Ce este hrana vie?
Cum si cu ce se mananca ?
Cum se prepara?
De ce ?
Ce gust are?
La ce ma ajuta?
Daca astfel de intrebari v-au trecut vreodata prin minte? Daca vreti sa invatati si sa aflati mai multe decat ati facut-o din carti sau alte surse?
Stefan Nita – raw vegan chef si Alec Blenche – consilier nutritie, va invita duminica 10.11. de la 0ra 11:00 la o masa delicioasa in oras!
Veti avea ocazia nu numai sa invatati cum se fac, nu mai putin de 6 feluri de mancare raw vegane, dar sa si mancati pe saturate. Asa ca veniti cu stomacul gol!
Stefan Nita , ne va delecta cu un meniu usor de facut dar deosebit de gustos.
Suc de iarba de grau
Suc verde de ananas, banane, spirulina si chlorella
Lapte de migdale
Tagliatele de morcovi cu parmezan de nuci braziliene
Supa de rosii
Mousse de ciocolata cu inghetata de banane
Alte surprize
Vom invata cum sa facem lapte din nuci, cum facem un parmezan delicios, supa, desert rapid, dulciuri rawvegane, tehnici de taiere a legumelor, ustensile necesare in bucataria raw, tips&tricks.
Alec Blenche ne va vorbi despre valoarea alimentelor folosite si despre modul in care putem sa le asociem pentru a obtine maxim din punct de vedere nutritiv, despre germeni si vlastari si importanta acestora pentru sanatate mai ales in sezonul de iarna.
.
Vom vorbi despre superalimente dar si despre alimentele locale care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra!
Vom invata cum sa introducem mai usor alimente sanatoase in alimentatia noastra
Veti intalni oameni care gandesc la fel si care sunt interesati de un stil de viata sanatos si armonios.
Vom pune si vom raspunde la intrebari, ne vom cunoaste mai bine, ne vom distra si vom manca sanatos.
Ii vom avea alaturi de noi pe prietenii si partenerii nostri de la firma El Dor Plant, firma specializata in cresterea germenilor, vlastarilor dar care cultiva si renumita iarba de grau.
Evenimentul va avea loc la restaurantul Rawdia, str. Putul lui Zamfir nr 50-52, Bucuresti
Pret bilet 150 de lei.
Participarea se face pe baza de rezervare si confirmare telefonica. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, pentru a va asigura un loc puteti faca plata unui avans de 50% din pretul biletului direct la restaurant sau in contul RO93BPOS14103722885RON01 – Banc Post, titular cont Alec Blenche.
Mai multe informatii la tel: 0729129116 sau la adresa de email: club@viataverdeviu.ro.
Grup Facebook : https://www.facebook.com/events/634596719925147/