Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Back to school
  3. Cărți
  4. Aventuri în Țara Virtuților - Alec Blenche

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Aventuri în Țara Virtuților - Alec Blenche
-11.00 Lei

Aventuri în Țara Virtuților - Alec Blenche

55.00 Lei-20%44.00 Lei

SKU: 9789733410409

Cantitate:

O lume cu tâlc și personaje precum domnul Curaj, domnul Loialitate sau domnul Optimism, care ne învață ce e mai bine de făcut în viață.

Editura: Univers

Data publicării: 2018

Ilustrații: Doina Zavadschi

Nr. pagini: 53

Descriere

„Alec Blenche reușește în Aventuri în Țara Virtuților un lucru aproape imposibil: să explice unui copil ce înseamnă respectul, compasiunea, curajul, modestia. Folosind limbajul magic al imaginației, pe care toți copiii îl stăpânesc atât de bine, Alec face o minune în și prin cartea lui: ne învață pe toți să fim oameni. E un volum de mare preț pentru noi toți, copiii îl vor iubi, iar părinții, vor fi recunoscători pentru așa un dar”. Ioana Chicet-Macoveiciuc

 

„Țara Virtuților se află undeva mai la sud de o mare și mai la est de o vale. Aici trăiesc în pace și armonie toate Virtuțile omului. Exact ca oamenii, fiecare Virtute are casa ei, prietenii ei și preocupările ei de zi cu zi”. 

 

„Acum știm ce avem de făcut atunci când ne este teamă de ceva: strângem pumnii și spunem „Curaj", iar apoi închidem ochii, respirăm adânc și spunem în șoaptă: „Totul va fi bine...” Aventuri în Țara Virtuților

 

 

Aceasta este doar una dintre lecțiile pe care le învață Emma, fetița cu părul de aur, în carte! Hai, descoperă-le și pe celelalte!

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101