Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Suplimente
  3. Devirox, 60 capsule | Herbagetica

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Devirox, 60 capsule | Herbagetica

Devirox, 60 capsule | Herbagetica

58.00 Lei

SKU: 6425262011641

Cantitate:

Antiviral intens. Sistem imunitar puternic. Protejează tractul respirator. Formulă cu 12 extracte naturale intense pentru eliminarea virusurilor și pentru întărirea imunității.

 

60 capsule

Descriere

Devirox, 60 capsule | Herbagetica

 

Antiviral intens. Sistem imunitar puternic. Protejează tractul respirator. Formulă cu 12 extracte naturale intense pentru eliminarea virusurilor și pentru întărirea imunității.

 

Devirox are o formula unica si complexa cu 12 extracte naturale intense, vitamine și minerale organice într-o formulă dedicată eliminării virusurilor, fortificării sistemului imunitar și protecției sistemului respirator.

 

Sistemul imunitar slăbit și sistemul respirator sunt vulnerabile în fața infecțiilor bacteriene, virale sau fungice. Devirox are o triplă acțiune în beneficiul sănătății fiind un antiviral intens, imunostimulator și protector al tractului respirator.

 

De ce să alegi Devirox pentru sănătatea ta?

  • Antiviral natural intens
  • 12 extracte naturale intense dintre care 9 extracte sunt standardizate
  • Triplă acțiune: antiviral, imunostimulator, protector pulmonar
  • 6 extracte antivirale de Astragalus, Măslin, Gheara-mâței, Grapefruit, Lemn-dulce și Pelinul Negru
  • 6 extracte imunostimulatoare: Ganoderma, Astragalus, Gheara-mâței, Vitamina C, Vitamina D3 și Zinc
  • 5 extracte dedicate curățarea sistemului respirator: Ghimbir, Lemn-dulce, Măslin, Ganoderma și Schizandra
  • Capsulă vegetală

Adjuvant în:

 

Infecții virale
Infecții bacteriene
Gripă
Viroze respiratorii
Răceală

Tuse
Afecțiuni respiratorii/pulmonare:

- pneumonie,

- TBC,

- bronșită
Deficiențe imunitare

Contribuie la:

 

Antiviral intens: elimină virusurile și bacteriile;
Imunostimulator: stimulează capacitatea de apărare a sistemului imunitar prin eliminarea virusurilor și bacteriilor.
Protector al tractul respirator: curăță tractul respirator și crește imunitatea acestuia;
Calmează iritația și durerea la nivelul tractului respirator. Are efect antioxidant.
Elimină congestia căilor respiratorii
Asigură protecția și sănătatea bronhiilor
Crește rezistența fizică la stres

 

Vitamina C naturală extrasă din Acerola

Vitamina C este recunoscută pentru beneficiile pe care le are în tratamentul răcelilor și a gripei, dar în același timp are și capacitatea de a întări sistemul imunitar. În mod special, Vitamina C crește activitatea și acțiunea celulelor imunitare care atacă virusurile, bacteriile, mucegaiurile sau sporii ciupercilor care pot ataca sistemul imunitar sau respirator.

Fructul de Acerola este o sursă naturală bogată în Vitamina C, iar extractul concentrat acționează direct asupra sistemului imunitar prin a stimula acțiunea anticorpilor, prin a crește producția celulelor imunitare T, B, natural killer (NK) etc., prin a inactiva procesul de multiplicare a virusurilor și bacteriilor și prin a reduce inflamația.

 

Extractul de Ghimbir

Prin efectul puternic antiinflamator și antioxidant, extractul de Ghimbir este un aliat important pentru un sistem imunitar puternic. Deși inflamația este un răspuns imunitar normal, inflamația acută poate avea efectul advers de a ataca imunitatea și rezistența organismului. În acest sens Ghimbirul păstrează echilibrul reacțiilor sistemului imunitar, iar prin acțiunea antioxidantă protejează celulele de stresul oxidativ.

Ghimbirul are și efect antibacterian și antiviral, cu beneficii dovedite clinic în combaterea virusului respirator sincțioal (RSV), care poate cauza multiple afecțiuni respiratorii. Ghimbirul stimulează celule respiratorii să secrete o proteină antivirală care combate infecția la nivelul tractului respirator. În plus, stopează formarea de mucus și eliberează căile respiratorii congestionate.

 

Extractul de Schizandra

Extractul de Schizandra este îndelung folosit în medicina tradițională chineză pentru o varietate largă de afecțiuni: boli respiratorii, astm, insomnie, afecțiuni hepatice sau digestive. Schizandra este clasată și ca plantă adaptogenă pentru că luptă eficient cu oboseala și stresul fizic, crescând rezistența organismului.

Schizandra ajută corpul să utilizeze eficient oxigenul. În acest fel, asigură schimbul de oxigen de la plămâni la celule, având rol benefic pentru atleți, persoanele astmatice sau cu afecțiuni respiratorii și infecții. Beneficiile suplimentare asupra plămânilor sunt efectul astringet și emolient al extractului de Schizandra, fiind indicat pentru tuse uscată sau tuse expectorantă.

 

Extractul de Lemn-dulce

Rădăcina de Lemn-dulce este un jucător proeminent în tratamentul și prevenția bolilor de tip hepatite, HIV sau a infestării cu virusul gripal.

Jurnalul Chinez de Virologie a publicat un articol prin care confirmă activitatea antivirală a rădăcinii de Lemn-dulce, datorată conținutului de glicirizină, lichiritigenină și glabridină, principalele substanțe active cu efect antiviral.

Pe lângă efectele antivirale, extractul de Lemn dulce contribuie activ și la diminuarea durerii în gât, calmarea tusei, reducerea oboselii cauzate de boală și calmarea dureriilor musculare asociate gripei și răcelii.

 

Extractul de Grapefruit

Efectul remarcabil pe care îl are extractul de Graprefruit asupra fortificării sistemului imunitar este dat de concentrația ridicată de vitamine C, A, sau complexul de B-uri și de componenții cu efect antioxidant.

Extractul de Grapefruit îmbunătățește eficiența cu care globulele albe ale sistemului imunitar luptă contra virusurilor și a bacteriilor cauzatoare de infecții, scurtând timpul de recuperare.

Vitamina A, care se găsește din abundență în extractul de Grapefruit reduce semnificativ inflamația, reglând echilibrul sistemului imunitar. Extractul de Grapefruit mai are în compoziția sa și vitaminele din complexul B și minerale precum cupru, fier sau zinc, toate benefice în întărirea sistemului imunitar. Iar bioflavonoidele stimulează circulația sangvină, potențează efectul vitaminelor și protejează organismul de alergeni și virusuri.

 

Vitamina D3

Vitamina D3 intervine asupra celulele imunitare T care sunt activate pentru a combate virusurile și bacteriile. Celulele T conțin receptori ai Vitaminei D3, ceea ce înseamnă că eficiența lor se atinge doar în prezența acestei vitamine. Drept urmare, o carență a vitaminei D3 este asociată cu un sistem imunitar slăbit predispus la infecții. Vitamina D3 activează și un tip de peptide cu efect antimicrobian și permite eliminarea bacteriilor înainte de declanșarea infecției.

Cercetările colective au demonstrat cum efectul antiviral al Vitaminei D3 s-a demonstrat că distruge agenții microbieni, dar și virusurile. Acest efect este susținut și de capacitatea pe care o are Vitamina D3 asupra răspunsului inflamator declanșat de o infecție virală. Virusul cauzează eliberarea de citokine pro-inflamatoare, agravând boala. Vitamina D3 diminuează secreția acestor citokine, diminuând efectele infecției.

 

Extractul de Astragalus

Rădăcina de Astragalus este o plantă cu efect puternic antiviral, care se folosește de secole în medicina tradițională Chineză pentru întărirea sistemului imunitar. Astragalus activează producția celulelor imunitare, stimulând organismul să lupte cu răceala, gripa sau infecția. În plus, crește și producția unor celule proteice cu rol antimicrobian, care se regăsesc în tractul sistemului respirator, protejându-l de infecții bacteriene și virale.

Beneficiile suplimentare ale rădăcinii de Astragalus sunt: efectul antiinflamator, prevenția dezvoltării astmului bronșic și capacitatea de a crește rezistența organismului la stres, reducând nivelul de cortizol.

 

Extractul de Frunze de Măslin

Extractul de frunză de Măslin are proprietăți antivirale remarcabile și se folosește pentru a trata atât răceala cât și afecțiunile respiratorii grave precum bronșita, pneumonia sau tuberculoza.

Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de Măslin, care oferă un gust caracteristic, înţepător şi astringent.

Proprietăţile antioxidante, antiinflamatoare şi de combatere a acțiunii virusurilor se datorează acestei componente active specifice frunzelor de măslin.

Studiile clinice demonstrează faptul că Oleuropeina crește capacitatea naturală a organismului de a lupta contra virusurilor și a bacteriilor, pe două căi. În primă instanță, este stimulat procesul de fagocitoză, acțiune prin care sistemul imunitar distruge celulele dăunătoare. În al doilea rând, Oleuropeina blochează capacitatea de replicare a bacteriilor și a virusurilor.

 

Extractul de Ghera-mâței

Gheara-mâței distruge agenții patogeni care declanșează răceala și gripa, având efect antiviral. Întărește sistemul imunitar pentru a lupta eficient cu boala și pentru a stabiliza organismul. Gheara-mâței ajută la ameliorarea majorității simptomelor neurologice și digestive cauzate de o infecție.

Gheara-mâței este unică pentru că anumiți patogeni nu pot dezvolta rezistență față de acest extract, la fel cum se întâmplă cu antibioticele.

 

Zinc

Zincul este un mineral esențial pentru a lupta cu infecțiile de orice tip, fie pe cauză bacteriană, fie virală. Expunerea curentă la virusuri și bacterii ne consumă aportul nutrițional de Zinc, dirijat în sprijinul imunității.

Așadar, rată de deficiență de Zinc în rândul populație este destul de mare. Un organism cu deficit de Zinc va consuma inclusiv depozitele de Zinc din ficat, astfel sistemul imunitar rămâne expus în fața unei infecții virale sau bacteriene, sau chiar prezintă riscul de a dezvolta boli autoimune.

Prin suplimentarea dietei cu Zinc, se asigură acțiunea sa pe două planuri:

1) este stimulat și activat răspunsul antiviral natural al sistemului imunitar

2) administrarea de Zinc inhibă replicarea virusului și agravarea simptomelor asociate unei infecții virale.

 

Extractul de Ganoderma

Extractul de Ganoderma sau, ciuperca Reishi, este un puternic antiviral natural, antibacterian și antifungic datorită componentelor active concentrare pe care le conține. Are în compoziție triterpene și polizaharide, substanțe care se răgesc frecvent în regnul vegetal pentru că protejează, în mod natural, plantele de dăunători. Folosite în suplimente, acești compuși sunt benefici în tratamentul alergiilor, fortificarea sistemului imunitar și protejarea căilor respiratorii de infecții.

Ganoderma este considerată planta perfectă pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit din cauza stresului. Are efect adaptogen și imunomodulator. Scade răspunsul imunitar atunci când este hiperactiv și îl stimulează când organismul este slăbit. În cazul unei infecții în corp, Ganoderma stimulează producția de celule imunitare care distrug bacteriile și crește eficiența celulelor T.

Extractul de Ganoderma este eficient și în stimularea circulației sangvine și reducerea inflamației, așadar este de un real ajutor în combaterea infecțiilor din corp, reducerea durerii și a oboselii fizice.

 

Mod de administrare: câte 2-3 capsule pe zi.

 

Precauții și contraindicaţii: Nu se cunosc.

 

Producător: Herbagetica

 

Ingrediente

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 4:1 Astragalus (Astragalus membranaceus) 130 mg
Extract 3-9:1 de frunze Măslin (Olea europaea) standardizat cu 20% Oleuropeină 130 mg
Extract 4:1 Gheara-mâței (Uncaria tomentosa)
standardizat cu 3% Alcaloizi 40 mg
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) ), îmbogățită cu 100.000-120.000 mcg/g Zinc 35 mg
Extract 10:1 Ganoderma (Ganoderma lucidum)standardizat cu 20 % Polizaharide 30 mg
Extract Acerola (Malpighia glabra) standardardizat cu 17% Vitamina C 35 mg
Extract Ghimbir (Zingiber officinale) standardizat cu 6.6% Gingeroli și 1.2% Shogaoli 25 mg
Extract 4:1 Schizandra (Schisandra chinensis)
25 mg
Extract Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) standardizat cu 12 % Acid glicirizinic 20 mg
Extract Grapefruit (Citrus paradisi) standardizat cu 45% Bioflavonoide 15 mg
Extract 4:1 Pelin Negru (Artemisia vulgaris) 15 mg
Vitamina D3 Naturală / colecalciferol 0,1% (furnizând 12.50 mcg D3 / 250% VNR / 500 UI D3) 5 mg

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA , Notificare Seria AA nr. 13572 / 12.03.2020.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101