Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. Curs de Thetahealing baza - Constanta, Hotel Yaki - 20, 21, 22 Martie 2015 - cost 300 lei

Curs de Thetahealing baza - Constanta, Hotel Yaki - 20, 21, 22 Martie 2015 - cost 300 lei

In acest cost sunt incluse: trei zile de curs (vineri, sambata si duminica), manualul practicantului ThetaHealing, Certificatul de practicant ThetaHealing inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, proprietatea Vianna Stibal si i

In acest cost sunt incluse: trei zile de curs (vineri, sambata si duminica), manualul practicantului ThetaHealing, Certificatul de practicant ThetaHealing inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge, proprietatea Vianna Stibal si inscrierea pe site-ul oficial www.thetahealing.com.

CE ESTE THETAHEALING?

Theta este acea stare a mintii unde s-a dovedit  ca poti crea orice si poti schimba realitatea instantaneu. ViannaStibal

THETAHEALING™, este una dintre cele mai puternice terapii de vindecare energetica aplicata cu succes in intreaga lume de milioane de practicanti fascinati de puterea mintii asupra materiei.  Ea consta intr-un un set de tehnici de inducere a undelor cerebrale cu frecventa Theta, care ne permit sa accesam creierul  la nivelul  subconstientului. In acest mod ne putem identifica si schimba gandurile, tiparele si convingerile negative aflate aici, cu unele constructive si pozitive.  Sub influenta fortei  benefice a acestora, procesul de vindecare fizica, psihica si spirituala, se declanseaza instantaneu.

Marca ThetaHealing™ este fondata de Vianna Stibal, proprietarul Vianna’s Nature’s Path.

In urma cu 20 ani, atunci cand a experimentat vindecarea instantanee de cancer osos la picior, Vianna a descoperit nu numai ca ea a beneficiat de o remisie spontana a bolii, dar si ca aceasta tehnica poate fi predata cu succes altor persoane obtinand rezultate remarcabile  asupra conditiei lor fizice si emotionale, confirmate de medicina traditionala.

Vianna a  constientizat faptul ca tehnica ThetaHealing poate si, mai ales,  trebuie sa fie predata si altora, asa ca a format instructori in peste 14 tari. Seminarii de ThetaHealing sunt organizate peste tot in lume, pentru a invata oameni de toate rasele, credintele si religiile sa cunoasca si sa aplice aceasta tehnica.

Insasi formarea mea ca Instructor de practicanti de ThetaHealing a fost desavarsita de Vianna Stibal la seminarii conduse de aceasta chiar in Tara Sfanta.

Termenul de ThetaHealing provine din limba engleza si inseamna vindecare in stare Theta. Intelegem prin starea Theta acea dispozitie in care se afla la unison corpul, mintea si spiritul nostru, atunci cand creierul functioneaza in parametrii undelor cerebrale de tip Theta.

Aceste unde, evidentiate in mod stiintific prin masuratori si inregistrari la electoencefalograf, apar in creierul nostru pe doua cai: in mod natural, in starea de somn si visare si in mod indus, prin meditatie si rugaciunea focalizata pe Creator. De aceea, pentru a invata si aplica aceasta tehnica de vindecare, conditia esentiala este credintain Sursa, in Dumnezeu.

Accesarea starii Theta reprezinta, in fapt, deschiderea portii spre subconstientul nostru a carui putere este uriasa si miraculoasa. El ne inspira, ne dirijeaza actiunile, ne ajuta sa rememoram diferite informatii, intamplari si emotii. De asemenea, controleaza bataile inimii, circulatia singelui, regleaza digestia, asimilarea substantelor nutritive si eliminarea rezidurilor.

Inducand si mentinand aceasta stare prin procedeele invatate la cursurile ThetaHealing, organismul uman declanseaza procese remarcabile vizand nu numai insanatosirea, ci si creativitatea si manifestarea  spiritualitatii.

Dupa ce interiorizeaza  aceste procedee ca pe niste  instrumente de lucru pentru a  deveni co –creatorii  propriei vieti,  asa cum si-o doresc,  cei mai multi absolventi ai cursului impartasesc acest dar cu oamenii din jurul lor care au nevoie. Primii care beneficiaza de aceste abilitati sunt chiar membrii familiei si prietenii apropiati. Iubirea pentru Creator si pentru Creatie ne permite sa dezvoltam capacitatea de a vedea clar in interiorul corpului uman si de a fi martori la multe vindecari, chiar si instantanee.

Cursul ThetaHealing® Baza - Durata: 3 zile

Cursul Theta Healing Baza este un curs intensiv de dezvoltare personala, in care invatam sa ne ascultam instinctele, intuitia, vocea interioara. Acest curs este la indemana oricarei persoane care doreste sa faca un pas inainte pentru o schimbare pozitiva in viata personala, sociala si profesionala.

Ce iti doresti in viata ta si nu ai in acest moment? Ce te opreste sa ai rezultate? Vrei sa iti schimbi viata? Vrei sa fii sanatos? Vrei sa fii fericit? Vrei sa iti gasesti sufletul-pereche? Vrei sa ai o familie? Vrei sa ai succes? Vrei sa ai un serviciu mai bun?

Pentru manifestarea a ceea ce ne dorim in viata noastra, acest curs reprezinta o vindecare holistica.

Aici aflam cum: 

sa privim  conditiile fundamentale ale vietii,thetahealing
sa activam undele cerebrale Theta,
sa ne conectam cu Dumnezeu,
sa ne deschidem simturile psihice,
sa ne protejam energetic,
sa ne citim corpul fizic,
sa ne echilibram chakrele,
sa vizualizam si sa co-cream,
sa descoperim si sa inlocuim convingerile care ne limiteaza,
sa intelegem si sa vedem ingerii pazitori,
sa indepartam spiritele decazute, carligele si atacurile paranormale,
sa ne reintregim sufletul,
sa ne descoperim sufletul pereche cel mai compatibil,
sa activam ADN-ul,
sa activam cromozomul tineretii si vitalitatii.
Inscrierile aici : http://cursuri.mihailucian.ro/theta-baza-constanta/inscriere-curs/

 Cursul ThetaHealing Baza este un curs care te va deschide catre SCHIMBAREA IN BINE 

        DE AICI INCEPE SCHIMBAREA !    

#constanta #lipsa de energie #numara #vindecare
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101