Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Cosmetice
Spray H.Y. de regenerare, calmare și răcire a pielii, 30ml | Hymato

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Spray H.Y. de regenerare, calmare și răcire a pielii, 30ml | Hymato

Spray H.Y. de regenerare, calmare și răcire a pielii, 30ml | Hymato

29.00 Lei

SKU: 5999066230016

Cantitate:

Un spray cu efect de răcire potrivit pentru îngrijirea suprafeței pielii.

Calmează pielea iritată, înroșită în caz de coșuri, abraziuni minore și mușcături de insecte. Acizii humici și lizina favorizează regenerarea pielii.

 

30ml

Descriere

Spray H.Y. de regenerare, calmare și răcire a pielii, 30ml | Hymato

 

„Spray H.Y.” este o regândire a "Preparatului medicamentos de aerosoli H.Y.", fabricat și distribuit anterior de Hymato Products Kft., în conformitate cu epoca modernă de astăzi și cu așteptările Uniunii Europene.

Un preparat cu efect de răcire potrivit pentru îngrijirea suprafeței pielii.

Calmează pielea iritată, înroșită în caz de coșuri, abraziuni minore și mușcături de insecte. Acizii humici și lizina favorizează regenerarea pielii.

 

Care este ingredientul său activ?

Ingredientele active ale H.Y. Spray sunt acizii humici formați în timpul proceselor de descompunere și umifiere a plantelor, care își păstrează activitatea biologică naturală, care, ca compuși naturali, promovează regenerarea celulară prin accelerarea proceselor producătoare de energie și oxigenarea celulelor. Extractul de cuișoare (eugenol), precum și L-lizina, contribuie la ameliorarea inflamațiilor pielii.

 

Ingrediente:

Apă, alcool, glicerină vegetală, humat de sodiu, lizină, eugenol.

 

 

Mod de utilizare:

Spray-ul cu pompă fără propulsor trebuie pulverizat pe pielea afectată de la o distanța de 5-10 cm prin apăsarea capului de dozare. Este recomandabil să începeți să utilizați produsul atunci când apar primele simptome. Tratamentul poate fi repetat de mai multe ori pe zi. 

  • Când se tratează leziunile epiteliale de suprafață și rănile cu vindecare lentă, produsul trebuie pulverizat în jurul suprafeței deteriorate.
  • Când apar arsuri minore, leziuni degerături, precum și simptome de herpes, piele predispusă la acnee și mușcături de insecte, compoziția este pulverizată pe suprafața pielii.

 

Doza recomandată

  • Pentru tratamentul leziunilor epiteliale superficiale, vindecarea ușoară a rănilor de 2-3 ori pe zi.
  • Pentru tratamentul arsurilor minore și leziunilor degerături de 3-5 ori pe zi. Tratamentul poate fi repetat la fiecare 5-10 minute până când durerea dispare.
  • Pentru tratamentul herpesului utilizați de cel puțin 5 ori pe zi.
  • Pentru a trata pielea predispusă la acnee, pulverizați de 2-3 ori pe zi sau aplicați-l pe o bucată de vată și frecați coșurile.
  • Pentru tratamentul mușcăturilor de insecte, locul înțepăturii este pulverizat la fiecare câteva minute de cel puțin 4 ori.

Atenție! Conținutul de alcool al preparatului poate provoca o senzație de înțepătură pe termen scurt pe zona afectată a pielii. Utilizarea regulată poate usca pielea. De pe îmbrăcăminte poate fi spălată, lăsând un loc roșu-maroniu. Poate colora zona tratată a pielii în culoarea maro, care poate fi spălată cu apă după câteva minute. 

 

Mod de păstrare: 

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, protejat de lumină și căldură radiantă.

Produsul trebuie ținut departe de copii! Nu utilizați lângă o flacără deschisă! Asigurați-vă că nu intră în ochi!


Producător: Hymato


 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

IngredienteReview-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.
Black Goat Media SRL, Nr. Reg. Com.: J24/139/2013, CIF: RO31225151