REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Back to school
  3. Cărți
  4. Alchimia Manifestării Dorințelor - Patricia Lidia

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri - Josep Campbell
Adaugă la favorite
Alchimia Manifestării Dorințelor - Patricia Lidia

Alchimia Manifestării Dorințelor - Patricia Lidia

90.00 Lei

SKU: carte-patricia

Cantitate:

Acest ghid practic de manifestare a dorințelor este perfect pentru oricine își dorește să își atingă obiectivele, visele și dorințele, să aibă abundența și prosperitatea ce îi sunt drept divin, profitând de magia legii atracției, vizionării, panoului dorințelor.

Descriere

ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR - de la vis la realitate cu ajutorul panoului dorințelor

 

Acest ghid practic de manifestare a dorințelor este perfect pentru oricine își dorește să își atingă obiectivele, visele și dorințele, să aibă abundența și prosperitatea ce îi sunt drept divin, profitând de magia legii atracției, vizionării, panoului dorințelor.

 

''Urmează-ţi fericirea şi Universul îţi va deschide uşi acolo unde erau doar ziduri.''
Josep Campbell

 

De ce am scris ghidul ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR?

 

Nu s-au scris multe cărți despre panoul dorințelor. Sunt multe resurse online, e adevărat, majoritatea în limba engleză. Însă dacă dai acum o căutare după panoul dorințelor pe Google, mă vei găsi pe prima pagină cu tema asta… Și atunci, dacă tot am povestit atât de mult despre vision board, panoul dorințelor, panoul visurilor, ce-mi veni să scriu o carte pe această temă?

 

✅ În primul rând, pentru că panoul dorințelor este una din cele mai ușoare tehnici de manifestare a dorințelor!
✅ În al doilea rând, pentru că sunt atât de multe resurse disponibile online, este nevoie de o sinteză a informațiilor.
✅ În al treilea rând, pentru că autorii articolelor despre panoul dorințelor ca tehnică de manifestare, unii experimentați, iar alții… novici, ca să mă exprim elegant, par adesea să se contrazică între ei (și nu doar maeștrii cu novicii, ci chiar maeștrii între ei ).
✅ Dar mai ales pentru că e important să obții în primul rând claritate, să știi ce vrei și de ce vrei, ce emoții naște în tine fiecare dorință și cum poți folosi aceste emoții ca unelte extrem de puternice de manifestare și mai rapidă.

 

Ce vei descoperi în ghidul ALCHIMIA MANIFESTĂRII DORINȚELOR?

 

În acest ghid îți prezent procesul meu pas cu pas pentru crearea unui panou al dorințelor, inclusiv exerciții care să te ajute să vezi cu ochii minții cum visele și dorințele subconștiente prind viață, precum și cum să creezi efectiv panoul dorințelor.

 

,,,
,,,
În acest ghid practic de manifestare a dorințelor vei învăța și exersa:

✅ cum și de ce funcționează panoul dorințelor
✅ cine vrei să fii, ce vrei să faci și ce vrei să ai
✅ cum să obții claritate asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat
✅ tehnici de manifestare pentru a supraalimenta procesul de stabilire a obiectivelor și de realizare a lor
✅ cum să-ți creezi propriul panou puternic de manifestare al dorințelor pentru a atrage abundența, prosperitatea și succesul în toate cele 6 arii importante ale vieții tale
✅ cum să-ți creezi atât un panoul al dorințelor fizic, cât și unul digital, pe care să îl proiectezi pe calculator sau telefon, astfel încât să îți poți duce procesele de manifestare cu tine peste tot
✅ cum să prioritizezi și planifici corect activitățile pentru a începe să acționezi spre îndeplinirea dorințelor tale
✅ cum să planifici timpul și să finalizezi tot ce îți propui

 

Plus câteva surprize!

 

Acest ghid îți permite să îndrăznești să visezi și să pășești în viziunea ta prin crearea propriului succes

 

Pentru cine este acest ghid:

 

  • pentru oricine dorește să își creeze propriul panou al dorințelor;
  • pentru oricine dorește să își manifeste dorințele și obiectivele rapid și ușor;
  • pentru pasionații și entuziaștii de Legea atracției;
  • pentru oricine își dorește succes, abundență și prosperitate în viața personală și afacere;
  • pentru antreprenori, terapeuți, practicanți terapii alternative, coach;
  • pentru cine vrea să obțină claritate asupra propriului scop în viață.

 

Despre autoare:

 

 

EU SUNT PATRICIA LIDIA


Maestru Reiki
  Mentor planificare și organizare
  Blogger
  Practicant arte divinatorii
  Scriitor
ȘI SUNT AICI PENTRU TINE!

 

Poate te-ai aștepta să spun despre mine că sunt o tipă obișnuită, la fel ca tine și ca alți 7 miliarde și ceva de oameni de pe Pământ. Dar aș minți cu nerușinare, de ce să fiu obișnuită, când pot fi extraordinară?

Dețin o diplomă de inginer în telecomunicații, obținută la Universitatea Politehnica Timișoara, un masterat în electronică biomedicală, și am o experiență de peste 12 ani în corporație, în domeniul automotive. Însă pandemia mi-a dat peste cap total cursul vieții și m-a determinat să îmi reconsider prioritățile, dorințele și visurile, adică întregul scop al vieții și am simţit că oamenii sunt mai importanţi decât mașinile şi am decis să pun frână și să schimb direcția. Dar orice schimbare majoră cere timp și energie, răbdare și perseverență. Pas cu pas, proiect cu proiect, dorință cu dorință sunt mai aproape de scopul vieții mele. M-am specializat în echilibrarea chakrelor și Reiki, tehnici și metode de manifestare a dorințelor, managementul (planificarea și organizarea) vieții, pentru a-mi atinge propriul scop. Și dacă mie mi-a ieșit, făcând acțiuni intenționate și bine direcționate spre manifestarea propriilor dorințe și visuri, cu siguranță pot învăța și pe alții ceea ce știu și pot, pentru a-i ajuta să își obțină viața abundentă și prosperă pe care și-o visează.

Calitatea vieţii depinde de modul în care ne raportăm la dorințele și visurile noastre.

 

Plăcerile care îmi colorează viaţa sunt călătoriile, scrisul și cititul. Ador să urmăresc filme cu profileri criminaliști, ca să înțeleg și mai bine cum gândesc oamenii și de ce fac ceea ce fac. Sunt o introvertită, ador să lucrez cu copiii, dar nu îmi plac adunările mari de oameni. Împart oamenii din jurul meu în 3 categorii mari: prieteni, amici, cunoștințe. Oricine lucrează cu mine îmi este partener energetic și nu client. Ofer un pic mai mult decât promit, de fiecare dată, pentru că eu cred că fiecare om are un drept divin de a fi cu adevărat aliniat cu destinul său și întâlnirea cu oamenii nu e un act aleatoriu, o coincidență, ci o încercare a Universului de a ne ajuta să învățăm lecțiile potrivite pentru a ne atinge scopul.

 

Scopul meu: Un stil de viață echilibrat, să lucrez mai puțin și să câștig cât mai mult, pentru a-mi permite flexibilitate și călătorii inițiatice minunate alături de oamenii speciali din viața mea.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101