Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Spirit
  4. Trei cuvinte antice care purifica apa si o aduc in starea ei divina, originala

Trei cuvinte antice care purifica apa si o aduc in starea ei divina, originala

Apa este elementul vital ce are puterea de a transforma lumea. In toate culturile si religiile, apa este si a fost folosita in diferite practici si ceremonii de curatare si purificare.

Apa este elementul vital ce are puterea de a transforma lumea. In toate culturile si religiile, apa este si a fost folosita in diferite practici si ceremonii de curatare si purificare. Astfel, in ziua de azi, datorita unor adevarati deschizatori de drumuri precum Emoto Masaru sau Fereydoon Batmanghelidj, putem observa stiintific, fara indoiala aceasta putere desavarsita a apei de a vindeca atat corpul dar si sufletul oamenilor.

In invataturile antice, de exemplu, apa este Lumina lui Dumnezeu manifestata in plan fizic. In acest context, poluarea apei de pretutindeni este un fenomen care arata o criza atat spirituala, cat si fizica. Poluarea exterioara a apei din oceane, lacuri si rauri nu face decat sa reflecte poluarea interioara fizica si spirituala, precum si criza spirituala prin care trecem la nivel global.

Mii de ani cabalistii au folosit apa pura pentru curatarea fizica si spirituala. Acesta este misterul ceremoniei de purificare cu apa mikvah, care are loc de obicei intr-un uter cosmic – un bazin sacru de apa curgatoare sau un parau curat. Cabalistii folosesc aceasta ceremonie de mii de ani. Ne ajuta sa ne conectam la forta tuturor apelor naturale si mikvah de pe planeta.

In timpurile mai apropiate a fost facuta cunoscuta de Ioan Botezatorul in Apa Iordanului. Esenta cosmica si metafizica a apei actioneaza ca o solutie cosmica de curatare a impuritatilor fizice, emotionale, mentale si spirituale. Cabalistii spun ca apa poate vindeca, intineri si detine chiar secretul nemuririi. Din pacate, sangele a secole de razboaie, persecutii religioase si poluare a mediului a sistemelor corporatiste si lacome au distrus puterile spirituale ale apei. 

Renumitul medic Gabriel Cousens, recunoscut pentru eficacitatea cu care trateaza diabetul de tip 2 in clinica sa din Arizona, Tree of Life, vorbeste despre unul dintre cele 72 de nume stravechi si mistice ale lui Dumnezeu, VAV MEM BET, care are puterea sa readuca apa la starea ei Divina, originala. Decizia autorului de a dezvalui puterea acestui nume sacru, care in mod normal este dezvaluit numai studentilor Esenieni, este bazata pe crizele mondiale spirituale si de poluare fizica.

apa

Aceasta este o mantra puternica folosita pentru a reechilibra apa. Cu cat foloseste mai multa lume aceasta rugaciune, cu atat avem mai multe sanse sa cream un camp morfic de sfintenie care va purta puterea apei prin Natura si va rezona in fiecare fiinta vie. Desi cabalistii au o rugaciune anume spusa deasupra apei pentru a o energiza, orice cuvant plin de iubire va avea acelasi efect.

Acest lucru este valabil si cu mancarea. Mancarea vie contine apa structurata, care poate pastra cel mai bine vibratia rugaciunii, in timp de hrana gatita este deshidratata si orice apa ramane dupa gatit este dezorganizata de caldura. Asa ca binecuvanteaza apa si hrana cu Iubire si cu recunostinta fata de Divinitate. In aceasta consta esenta Hranei Spirituale. In aceasta consta esenta pregatirii mancarii si a apei. Intreaga noastra fiinta este in esenta apa.

Minunata lucrare a lui Masaru Emoto, publicata in Mesajele Ascunse ale Apei, sprijina aceasta abordare intr-un mod foarte grafic. Imaginile sale cu cristalizarea apei sanatoase arata ca apa devine un mesaj spiritual al universului, unul de Iubire si recunostinta. Aceasta cercetare reflectata in imagini arata cum apa este legata de vibratia fundamentala a sufletului uman. Cu cat folosim mai mult apa in acest mod cosmic, cu atat contribuim mai mult la vindecarea colectiva a planetei. In traditiile africane, daca este prea multa energie de foc (razboi, ura, lacomie, violenta) intr-o comunitate, se foloseste apa pentru a restabili echilibrul. Puterea vindecatoare a apei este cunoscuta in aproape toate culturile.

Apa este o oglinda fizica a sufletului; ea reflecta ce se afla in sufletul oamenilor si exprimarea lui. De exemplu, apa expusa la lucrari importante din muzica clasica a alcatuit cristale frumoase, insa cand a fost expusa la hard rock, s-a dezorganizat in asa fel, incat nici nu a mai format cristale.

Emoto a concluzionat din imaginile sale ca atunci cand se formeaza cristale geometrice, apa se aliniaza la frecventele vindecatoare ale Naturii si vietii. El a descoperit ca apa nu formeaza cristale cand este poluata, asa cum este apa de la robinet sau cea tratata cu clor. Apa din cele mai multe orase importante din lume nu se va cristaliza din acest motiv. Apa expusa la rugaciune si la ganduri de Iubire si recunostinta formeaza cristale frumoase hexagonale. La fel si apa curata din zonele virgine ale Naturii.

Cand purificam si binecuvantam apa, cream o apa care formeaza o forta vitala frumoasa precum cristalele hexagonale in corpul nostru, binecuvantand fiecare celula si amplificand energiile sanatoase ale sufletului nostru. Aceasta binecuvantare este circulara, cu cat este mai pura energia sufletului nostru, cu atat este mai dulce gustul apei si cu atat ne hraneste mai mult la nivel energetic.

Conform vechii credinte cabalistice ca suntem cu totii un singur Suflet universal, ori de cate ori binecuvantam apa intr-un mod constient si profund, transmitem mesaje de pace, Iubire si recunostinta, care ajung la apa din celulele tuturor oamenilor si din Natura. Asa cum rezonam cu apa noastra matura, rezonam cu apa de pretutindeni si, in acelasi timp, cu toate sufletele de pe planeta si cu fiecare in parte. Cream un camp morfogenic ce uneste lumea intr-un suflet Unic recunoscand Unitatea sa ca Prezenta Divina.

Sursa utilizata: https://info.treeoflifecenterus.com/acton/fs/blocks/showLandingPage/a/11902/p/p-0077/t/page/fm/0/r/l-0029:8aa0/s/l-0029

#vav mem bet #purificare apa

Ce spun cititorii despre "Trei cuvinte antice care purifica apa si o aduc in starea ei divina, originala"

Rodica13 March 2017 12:37Raspunde

VAM MEM BET este unul din numele lui Dumnezeu in ebraica.Ce traduceri vreti ?E asa de greu?

uliana18 June 2016 19:25Raspunde

VAV MEM BET

DanielA18 June 2016 11:16Raspunde

si care sunt cele tre cuvinte? nu inteleg! nu scie nici unde!

ana18 June 2016 01:11Raspunde

VAV MEM BET

alma03 June 2016 20:39Raspunde

Trei cuvinte antice care purifica apa///ced ca ati gresit tilul articolului...sau este incomple...UNDE SUNT CELE 3 CUVINTE ?????

adina18 June 2016 07:08Raspunde

VAV MEM BET, care are puterea sa readuca apa la starea ei Divina, originala.

Raluca17 June 2016 14:21Raspunde

VAV MEM BET - sunt cuvintele

me17 June 2016 11:03Raspunde

VAV MEM BET

Rodica07 May 2016 14:00Raspunde

De ce nu raspundeti la comentariul meu?

Rodica07 May 2016 11:46Raspunde

Va rog sa redati cuvintele in vocabular romanesc.Cum se citesc romaneste,eu nu sunt vorbitoare de engleza sau ebraica si nu vreau sa le pronunt gresit,nu ar avea efect. Multumesc

ileana08 January 2016 14:42Raspunde

Cuvintele Sant litere din alfabetul ebraic

suciu ana28 December 2015 00:49Raspunde

... NE BINECUVANTAM RECIPROC,...BINECUVANTAND APA CE O BEM, ...AMIN ...!!!!!!!.......

sov21 December 2015 17:09Raspunde

Si care sint cuvintele alea magice, ca ati uitat sa le puneti in articol.

Rozalia16 July 2019 15:43Raspunde

Ai uitat sa citești articolul

AnElis28 February 2016 15:49Raspunde

VAV MEN BET

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101