Transport GRATUIT la comenzi de minimum 50 lei!
7.00 Lei-10%6.30 Lei
SKU: 832697001110
Chipsuri crocante de manioc, făcute în porții mici, asezonate cu sare de mare. Chipsurile de manioc conțin cu 30% mai puțină grăsime decât chipsurile tradiționale de cartofi.
57g
Chipsuri crocante de manioc, făcute în porții mici, asezonate cu sare de mare. Chipsurile de manioc conțin cu 30% mai puțină grăsime decât chipsurile tradiționale de cartofi. Chipsurile de tapioca SAMAI sunt făcute din manioc de calitate premium, care este cultivată de fermierii locali de pe coasta Pacificului din America de Sud, în Ecuador.
Ce este maniocul sau tapioca?
Cassava (Manihot Esculenta), cunoscut și sub numele de manioc sau yucca, este o rădăcină bogată în nutrienți, originară din America de Sud. Este consumat în multe regiuni tropicale și subtropicale din întreaga lume.
Rădăcina de manioc conține cantități semnificative de calciu, fosfor și vitamina C. Peletele de amidon de manioc sunt cunoscute și sub numele de tapioca.
Maniocul se coace natural, apoi se culege manual și se selectează cele mai frumoase bucăți. Apoi, este transportat la uzina de procesare, care se află chiar lângă plantații, pentru ca materiile prime să rămână cât mai proaspete. Odată ajunsă planta, aceasta este sortată, decojită și feliată de mâini experte. După aceea, se prăjesc până devin crocante în ulei vegetal pur nehidrogenat, păstrând gustul natural și caracterul bogat în nutrienți al maniocului.
Pentru condiment se folosește doar sare de mare. Nu conține zahăr adăugat, potențiatori artificiali de aromă, arome, coloranți sau glutamat monosodic (MSG). Astfel, aromele complet naturale sunt garantate.
Chipsurile sunt împachetate în condiții strict controlate pentru a păstra prospețimea și calitatea excelentă a produsului.
De ce am ales uleiul de palmier nehidrogenat?
Doar uleiul de palmier nehidrogenat (palmolein) este folosit pentru prăjirea maniocului-ului. Acest ulei mai puțin saturat (mai lichid) este extras din fructul palmierului de ulei prin gătit și presare. Nu se folosesc substanțe chimice în timpul procesului. Spre deosebire de uleiul de sâmburi de palmier și uleiul de cocos, palmoleina conține mai puține componente saturate.
Ca toate uleiurile vegetale, palmoleina nu conține colesterol și, deoarece nu necesită hidrogenare, nu conține grăsimi trans. Bogat în tocoferol și tocotrienol (vitamina E). Uleiul de palmier roșu este cea mai bună sursă naturală de beta-caroten (provitamina A).
Palmoleina a fost selectată pentru prepararea produselor SAMAI pe baza următorilor factori cheie:
Ingrediente:
Manioc (70%), ulei de palmier nehidrogenat, sare de mare (1%).
Valori nutrienți /100g de produs
Energie 1791kJ / 421kcal
Grăsimi 21,4 g
din care acizi grași saturați 3,6 g
Carbohidrați 60,7 g
din care zaharuri 7,1 g
Fibre 3.6 g
Sare 1 g
Fabricat în: Ecuador
Producător: SaMai
Produse recomandate
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane