Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Boli si remedii
  4. 5 motive pentru care o să iubești și tu suplimentele Biocol Labs

5 motive pentru care o să iubești și tu suplimentele Biocol Labs

Biocol Labs crede că natura este răspunsul. Fie că este vorba despre detoxifiere, un remediu pentru oboseală sau ceva pentru somn care să te ajute să visezi, Biocol Labs oferă soluții sigure, eficiente și aprobate de medici.

Biocol Labs înseamnă un concept de produse esențiale pentru sănătate, inovatoare și creative pentru ca noi să trăim o viață sănătoasă și fericită. Aceștia susțin că, în loc să suprimăm simptomele (așa cum facem atunci când optăm pentru soluțiile cu care ne-am obișnuit), ar trebui să ne susținem propriile mecanisme și capacitatea corpului de a se vindeca.

Astăzi ți-am pregătit 5 motive pentru care o să iubești și tu aceste remedii pe bază de plante pentru bărbatul și femeia modernă.

1 . Concept nou, mult mai eficient decât suplimentele tradiționale

 

Biocol Labs se concentrează pe nevoile celor care caută un stil de viață echilibrat, natural și eficient. Aceștia au cercetat, dezvoltat și perfecționat o gamă de suplimente cu oligoelemente care vizează activarea funcțiilor vitale ale organismului și păstrarea integrității celulelor, puse în pericol de factorii modernizării: poluare, stres, radiații electronice, raze UV, alimente și culturi modificate genetic.

 

Ne-au pus la dispoziție formule puternice, eficiente și ușor de utilizat, având în compoziție minerale și superalimente de înaltă calitate. Această combinație a deschis o lume plină de soluții sănătoase la îndemâna oricui.

 

Astăzi Biocol Labs este un laborator independent, deținut și administrat de o familie, vânzând produsele în peste 20 de țări, făcându-și propria cercetare, dezvoltare și producție pentru a ne ajuta să ne simțim mai bine cu ajutorul mineralelor și a plantelor.  

2. Fără efecte secundare

 

Medicina modernă ne oferă o mulțime de medicamente și suplimente cu ingrediente sintetice pentru a ne face să ne simțim mai bine. Dar funcționează? Sunt eficiente? Ne ajută să rezolvăm problemele? Nu întotdeauna, iar unele pot face mai mult rău decât bine. 

 

Conceptul de bază Biocol Labs este acela că, în loc să suprimăm simptomele, ar trebui să ne susținem organismul cu propriile mecanisme și capacitatea lui de a se vindeca. Astfel, toate produsele sunt dezvoltate pentru a ajuta funcționarea proprie a corpului, a organelor și a-i oferi suportul de care are nevoie pentru a funcționa cât mai bine.

 

Suport vs suprimare? Tu ce vei alege?

 

Ceea ce este cu adevărat special la produsele Biocol Labs este faptul că nu sunt doar niște suplimente pe care să le iei de-a lungul timpului în speranța că într-un final te vei simți mai bine. Rolul lor este acela de a fi soluții eficiente la problemele cu care te confrunți.

3. Ingrediente de calitate

 

Toate produsele Biocol Labs sunt fără OMG, fără zahăr, fără gluten și fără lactoză. Acestea oferă soluții pe bază de plante, aprobate de medici, care vin în întâmpinarea nevoile noastre.

 

De la cercetare, la formulare, aprovizionare și ambalare, Biocol Labs controlează întregul lanț de aprovizionare care oferă transparență completă și control al calității.

 

 

4. Ambalaje cool, concept simplu care îți rezolvă problemele

 

Abordarea inedită de marketing a Biocol Labs a luat naștere din convingerea că marketingul normal „dă bătăi de cap oamenilor”. Acesta este motivul pentru care produsele Biocol nu au un logo sau un nume, iar comunicarea lor folosește un limbaj pe care îl folosești atunci când vorbești cu prietenii și familia. 

 

Produsele poartă nume amuzante, cum ar fi Something for dreaming sau Something for a Mini Rehab. Ambalajul lor include strict ceea ce este necesar pentru a rezolva problema specifică și nimic altceva. 

 

There's Something For Everything - Există Ceva Pentru Orice

 

Pentru gâtul iritat și uscat, poți încerca spray-ul Something for Cactus Throat. Pentru problema somnului, există Something® for Dreaming, iar pentru oboseală te energizezi cu Something for the knackered. Acestea sunt doar câteva exemple. Vei găsi mai multe soluții pentru problemele tale. Trebuie doar să le oferi o șansă. 

5. Cel mai ușor mod de a avea grijă de sănătatea ta

 

Pentru a aduce fiecare compus farmacologic în locul dorit în organism, este esențial să alegi cea mai potrivită modalitate de administrare: pastile, tablete, spray, fiole etc. De exemplu, Something for Immunity vine în fiole elegante de sticlă. Conțin un amestec de shiitake, echinaceea și acerola pentru a întări și susține sistemul imunitar. 

 

Poți folosi aplica două pufuri din Something for Dreaming noaptea, iar dacă simți că anxietatea crește în timpul zilei, un puf te calmează imediat. Formula de spray sublingual a fost aleasă nu doar pentru că este o modalitate simplă de a-l folosi ci pentru că crește biodisponibilitatea și reduce timpul până când substanțele active ajung în sânge.

 

Tot așa există un motiv pentru care s-a optat pentru lichide în loc de pastile în cazul produsului Something for a detox week: lichidele sunt absorbite cu ușurință de organism și nu trebuie descompuse. În plus, fiecare fiolă conține de până la 5 ori mai multe ingrediente active decât o pastilă.

Biocol Labs este un laborator care a fost întotdeauna cu un pas în față.

A fost fondat în 1977 la Lisabona, Portugalia de către Gualdim și Natalia Redol. Ei au creat acest brand cu convingerea că știința bazată pe minerale și plante va face ca industria chimică farmaceutică să fie redundantă. Nu invers. 


Această nouă generație de suplimente s-a născut din dorința de a rezolva problemele de sănătate în mod natural. Din păcate prea multe ingrediente chimice au devenit suprautilizate în toate felurile și formele, în sucuri, creme, îmbrăcăminte, cereale pentru copii, etc. Așa că au gândit formule puternice, eficiente și ușor de utilizat, care să conțină minerale și superalimente de înaltă calitate. Această combinație a deschis o lume de posibilități și soluții sănătoase. De la suplimente curate și eficiente până la produse cosmetice organice.

 

Rezultatele lor eficiente au stârnit interesul atât clasei medicale, care a început să folosească gama complementară medicinei convenționale cât și celor care consideră că o dietă cât mai naturală ar trebui să fie fundamentul sănătății. 

 

 

Iată o modalitate convenabilă și accesibilă de remedii naturale eficiente!

Biocol Labs ne poate ajuta să ne menținem sănătoși, energici, puternici și echilibrați în aceste vremuri. Natura are într-adevăr răspunsul - și, datorită Biocol Labs - îl poți afla și tu!

#suplimente nutritive
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101