Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Comprimate şi Capsule
 4. Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

43.00 Lei

SKU: 6421930322804

Cantitate:

O întreagă farmacie într-o singură tabletă!

100% rășină de mumie naturala purificată.

 

Constituie o sursă naturală de minerale esențiale ce sunt ușor asimilabile și contribuie la susținerea imunității și la reîntinerirea organismului. .

 

60 tablete

Descriere

Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura

 

O întreagă farmacie într-o singură tabletă!

100% rășină de mumie naturala purificată.

 

Constituie o sursă naturală de minerale esențiale ce sunt ușor asimilabile și contribuie la susținerea imunității și la reîntinerirea organismului. 

Răşina Shilajit este o substanţă bogată în săruri minerale uşor asimilabile şi compuşi organici care a fost creată de Natura însăşi de-a lungul anilor şi care se găseşte în peşterile din munţi sau chiar la suprafaţă, în fisurile rocilor de minereuri complexe, la înălţimi de peste 2000 de metri. În forma sa naturală, se prezintă ca o masă vâscoasă de culoare maroniu închis, asemănătoare smoalei, având un gust amărui.

 

După extragere, răşina este purificată. Deoarece Shilajit are nevoie de secole pentru a se forma, oamenii de ştiinţă consideră că acesta este un produs milenar al Naturii, cunoscut şi folosit de mii de ani pentru numeroase afecţiuni.

 

Conţine răşină de mumie (Shilajit) 100% naturală, fără adaosuri şi conservanţi, ce provine din munţii Altai. 

În compoziția sa intră macro- și microelemente: potasiu, calciu, magneziu, sulf, sodiu. Shilajit - Mumie conține și siliciu, arsen, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cupru, zinc, fluor, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, stronțiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu şi miere.

Totodată, sunt prezenți 65 de alți compuși organici, printre care acizi grași, ceruri, carbohidrați, alcaloizi, rășini, steroizi, polifenoli, uleiuri esențiale și vitamine. 

 

Cele între 25 și 40 de minerale prezente în compoziție sunt produsele de descompunere ale compuşilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acizi fulvici, acid benzoic, oxalic). Dintre aminoacizi, sunt prezenți fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lisina, metionina, serina, tirozina, valina. De asemenea, apar în compoziție şi alţi acizi, terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B şi P, fragmente de molecule polifenolice şi alţi compuşi. 

 

În forma brută în care se găsește Shilajit în natură, acesta nu este recomandat pentru consum. De aceea, după procesul de colectare această substanță este supusă unor procese de curățare și purificare pentru a înlătura elementele dăunătoare organismului uman (în special metalele grele și aluminiul).

Acest produs este purificat și atestat ca supliment alimentar de către IBA (Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare).

 

Beneficii:

 

Datorită complexului bogat de substanţe minerale şi organice (acizi fulvici și humici, aminoacizi, acizi organici), Shilajit are o gamă largă de efecte:

 

 • Are un efect reîntineritor general;
 • Îmbunătățește imunitatea, mărind numărul și forța limfocitelor T și a limfocitelor B, baza sistemului imunitar matur.
  Stimulează regenerarea oaselor în cazul fracturilor, micșorând perioada de convalescență.
 • Ajută la menţinerea rezistenţei oaselor şi a sănătăţii articulaţiilor, fiind de ajutor în afecțiunile sistemului osos (osteoporoză, etc.)
 • Are efecte anti-îmbătrânire, fiind un puternic regenerant și reîntineritor datorită acțiunii acidului fulvic asupra celulelor, fiind cunoscut pentru creșterea longevității.
 • Stimulează, prin administrare internă și externă, procesele de cicatrizare, fiind puternic antibacterian, antimicrobian, antiinflamator, accelerează, în cazul rănilor purulente, procesul de epitelizare, grăbind regenerarea tegumentară a pielii.
 • Reglează metabolismul grăsimilor și al zaharurilor și arde grăsimile în exces, ajutând la normalizarea greutăţii corporale.
 • Echilibrant emoțional, complexul de minerale și de compuși polimoleculari acționează sinergic, diminuând stările de depresie și anxietate.
 • Ameliorează nevralgiile, radiculitele, nevrodermitele, prin masaj cu soluție de Shilajit.
 • Potențează funcția sexuală și tratează eficient sterilitatea atât la femei, cât și la bărbați. Susține funcția reproducătoare masculină și feminină. În cazul bărbaților ajută la creșterea potenței prin amplificarea nivelului de testosteron din corp.
 • Elimină reziduurile toxice din organism.
 • Crește masa musculară și mărește capacitatea de efort (conform unui studiu din cadrul programului de pregătire al armatei ruse).
 • Tratează eficient (conform unor studii făcute de cercetătorii ruși) colita cronică, după doar 10 zile de administrare a produsului.
 • Elimină oboseala cronică, menținând funcția mitocondriilor de la nivelul celulelor nervoase, cardiace, musculare, hepatice, renale.
 • Este considerată o substanță adaptogenă, care ajută și stimulează adaptarea la factorii de stres cotidian.
 • Îmbunătățește capacitatea de învăţare şi memoria – susţine funcţiile mentale şi cognitive, fiind folosit chiar și în boala Alzheimer pentru că împiedică agregarea proteinelor Tau.
 • Previne și tratează ulcerele gastrice şi duodenale.
 • Susţine sistemul urinar şi sănătatea prostatei;
 • Ajută la menţinerea unei stări de echilibru şi de confort în timpul ciclului menstrual;
 • Susține buna funcționare a sistemului digestiv, a sistemului urinar, endocrin și reproducător;
 • Participă la biosinteza ADN-ului celular, facilitând diviziunea și mărirea numărului celulelor.Ingrediente/tabletă:

Răşină de mumie (Shilajit) — 200 mg.

 

Mod de administrare

Se consumă, în funcţie de greutatea corporală, astfel:

Până la 70 kg: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi

Între 70-90 kg: câte 1 tabletă de 3 ori pe zi;

Peste 90 kg: câte 5 tablete pe zi;

Pentru efecte amplificate se recomandă să fie consumat în lapte cald, iar pentru o cură este recomandat să consultaţi un specialist.

 

Mod de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei.

 

Contraindicații:

Sarcină, alăptare, alergie la compoziţia produsului, nu se utilizează la copiii în vârstă de până la 3 ani.

Interacţiuni medicamentoase: preparate conţinând fier (potenţează efectul lor).

 

Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic

Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Acest produs nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.

Recomandăm consultarea unui specialist.

 

 

Țara de origine: Rusia

 

60 tableteNOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Shilajit-Mumie Rășina Vieții din Munții Altai 200mg, 60 tablete | Semper Natura
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101