Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

SuperLife

SuperLife a apărut în 2011 în Taupo, în zona subtropicală din inima insulei de nord a Noii Zeelande. Un mare accent se pune pe identificarea celor mai bune locații, aproape de tufișul înflorit Mānuka, dar și de apă, în lumina soarelui, și nu în bătaia vântului. Cei peste 15.000 de stupii sunt amplasați cât mai departe de orașe pentru a obține cea mai curată miere. Unii stupi sunt atât de izolați încât pot fi localizați doar prin GPS și sunt plasați acolo cu elicopterul. Copacii Mānuka înfloresc pentru doar câteva săptămâni, așa că albinele au o singură șansă de a-și colecta nectarul și de a prepara această miere prețioasă.

Mierea de Manuka SuperLife este colectată de către apicultori, doar din propriile stupine. După ce se extrage aurul lichid din stupii acesta este testat independent în laborator pentru determinarea compușilor UMF specifici și a cantității de metilglioxal (MGO).

Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101