetativ, cardiovascular, muscular si endocrin, prin mentinerea nivelurilor de GABA

 

Mod de administrare

cate 1 capsula de 2 ori/zi pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau alergii la soia sau la oricare dintre componente, persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

 

Flacon cu 30 capsule vegetale

 

Producător: Secom

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Compoziție/1 capsula

 

amestec patentat de 4 tulpini de bacterii benefice 10 mld UFC
Bifidobacterium longum BB536
(Morinaga)
Lactobacillus rhamnosus R0011
Lactobacillus helveticus R0052
Bifidobacterium longum R0175
GABA (acid gamma-aminobutiric)(PharmaGaba™) 100 mg

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.