Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Back to school
  3. Cărți
  4. Cartea TRIO Nouă: Detoxifiere.Dietă.Menținere - de Iulia Bledea

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favorite
Cartea TRIO Nouă: Detoxifiere.Dietă.Menținere - de Iulia Bledea
-240.00 Lei

Cartea TRIO Nouă: Detoxifiere.Dietă.Menținere - de Iulia Bledea

399.00 Lei-60%159.00 Lei

SKU: 9786069537060

Cantitate:

Transport gratuit!

Descriere

Cartea TRIO Nouă: Detoxifiere.Dietă.Menținere - de Iulia Bledea

Transport gratuit!

 

Ce este nou pe lângă rețetele și informațiile care sunt deja în cartea veche:

  • Acum, cartea TRIO este și pentru bărbați și pentru femei. Puteți ține dieta în cuplu fără probleme. Bărbatul de lângă tine îți va mulțumi pentru asta!
  • La detoxifierea TRIO a fost înlocuite rețetele care se repetau; în plus au fost adăugate 13 rețete noi. Rețete delicioase și ușor de preparat, cu ingrediente pe care le poti lua de la orice magazin.
  • La dietă (rețetele pentru slăbire) sunt calculate pe mai multe tipuri de calorii: (1300, 1500, 1800, 2000, 2300 și 2500 kcal) Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ca să vă încadrați la indicele caloric necesar pentru o slăbire sănătoasă.
  • Tot la dietă, au fost înlocuite 33 de rețete cu unele noi. Astfel, am creat o conexiune mai bună între rețete, iar parcursul sa fie unul ușor și plăcut.
  • La etapa de menținere, a fost actualizată perioada de menținere cu cele 3 mese principale, ce adună aproximativ 45 de rețete noi, toate cu poze. Vei avea 20 de zile de rețete noi, delicioase și ușor de preparat, ca să poți adopta liniștit această perioadă de tranziție.
  • Și, nu în ultimul rând, avem un invitat special, Psihoterapeut Radu Bălănescu, care ne vorbește despre Legătura dintre corp şi minte. Mai multe sfaturi și îndrumări de care avem nevoie că să reușim în tot ceea ce ne-am propus.

 

 

Această carte este un ghid unic, în care vei descoperi detoxifierea pentru minte și suflet, dieta și meditație, puterea gândurilor, cum să faci pace cu tine și cum să faci față provocărilor.

 

Autor: Iulia Bledea, tehnician nutriționist, antrenor de fitness, autoare a numeroase cărți pentru slăbit și fondatoarea unui grup de slăbit cu peste 6000 de membre.

 

Este o carte specială pentru detoxifiere, slăbire și totodată pentru schimbarea gândirii; schimbarea ta ca femeie.

Este o carte scrisă de o femeie care a trecut prin probleme, o femeie care la fel ca și tine s-a luptat cu neîncrederea cu fricile și cu kilogramele în plus.

Este o mamă, a trecut de 2 ori prin sarcini și kilograme, frustrări, gânduri, iar acum în acest ghid spulberă toate iluziile și îți prezintă fără a se ascunde cum a reușit, cum să reușești și tu.

 

Ce conține cartea Detoxifiere. Dieta slăbire. Menținere?

 

1. DETOXIFIERE

Acest capitol are aproximativ 102 de pagini pline de informații testate și validate atât de mine, cât și de către toate femeile care au lucrat cu mine. Vei avea aproximativ 45 de rețete (mic dejun, prânz și cină) cu poze speciale pentru detoxifierea minții și a trupului, astfel încât să fii fericită în timp ce începi să slăbești și să o faci cu tot dragul.

 

2. DIETA SLĂBIRE


Acest capitol are aproximativ 145 de pagini pline de informații testate și validate atât de mine, cât și de către toate femeile care au lucrat cu mine. Vei avea aproximativ 90 de rețete (mic dejun, prânz și cină) cu poze speciale pentru o slăbire sănătoasă, astfel încât să fii fericită în timp ce începi să slăbești și să o faci cu tot dragul.

3. REȚETE PENTRU MENȚINERE


Odată ce ai ajuns la menținere, esti deja familiarizată cu un stil de viață sănătos. Acest capitol are aproximativ 19 rețete (mic dejun, prânz și cină) cu poze speciale pentru o slăbire sănătoasă, astfel încât să fii fericită în timp ce începi să slăbești și să o faci cu tot dragul.

 

Cartea este pentru tine dacă:


Ai tot încercat să slăbești cu diferite metode care nu au avut nici un efect sau care, din păcate te-au afectat și mai mult.
Atunci când te uiți în oglindă, nu îți place ceea ce vezi și îți dorești să faci o schimbare.
Nu vrei să treci la următoarea mărime ci să revii la hainele tale mai strâmte.
✅ Îți dorești să scapi de kilogramele în plus, însă nu ești destul de motivată.
Vrei să faci parte dintr-o comunitate activă, cu femei puternice, ce au depășit toate aceste situații prin care, probabil, treci și tu acum.

 

 

Prefată de Edith Kadar (Medic, terapeut)

Dragă Om care citești asta, să știi că până ce nu îți detoxifici sufletul de suferință și mintea de gânduri care îți devorează energia și stima de sine, nu vei obține rezultate pe termen lung în lucrul cu corpul fizic. Nu trebuie să mă crezi. Încearcă, ce ai de pierdut?

Te invit să o urmărești pe Iulia pentru că te poate îndruma pe drumul regăsirii de tine însăți. Repet, ce ai de pierdut? Boala? Nesiguranța? Disperarea? Frica? Neiubirea? Dar cât de mult ai de câștigat! Ai încredere în tine și ai încredere că informațiile pe care ți le transmite Iulia Bledea prin cartea aceasta te vor ajuta. Asta dacă vrei. Dacă nu, nimeni nu te poate ajuta. Îți spun din experiență.

 

 

Ce primești în plus smile dacă faci comandă acum:

(vin odată cu cartea)

 

BONUS 1: Tabel indicații

BONUS 2: Tabel calorii

BONUS 3: Tabel detoxifiere

BONUS 4: Tabel dietă

BONUS 5: Magnet de frigider

BONUS 6: Acces în grupul VIP

 

Editura NutriFitUp

 

Autor: Iulia Bledea

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101